• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

kızlar bebeklerin doğum günü için hiç düşündünüzmü nerde yapmayı planlıyosunuz ben çok kararsızım ya evde yapsam eşim 10 kardeşler hepside evli ve çocuklu bide eşimin bacanaklarının falan hepsinin ortak arkadaşları var ailece görüştüğümüz biliyorum onlarıda çağırcak ben çağırma desemde dinlemez eee benim tarafta var bi 50 kişiyi bulur heralde ayyy evin hali geldi birden gözümün önüne dışarda bi çaybahçesi gibi biyerde yapsam hava nasıl olur bilinmez bide ozamn eşimin annesi babası benim ananem falan gelemz yaşlılar onlarda görmek isterler bide havanın sağı solu belli değil baksanıza bi iyi bi kötü salon falan tutmam saçma olur okadar kişi yok zaten doğum günü altı üstü ne yapcam ya çok kararsızım

ya geçen komşumun oğlu yaşına girdi bana anlatıyoda çocuklar falan pasta düşürmüşler yere üstüne basmışlar geçmişler sandalyeleri falan hep krem tonu elleri falan sürmüşler meyva suyu dökmüşler evi görmen lazımdı diyo 1 hafta temizlik yaptım diyo bide yazık halıları falan mecbur yıkamcıya falan göndermiş bi 40 kişi falanda onlarda varmış bi salon tutsam daha ucuza gelir valla hem okadar hazırlık yap masraf olcak bide onun sonrası of ya

ebrucum hangi ara gidip geldiniz ya ne güzel sizin bebişler çok şanslı şimdiden farklı kültürlerle tanışıyolar inş. içinize sinmiştir resimleri arkadaş olmadıgımız için bakamıyorum eminim çok güzeldir fotolarda.....
tülaycım canım benım nekdar sölesekte boş insan üzülüyo üzüldüğün yanına kar kalıyo sonra takmaya çalış kesin diştendir bizim bile agzımızda yara oldugu zaman nasıl acıyo kolay değil damak yarılıyo zamanla düzelir iştahı hem sende sölemiştin daha önceden yiyodu diye benım paşam üzmez seni

bizimde 9 eylül tam bayramda ben bi ramazan akşamı ailecek yapıcam (zaten çoğu yakınım umrede olucak)kısmetse..
site içerisinde olma hımmm yine çay bahçesi ve ya geniş bi parkta yeşilikte birleştirisiniz masaları piknik gibi çocuklar yeşile ..ohh..

ahh gülcancım şifremi unutuum otomatik giriyorum siteye unutmasam bakardın benimn adımdann:(((

valla canım bilmiyom artık bakıcam bi çaresine kaç gündür bunu düşünüyorum yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal:))))

cansucum sizin ailede baya kalabalıkmış evin içinde okdar insanla daral gelır valla sadece birinci derece akrabaları çagırın bunda küsülcek bişey yok ayşenin dediği fikir güzel bahçeli bi ev olsaymış iyi olurmuş yada sende çalışmıyosun şuan dimi sadece bayanlara yapabilirsin gündüz eşler olmadıgı için sayısı yarıya düşer bana dışarda dogum günü kutlamak abartı geliyor benim nacizane fikrim
bizim dogum günü planımız çekirdek aile olarak kutlamak :))

cansucum sizin ailede baya kalabalıkmış evin içinde okdar insanla daral gelır valla sadece birinci derece akrabaları çagırın bunda küsülcek bişey yok ayşenin dediği fikir güzel bahçeli bi ev olsaymış iyi olurmuş yada sende çalışmıyosun şuan dimi sadece bayanlara yapabilirsin gündüz eşler olmadıgı için sayısı yarıya düşer bana dışarda dogum günü kutlamak abartı geliyor benim nacizane fikrim
bizim dogum günü planımız çekirdek aile olarak kutlamak :))

gülcancım valla dışarda bende istemem ama hani çaybahçesi türü açık biyer olsa hem daha az masraf olur şimdi eşim kesin olmak istiycek bide eşimin ailesi öleki bizi niye çağırmadınız gibi sölenen insanlar ve ailesi çok önemlidir eşimin şimdi onla tartışmak istemiyorum bu konuda bide desemki bayanlar siz gelin olmaz anacım onlar nereye gitse eşleri çoluk çocuk toplanmadan gidemezler valla havanın güzel olucağını bilsem akşam iş çıkışı gelir hepsi bi görümcemde öle yapmıştı

cansucum zaten ramazan iftar yapın tüm dostlar dışarda sonrana doğum günü kutlayınn güzel nezih biyerde.. herkes kendi hesabını ödesin tabi poasta içecekler sizden..

cansucum zaten ramazan iftar yapın tüm dostlar dışarda sonrana doğum günü kutlayınn güzel nezih biyerde.. herkes kendi hesabını ödesin tabi poasta içecekler sizden..

canım biz tutuyoruz oruç ama eşimin tarafı tutumuyo öle olcak artık yoksa evde dayanamıycam olmaz yani okadar kişi bilmiyorum ya artık hayırlısı olsun hava kötü olursa evde olcak mecbur

hayırlısı artık sıkma ozaman kendini şimdiden ..pastayı düşün yeter...
kızlar ben atv de 4.30 da aşk ve cezayı izliyordum ama 2 gündür unutulmaz var sinir oldum yaa....
akif eymen şuan bilgisaya parçalıycak varya ...:PPPPPPPPPP

ooo doğum günü kutlamaları mı hazırlanıyo konuya direkten dalıyım :))

biz hiç bişi yapmıcaz çekirdek ailemizle bi akşam yeter bize evimizde bide ufaktan bi pasta keseriz :))

zeynepcim gelcek olan misafir sayısı 50yi bulunca düşünmek zorunda kaldım 1 ay var şurda bide birini çağırsam öbürü alınıyo ya insanları memnun etmek ne zor

canlar ben akşam yemeğinin son rutuşları için mutfağa geceyim.. zeynepcim konuşamadık tatlım... sonra görüşürüz çok öptümm herkesi..

Back
X