• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

gamze gerçekten dedin mi öle ne güzel demekki lafını sakınmıyosun gerçi sen öle olmasan sizin dedenin hakkından gelinmez

dedim taiki canım bende kalcağına onda kalsın aman ne sölemicem ne dicek abimi dicek beliz ona eşek kadar adam işte öle yada böle kabul edecek :)

valla esin artık tutamayacagını anladılar. ben eve gelınce kımseyı gozu gormuyor. bozuluyorlar hemen satıyorsun dıyorlar cocuga :) hatta bigün küfürümsü bi laf cıktı agzından anne dedım nasıl dersın el kadar cocuga su lafı. oda pişman oldu bı daha da duymadım

:oklava:

aynen valla, kim ne derse desin anne bebeği değil mi onlar demi ama :)))))

kızlar yatak odamız çok küçük, yatak duvara bitişik reyyan orda yatıyor, diğer tarafta da komidinler yatağın yanında, telefon orda duruyor alarmı için koyuyor eşim...
reyyan ilk zamanlar ayakucuna doğru emekleyip duruyordu, eşim gece su içmeye falan kalktığında yakaladı bi kaç kez..
kalkıyor emekliyor ayakucuna doğru ordan inecek kapıya gidecek :roflol:
korkudan ölüyorduk ama sonra yerlere bişeyler koyduk koltukların minderleri falan...
yataktan çok uçunca çocuk alıştı artık :D
şimdi erken uyuyor yatırıyorum, uyanınca emekliyor gidiyor ayakucunda oturuyor bağırıyor bizi çağırıyor Allaha şükür inmeye çalışmıyor...
ama şimdi geceleri kalkıyor üstümüze basıp gidip telefonu almaya çalışıyor...
saçımı çekiyor babasının yüzünü cırmalıyor :roflol: perdeyi çekip çıkarıyor (tam başucumuzda cam)
ay bu çocuk gece uyanıp bizi rahatsız etmemeyi ne zaman öğrenecek, 3 aydır korkusuz uykumuz yok yaa :roflol:

Merve bide sey var gece uyursa babasını sever gunduz uyursa anasını:) yada tam tersı:) sacma salak seyler:) elbettekı ılk baba der ama şu var ılk zaman bebekler aglarken cıkardıkları ses hep anne idi.. Burada bı kaç sefer yazılmıstı aglarken anne mutluyken baba dıyorlardı çoğumuzun kuzusu

biiirdeeeeeeeeeee söylemesi bile gıcık ama var işte tırnağa alıp yazıyrum dikkat :''annenin sözü popoya popoya (hem de 2 kez popoya) babanın sözü başaa''

sormayın acayip ay şevkini gördü diyo annem kaçın egemen geliyo babsını görünce yürüteçle bir koşması var nasıl bir aşk bana acıkınca yapıyo yalıyo yanaklarımı falan sırnaşıyo ama babsı evdeyken yada gördüğü anda illa ki kucağında onunla oyun istiyo olucak

bizimle kalıyorlar esin karı koca. haftasonları bız yalzıga kaçıyoruz yada onlar bekar oğluna gıdıyorlar.

ahh esin onu hele biri yapsın o popoya vuran parmakları kırıp ellerıne verırırm:)

erkek çocuk anaya derler sözde bekliyorum büyüyünce ne olacak diye dediğini yaptırmak için bağırmaya ağlamaya başlıyo elinden alınca yada gitme elleme dediğmizde

ay esin kaç kez var ya sinir oldum hatta bi çok defa :D
emiyor uyuyacak..
babasının gelme saati...
anahtarı kapıya soktuğunun sesini duyup çıldırıyor..
aylardır böyle bu yaa 8. ayda falan başladı resmen :roflol:

hg merve..niye böyleler ben de anlamıyrum.beni emzirsin,uyutsun,benle oynasın diye taa göz bebeklerimizin içine bakarlar.sonra bir kapı şıngırtısıyla tav olurlar..bursanın içinde misin merve..hiç gitmedim ama güzel diyolar sen neden sıkılıyrsun.ama bak bu dedikodu işi çok kötü gerçekten..çok rahatsız edici ...

mervecim hani gelinle damat kaza geçirmişlerdi...gelin.............. :((( damadın durumu kötüydü.. noldu şimdi iyimi?

valla babasında en fazla 5 dakika durduğu için sorun yok :roflol:
reyyan herkese giden sıcakkanlı bi bebek ama beni görmeden ve uzun süre başkasında yapamıyor.... bazen bu da bunaltıyor ama...

inegöldeyim esin, memleketimiz aynı zamanda burası...
ya herkes akraba herkes tanıdık..
herkes başkalarının işleriyle meşgul...
tek başına hiç birşey yapamazsın...
hep cümbür cemaat...
düğüne yakın bi sabah yüzüğümü evde unuttum işe giderken sabah sabah biri farketmiş düşün bak, çıkan dedikoduyu anlatayım..
k.validem aynı evde oturucaz demiş ben de oturamam aynı evde falan demişim yanında kavga çıkmış iş bozulmuş...
oysa taa isteme akşamı bunlar çoktan konuşulup hallolmuştu...
offf daha neler neler...
bi de kızlar yeni yeni okuyor burda, bana bile çok karşı çıkmışlardı ayıpmış gibi...
açıkçası espriler bile taa geriden geliyor...
Allaha şükür taşındığımızdan beri çookk gelişti ama yine de sevmiyorum burayı...
eylülde istanbula gidicem, şimdiden hayal kurmaya başladım...

bu arada kızlar eylülde istanbul buluşması yapın da geleyim :roflol:

gamzem selam :)))
damat iyiymiş yaa yoğun bakıma falan girmemiş o gün.. sağlammış sadece bi kırık mı ne vardı...
şimdi de toparlamış bayağı, eşim "sohbet ederken gülüyor konuşuyor ama bi kopuyor tamamen soyutlanıyor, yanımızda olmamış gibi oluyor" diye anlattı....
çok zor tabii nasıl iyi olsun ki...

Son düzenleme:
çok sağolun kızlar eve gelsinde ufak bi kıyamet daha kopartayım karar veririz.. şimdi kuzumu uyutayım görüşürüz inşlh..

canım ya bak.sana akıl vermek benim haddime değil ama tatil öncesi kıyamet iyice tadınızı kaçırmasın..daha sakin bir şekilde konuşsan tavrından rahatsızlığını anlatsan faydası olmazmı canım :)))

merve biliyomusun ben topiğe ilk kez girdiğim gün senin o mesajındı ilk okuduğum msj.kaza msjı..sonra internette gazetelerde de gördüm zaten..

esincim misafirlerim gitti pardon canım 2 kez sormuşsun görmemişim.....

eylül valla bende bilmiyorum neden böyle oluyo çekiyorum milleti demekki herhalde ama sevende saolsun sevmeyende :))) bu arada analizin ilginnçç :))))))))))

meryemcim takma herkeste aynı edebiyat aa belizde bebekmi, sen 2. yapta gör, büyüsünde gör,bak size neler yapıcak bilmemne..... ne manyak millet yaa ağızlarından bi iyi laf çıkmıyo herkes akıl satma peşinde sanki soran var...

:) ne bileyim cicim ya dikkatimi çekti işte
bi bakıyorum aaa diyorum gamze gelmiş ( kırmızısın ya hemen göze batıyo)
sonra aa dyorum ne kadar kalabalıkmışız :)
beliz düşmüş geçmiş olsun ya

gülay maşallah rüzgara pıtır pıtır gider şimdi ne şeker oluyorlar yürüyünce yaaa

meryem aferin o zaman bana uykusuzluk bedenimi ele geçirmiş ama beynimi asla :)

merve biliyomusun ben topiğe ilk kez girdiğim gün senin o mesajındı ilk okuduğum msj.kaza msjı..sonra internette gazetelerde de gördüm zaten..

ne uğursuzmuşum ben de, nasıl karşılama yapmışım sana :roflol: :roflol: :roflol:

ayyy şimdi farkettim Reyyan 10. aydaaaa :teytey:

saol eylülcüm yaaa saol.... valla insanın canı gidiyo resmen ama yapacak bişiy yok böyle büyücekler.. bizim arkadaşınki merdivenlerden yuvarlandı kafatasında kırık vardı.... şükür şimdi iyi.. herzaman beteri var yani bunada şükür...

mervecim esinin başına getirdiiiini okuyunca insanın sana yazası kaçıyo bee :)))))))))))
bu arada maşallah reyyanıma ömrü uzun aklı başında olsun işallah kuzumun.....

aslında insanları daha çok sırıtık sırıtık karşılarım ama esinin kadersizliği işte :)))
inanamıyorum 10. aya girdiğimize...
daha dün bi yerlerimi yırta yırta doğurdum sanki :roflol: :roflol: :roflol:

Back
X