• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

iyi o zaman ben kızıma akşam haber vereyim ebru, yoksa çok psikolocisi bozulmuştu kızımın....

ya kim dedi hamur kızartması, valla bi tarafım düşecek, canım çekti ya....

yaaa şuan burda o kızartmaya en kolay ulaşıcak olan sensin:
hemen gidiceksin bakan efendinin yanına... diceksinki: ben sana notu uzatıp senin kameralar önünde itibarını kurtarırkene iyiydi :)))) sıra sende bakalım bakan deelmisin bana pişi bul :))))))) yaa bunuda benmi sölicem sana beee :)))))) olumunekankayizsmilehihoyyyt:roflol:

ay hamur kızartması mı??? patlayın emi.... laaaaaaan içim geçti biryerlerim düştü bana bişiler oliiii... kıymalı istiyom yanına ayran istiyom hem de hemen istiyom amanın....

ya gamzem disem mi acaba... ne dersin bacım:)

off ya haberlere baktım hep bakan çıkmış hep bakan, benim bi fotomu bile koyan yok :(

zeynep cansu milleti siz kudurttunuz yapın hemen yollayın evlere kuryeyle felan :)))))))))))
hem giderayak bahara bunu yaptınız yaaa dicek bişiyim yokk :))))))))))))

baharcım zaten hamur kızartması diyeni bi bulsam, canım nasıl çekti ya, ama ben sadece severim böyle içi yumuşak dışı bira kıtır kıtır olacak, yanında soğuk bişeyler içeceksin mesela el yapımı kiraz hoşafı, soğuk soğuk... off ya ağzım sulandı resmen...

yaa gülay bahar susun kendi kendinizi kudurtup köpürtüyonuz güzel arkadaşlarım yapmayın :)))))))))))))

bak benimde cok pis canim cekti simdi nolcak
babannem burda olsa hemen yapardi
of of baba evindeyken pazar kahvaltilarimizin vazgecilmeziydi hamur kizartmasi :(((

bu pazar annemlere gittim aliyle
annem babannem yengem yegenler derken gun o kadar guzel gecti ki
ali butun gun yerde emekledi oynadi yer yatagi yaptik yorulunca orda yatti
biz yedik ictik var mi anne yani gibisi yaaaa :(
eve gelince esime dedim ali 2 yasina gelene kadar annemlerde kalsam olmas mi diyeee cevap bilem vermedi :P

gülay çıldırdı yetişin sayın bakan :)))
ya bu gece babanem de gidiyo gitmese yaptırırdım ben de ona bi güze yumulurdum anasını satiim. erzurumda varsa yoksa börek bilmezler hamur kızartması falan...

gerçekten bizim kız da çocuklarla müthiş anlaşıyo, akşamları kuğulu parka götürmeye çalışıyoruz , çocukları görüünce nasıl bağırıor ya.... off ya kalabalık aileleri her zaman sevmişimdir, o yüzden kızımı kardeşsiz bırakmıcam, çocukları görüşsün birbirleriyle ileride...

Back
X