• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

cansu eşim hamur kızartması yerine gözlemeyi tercih ediyo önceden pizza yapıyodum şimdi gözleme yapıyorum bol bol iyi oluyo evde sebze et kalmadımı hamur işi :))

aklımdaki diğer seçenek de biber dolması zaten :))

kızlar ben kıymayı alıyorum ya onu buzdolabı poşetlerine bölüyorum onuda iyice ezip düzlüyorum poşeti o şekilde dondruyorum o zaman hızlı çözülüyo mesela bi saatte çözülür kıyma şimdi eşimin ne zama geliceği belli değil akşam yemeği bazen yapmıyorum eşim gelmediği için o da sağolsun hep son saatte söler bende o yüzden önceden çıkarmıyorum kıymayı gelmesine yakın çıkarıyorum

ya benimde düzenim öyledir kaşarlarımı herşeyimi düzenle öyle keser inceltir koyarım ama benim akıllı karışkan kocam aldığı kıymayı güm diye kilosuyla tıkmış dolaba.. benim haberim bile yoktu aldığından yoksa bırakmazdım öyle....
o yüzden şimdi kilosunu eritemicem onun elimdekiyle idare edicemm :))))

kizlar yaa bisi sorcam bu bebelerle nasil yemek yapabiliyorsunuz
valla ali ya tepemde ya da yere koyduysam bile pacamda
kac kez ayagimdan donumu ceke ceke indirmisligi var
ben mimkin degil bi bok yapamiyom eve gidince yaaaa :((((

canım belişkomu anakucağıyla yanıma koyuyorum.. hem sohbet hem yemek hallolup gidiyo... başından beri öyle alıştırdım... ayda bir bile değildir bana yemek yaptırmadığı yani illa bir fırsat yaratıyorum çünkü kocam böyle şeyleri pek tolere edemiyor :))

bi paket biskuvii afiyetle mideme indirdim :((
yaa benim psikolojik sorunlarim var sanirim yemege bu kadar dusmemin sebebi bu olabilir

afiyet olsun canım..... işallah löp löp et olmasın :))))
canım anlat ne var piskolecinde anlat ya vallaha çok rahatlıyo insan :)

zeynocum ah seni bulsam 7/24 sana yağlama gözleme yaptırıcem boğalar gibi yiycem ama Rabbim bilmişte bizi uzak koymuş :)))))

ebrucum bende çok zorlanıyorum benimde .çok eşortmanım bacağımdan indi :))
napıyorum eline tencere kapak ne bulursam ilgisini çekicek onları veriyorum yada yiyebilceğişeyler veriyorum biraz takılıyo sonra buzdolabının içini karıştırıyo yada üstündeki süslerle oynuyo :)) olmadı yine durmuyo tezgahın üzerine alıyorum oda omadı kucağımda oda omadı bekliyorum babamız geliyo kucağına verip yemeğimi o şekilde yapıyorum :)))

kızlar tuzda balık yiyeniniz yapanınız yada deneyeniniz var mı?
inanılmaz lezzetli ve kolay yapmayan varsa tavsiye ederim.. özel günler için hem gösterişli hem çok lezzetli hemde çok bereketli bir pişirme türü yaa....

ebru ya çok komiksin canım ya

bu arada ben damadımı sürekli soruyorum sen gelinini hiç sormuyorsun, eğer aliş ve anası kızımdan vazgeçip başka gelin buldularsa lütfen bildirsinler kızımın duygularıyla oynamasınlar :)

ben de akşam hiçbişey yapamıyorum, zaten yemek yapmaktan tümüyle soğudum, annemlerde bişeyler yiyorum , ben eve gelene kadar eşim de kendi yemeğini pişirmiş yemiş oluyor.... aylar oldu yemek yapmayalı...

bu arada bakıcı konusunda haklısın, yakın arkadaşım bakıcısına 800 lira veriyordu, sadece kızının yemeğini yapıyordu, sonra arkadaşım bakıcısına bakıcı dedi şiye bakıcı işten çıkmaya karar verdi, bakıcı değil dadı diyecekmiş.. arada ne fark var anlamadık tabi. şimdi 800 liraya herşey dahil anlaştı gibi , yani çocuğunsadece yemeği değil kıyafetlerini yıkamak ve en azından akşam yemeğini de yapacak, bir de ütüleri.

bu arada ben rüzgarı 18 aylık olunca yarım günlük kreşe yada birlikte gidebileceğimiz oyun grubuna gönderecem. düşünen var mı acep.

gazmem o kıymayı nası yiceniz bari çözdür hepsni kavur buzdolabında 4 5 gün durabilir ağzı kapalı i şekilde onuda sebze yemeklerinde kullanabilrsin sadece bi kerede benim başıma geldi :))

bu arada organik yumurta ve tavuk arıyodum çözümü bulduk alt bahçemize iki atvuk bide horoz alıcaz :)))

hahaha bakıcı dedi diyemi çıkıyoo :))))
süper yaaa..... ne dicekmiş annemi.. dadı dese ne farkedicek daha itici bence :)))))

gazmem o kıymayı nası yiceniz bari çözdür hepsni kavur buzdolabında 4 5 gün durabilir ağzı kapalı i şekilde onuda sebze yemeklerinde kullanabilrsin sadece bi kerede benim başıma geldi :))

bu arada organik yumurta ve tavuk arıyodum çözümü bulduk alt bahçemize iki atvuk bide horoz alıcaz :)))

ayy uğraştığıma değmez kocam nasılsa mangala bi arkadaşını akrabasını getirir köfteye çeviririm giderr :))))))) insanın böle kocası olunca kendide manyak oluyo beee :))))))))

baharcım bence ali efe emeklemeden yürücek öle oluyo genelde geçenlerde biri dedi erken emekleyen bebek geç yürürümüş gökşen kaç aydır emekliyo ama yürüme dedinmi boş çuval gibi kendini yere bırakıyo zilli zaten ihtiyaçta hissetmiyoki emkleyere tunurak her yere gidiyo :)

evet ben de sana katılıyorum zeynep
emeklemeyen bebek daha erken yürür bence de
eda da emeklemezken ayakta durmak için daha çok çabalardı
şimdi heryere emekleyerek hızlıca gidebildiği için tutnarak gitmek bile istemiyo
ayağa kaldırıyorum yere atıyo kendini

ya bizim sitede de vardi bi kadin
ben bakici degilim dadiyim diyen
ne fark var diye sorunca
iste o sadece 0-1 yas arasi bakarmis sonra ayrilirmis hic ev isi yapmazmis sadece cocuga bakarmis
dedim kisaca dotum yemiyo demiyo da hanfendi dadiyim diyo
1 yasindan sonra o cocuk hareketlenecek yuruyecek kim kosacak pesinden di mi :P

iyi o zaman ben kızıma akşam haber vereyim ebru, yoksa çok psikolocisi bozulmuştu kızımın....

ya kim dedi hamur kızartması, valla bi tarafım düşecek, canım çekti ya....

ya bizim sitede de vardi bi kadin
ben bakici degilim dadiyim diyen
ne fark var diye sorunca
iste o sadece 0-1 yas arasi bakarmis sonra ayrilirmis hic ev isi yapmazmis sadece cocuga bakarmis
dedim kisaca dotum yemiyo demiyo da hanfendi dadiyim diyo
1 yasindan sonra o cocuk hareketlenecek yuruyecek kim kosacak pesinden di mi :P

dötüm iş güç yemiyonun adı dadı olmuş hakkaten yaa :))))))
zor zamanlar başlarken tekrar dadı arıcaksam seni napayımki ben :))))

gamzem ya millet kafayı yimiş, arkadaşım da demişki ne dicem sana cici anne yada dadı mı demiş... e

vallaha iyi demiş yaaaa bu nasıl bi komplekstir anlayamadım.....

Back
X