• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

dogru diyon gülaycım insan elde sosyal imkanlar olmayınca üzülüyo olsada kullanmaya vakit olmuyo

gamzecim geçmiş olsun senin koca aşkı coşmuş yinee kazasız belasız:)))yagızda dün bulaşık makinasından düştü nasıl demeyin yerleştirdim kapagı açıktı sen üstüne çık oynuyodu bian dengesını kaybetti azcık dudagı şişti ama şükür şimdi iyi

okadar çok sinirliyimki ... eşimede tel verdim kalayı..... gitmiyorum biyere... Allah tümünün cezasını versin... ömrümü yediler yaaa.... nerden düştüm bu illet aileye... kahretsim...

kızlar hepinize teşekkür ederim...

rüzgarın yeme içme sorunu olmasa maşallah çok gayretli bir bebek.... ama yeme sıkıntımız bizi öldürüyo işte...

gamze gerçekten meryeme nasıl gaz veriyosun ya,aaaaa a... meryem bunları derse heralde kadıncağız küt diye düşer bayılır.... ama meryemcim bu nu da sürekli yapıyorsa gerçekten sinir bozucu olur ya, farklı bir tepki ver dimi.... ya sen diyince aklıma geldi benim kayınvalidem de sürekli olsun olsun bişey olmaz diyor. mesela rüzgar yemeği başından aşağıya buluyor ben elinden almaya çalışıyorum o da olsun olsun bişey olmaz diyor, zaten çocuklarını da çok serbest yetiştirmiş... 1 yaşından itibaren yemeklerini önlerine koymuş kendileri ne kadar yerse yemişler... bana da sen de böyle yap diyor... ay anne şakacımısın dedim... rüzgarı düşünemiyorum yemek önünde, ne yapar ancak etrafa sıvar, ağzına karınca kadar sokarsa iyi.

meryemcim sonuçta benim kayınvalidemin dediği laf da alınılacak bişey değil ama farklı bi tepki ver demi.... hep aynı hep aynı insana gına geliyo, takılmış plak gibi.

amiin canım hepimizi :))))

vallaha ali tunacıımıza baksında sonra tabiki bassın herkes evine aaaa sinir etmesin arkideşimi yaa :))))

valla kızlar artık çok yıprandım. kötü biri değil ama ben çok yoruldum hatta eşimde gecen diyorkı annemler memlekette tatılde onlar gelınce bı kaç hafta annen baksında bızde bıraz rahat edelım dıyor:) bende olayı kökten çözüme gitmeyi düşünüyorum. artık bakıcı fıkrı çok sıcak çook

benim akıllı paşam dün naptı
altını açtım oturuyoruz yeni pipiyi ögrendi yagız pipi nerde dedim ''budaaa'''dedi tuttu aa benim oglumun pipisimi varmış ''eveeet''dedi tabi biz biz babasıyla şokkk mutluluktan saçımı başımı yoluyodum evet i sölüyodu ama buurdayı işte defa duyduk çok şükür bu günleri de gördük

esincim ben sinirden ne yaptıımı biliyommu yaav :))))))))))

gülcanım aynısını ben yapsam offf düşünemiyorum.. yapmadığım halde bunları duyduysam oofff... :)))....

gülaycım gaz değil yapacak bişiy yok ti ye alıyoruz yaa sende körükleme hemen ortalıı aa :))

ayşec,m nolur azcık sakin ol tatlım herşeyde bir hayır vardır bilemezsn belki tatie giderken başınıza gelecek bir iş var bişiy var nolur canını sıkma... eylerse mevlam eyler neylerse güzel eyler de canım.... işte bizde ailelerle sınav veriyoruz ne yazıkki :((

esincim kalpteki iki damarı birbirine sürtüyormuş elektiriklenme oluyormuş böyle oluncada kalp krizi yaşıyor..onun için bugün ufak bi operasyon geçirecek..
babasızlık nasıl bişey bilirim..kayınpederimi çok sevmesemde iyi insandır .. aman sağlığına kavuşsun bişey istemem..

canım babanın yerini kimse dolduramaz canım baban hayattaysa mutlaka barışıp görüşmeni dilerimm babasını kaybetmiş biri olarakk..
Canım benim çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin...
meryemcim sen iyisin yine ben bazen dayanamıyorum benden sabırlısın

nazancım neler yaşadın tabiki bilmiyorum ilerde keşke dememek için görüşün bence

özlem hoşgeldin biz bi kaç sefer foçaya geldik bizim bebişler çagında kız bebiş görünce acaba dedim???
canım ben evden deil dışarı kendime zaman ayıramıyorum fıstık kızım yüzünden kayınpederler geldikten sonra tam huy deişti resmen huzursuz bir kız oldu...Nazar değdi dedim eşimin ailesine kayınvalidemde evet anneyle babanın nazarı değermiş çocuğa dedi:DDD
dur bırazdan resim eklerim bak istersen kızımlan banazemuszemus
ya böyle kendimi sokaklara atıp kaçmak istiyorum bugun yaa valla kocamı bugunlerde hiç kaldıramıyorum.. yani bi kaşık suda değil, susuz kaşıkta boğacam yani naapsa batıyo off....
babasıyla ikisini hallediversem kaç sene yirim la :)))))))))))
Gamzem canım hazır elin değmişkene benimkileride aradan çıkarsan hayrına:DDD

kızlar bu arada beliz sersem babasının yüzünden cuma günü bizim yataktan kafa üstü yere çakıldı....
babasında bi şovlar aman bi gösteriler kör olmuş cüneyt arkın,şölde kalmış ferdi tayfur haraketleri gururu felan... bana bağırtıp çağırmalar.... çocuk dalmadan yanından kalkmış bu kalkınca kızda kalkmış emeklerken 2 adımda güüm yere.....
Allah işte okadar pimpirik ettiğinden ona bunları yaşatıyo ama o suçlunun ben olduğumu düşünüyo :))
Ay yavrum benim kıyamam Allah korumuş...kafa üstü bide Gamze ben direk bitiyorum o an soğuk kanlı olamıyorum cünkü eşiminde senin eşin gibi badireleri çok...bebek bakımından anladıkları yok sevmek olsunda gerisi boşşş...Geçmiş olsun kuzuna canım benim...
tamam gamze:) denıycem:) sen benuldurdun Allahta seni güldürsünn

meryemcim üzülme canım artık cevabını ver bak bana tırsak gelindim son iki gün bayağı acıldım...aşırı laf yüklemesi yapılınca patlak verdim ama iyi oldu durdu kaldı...bide eşimin yanındayken cevap verdim yok ben öyle söylemedim dedi tırstı oglundansempatiksalakcinni

çok güzel bir yorum gülay takılmıs plak gibi valla aynen öyle. hevesle diyorsunkı anne emeklıyor daha dur ayaklansın bak ortalıgı nasıl dagıtacak la havle diyorsun:)

ayşecim sakin ol canım şuan çok gerilmişsin ondan böle diyosun yoksa sen kocanı çok seviyosun adamcagız napsın azcık sakinleş

kızlar nasıl sinirlenmiyim yaa tamam iptalse araız oteli rezervasyonumuzu iptal ettirmekten vazgeçtik biz yarın geliyoruz dememiz gerekirken eşim diyoki yarın teyzemin oğlu ameliyat olucak (akçiğerkanseri) yanına gidicem..dedimki tamam sabah beraber uğrar ordan gideriz olmazmış yanında duracakmış yalana baakkk... sanki şimdiye kadar teyze oğlu vardı..birden kanları kaynadı.... umru bile değildi.. ben bilirim benim pintiyi fırsat buya tatile gitmeyip yatırılan paayı geri çekmek.. sanki izne ailesi için çıktı..
valla gitcem istanbula teyzeme kalsın burda tek başına eminim çok mutlu olur........

özlemcim valla bu sinirle sıradan geçiririm dur ayşeninkileride hallediyim elim değmişken bak kızdırdılar arkadaşımı :)
ayşecim azcık sakin ol bebem yaaa napalım sinirde olsan şuan sadece kendine yapıcan bak elinde beben var herkes hayatına bakıyo sen kendine yapıyosun yapma tatlım nolursun....

gülcan bak anlattın bende anlatıyım gercekten maşallah kuzulrımıza. h.sonu yalzıktaydık eşime seslenıyorum serkaaan serkaaann dıye amaç alıtuna tabı:) bu basladı kekaan demeye Allah benımkı odadan fırladı efendım oğlum diye bu devam edıyo kekann del:) milletin ,içinde yine bu demiş babasına kekann del del diye:) esek oğlum dedım bı anne deme sakın:)

kızlar nasıl sinirlenmiyim yaa tamam iptalse araız oteli rezervasyonumuzu iptal ettirmekten vazgeçtik biz yarın geliyoruz dememiz gerekirken eşim diyoki yarın teyzemin oğlu ameliyat olucak (akçiğerkanseri) yanına gidicem..dedimki tamam sabah beraber uğrar ordan gideriz olmazmış yanında duracakmış yalana baakkk... sanki şimdiye kadar teyze oğlu vardı..birden kanları kaynadı.... umru bile değildi.. ben bilirim benim pintiyi fırsat buya tatile gitmeyip yatırılan paayı geri çekmek.. sanki izne ailesi için çıktı..
valla gitcem istanbula teyzeme kalsın burda tek başına eminim çok mutlu olur........

aysecım otel nasıl tam ıade yapıyorkı?? inşallah gelmezsenız para yanar derler:)

gamzecin sen ver gazı ver gazı :) hayatım takılıyom sana ya.

ayşecim ben de sinirlendim peki niye izin almış, niye rezervasyon yapmış baştan. anlamak zor bu koca milletini.....

yağıza maşallah güğlcancım bizim ki de iki gün önce kedi dedim.... tabi rüzgar bemi tekrarladı, ben kedi demiştim.... ama yağız size karşılık vermiş ne güzel... ayyy insanın içine sokası geliyo ya....

ayşecim hastalığı baya ciddiymiş teyze oğlunun yaa... gelipte bulmamak var belkide korkuyodur eşin... madem bi imkanın var git sen değerlendir kafanı dağıt tatlım ozaman..

yaa meryem adını söledi haaa :))))))
yaa offf valla delircem anne dışında herşeyi diyolar yaa :))
babaları doğurdu sanki bunları :))))))))

iade yapmıyomu meryem ohhhh çok ii olur.. gelsin evede söyliyimm... götü uçuklar kız adamın...
valla bazen öyle üzüyoki iliklerim kesiliyor resmen...

ayşecim teyze oğlunun hastalığı hakikaten evlerden ırak..ama sanırım tam iade yapmazlar..bir de teyze oğlunu görüp en azndan ameliyttan çıkmsını sonra gidebilrsiniz inşallah tatilinize..

Back
X