Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet aynen öyle öbür tarafta kapıdayım diyorum bende zaten girişte sağda babam için allah beni ona onu bana muhtaç etmesin diyorum artık 3 kız kardeş büyüttük kendimizi annem tek başına çalışıp okuttu
baba sevgisini fazlasıyla yaşatırdı bebekliğimizde çocukluğumuzdaa anneme yıkatmazmış bile tırnaklarımızı saçımız hep o ilgilenirdi maça işe götürürdü hatırladıklarım var aşırı düşkün bir babaydı ve sonuç böyle oldu yuvalarımızı korusun allah nazardan ayrılıktan oğlumdan babasına aşırı düşkün benden çok onunla ilgili bu bile korkutuyo beni
valla sağolun kızlar gercekten artık kötüleşiyom içim fena oluoyr dıyordum. kadın h.sonu memleketteydı aldık onu yenikapıdandedımkı babaannesi oğlumun 3. dişi çıktı daha dur dişleri çıksın bak nasıl ısıracak dedi. bumudur yanı dedım içimden.
eylul uykusuzluga ragmen doğru anlamıssın:)
gülay emeklemeye baslayınca alıtuna uyanıp emeklıyordu hemen zor uyudu demek aynı sıkıntı yuruyuncede olacak
kızım sende inadına git :))))))))))
mesela hapşırdımı sen duuur anne bak daha o hastalık bi gelsin seni nasıl dayak yemiş gibi yatırıcak de :))))))))))
yada tökezleyip düşer gibimi oldu annee sen daha dur bak bidaha dikkatli olmassan bu iş kesin yoğun bakımda biter :)))))))))
kayınpitırın bi hatunamı baktı annee sen duuur daha o karı eve gelsindeee sen asıl ozaman olacakları gör :))))))))))))
mesela alituna huysuzlukmu etti annee sen daha dur zaten yaşlısın bak az daha büyüsün sana neler neler yapacak ozaman görcem ben senii :))))))))))))
evet topiğin en naalety insanıda böölece kendini ele vermiş oldu bilginize bu arada yani ne kaa pislik bi insan olduğumda ortaya çıktı :)))))))) :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
valla sağolun kızlar gercekten artık kötüleşiyom içim fena oluoyr dıyordum. kadın h.sonu memleketteydı aldık onu yenikapıdandedımkı babaannesi oğlumun 3. dişi çıktı daha dur dişleri çıksın bak nasıl ısıracak dedi. bumudur yanı dedım içimden.
eylul uykusuzluga ragmen doğru anlamıssın:)
gülay emeklemeye baslayınca alıtuna uyanıp emeklıyordu hemen zor uyudu demek aynı sıkıntı yuruyuncede olacak
tamam gamze:) denıycem:) sen benuldurdun Allahta seni güldürsünn
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gamze sen çok yaşa emi
meryem bunları sölese kadın evi terk edip kaçar gider gitmese bile kalpten gdecegi kesin olur
kızım sende inadına git :))))))))))
mesela hapşırdımı sen duuur anne bak daha o hastalık bi gelsin seni nasıl dayak yemiş gibi yatırıcak de :))))))))))
yada tökezleyip düşer gibimi oldu annee sen daha dur bak bidaha dikkatli olmassan bu iş kesin yoğun bakımda biter :)))))))))
kayınpitırın bi hatunamı baktı annee sen duuur daha o karı eve gelsindeee sen asıl ozaman olacakları gör :))))))))))))
mesela alituna huysuzlukmu etti annee sen daha dur zaten yaşlısın bak az daha büyüsün sana neler neler yapacak ozaman görcem ben senii :))))))))))))
evet topiğin en naalety insanıda böölece kendini ele vermiş oldu bilginize bu arada yani ne kaa pislik bi insan olduğumda ortaya çıktı :)))))))) :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: