• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

kızlar ben erkenden kaçıyorum bugün izin aldım
olmayan mal varlığım için vergi dairesi vergi istemiş de
gidip onunla uğraşıcam
iyi sohbetler size
sabah erkenden gelir neler kaynatmışsınız okurum

doğumu meraktan sordum zeynep valla normal sezeryan farketmez, hormonal olarak toparlama süreci zorlu geçiyor...
normal de zor belki bazen sezeryan da ama ben şahsen o kendimden vazgeçmiş hallerimi yaşamayı ertelemek istiyorum henüz :roflol:
çünkü bir daha hiç bir zaman eskisi gibi kendime bakıp dışarı çıkamayacağımı, hep öyle pijamalarla kalacağımı sanıyordum :roflol:
doğumdan sonra 1 ay annem ve k.validem ev işi yemek vs hallettiler 1 ay da eşim yemek yaptı, artı 6-7. aya kadar hep işlerim aksadı..
evimin düzeni mahvoldu, kendimden dolayı yani, iş yapamadım, eşyalar her yerdeydi perişan bi haldeydim yani...
bu yüzden de korkuyorum açıkçası... ama en doğrusunu kendin bilirsin ve tebrik ederim gerçekten bak :D

ebru ben de daha dur dicem diyormuşum :D
valla yürüsün inşallah huysuzlukları ondan olabiliyor, istiyorlar yapamıyorlar falan...
tamam yürüsün mahvolacaksın ama huzursuzluğu geçecek en azından :)))

reyyan uyandı kızlar, beşiğinden çıktı (park yatak bizimki) odayı da dağıtmış prensesin bi güzel :D

zeynep doğru valla zaten 3 dolacak doğana dek :D

eylül problemin süpermiş, canım ülkem işte naparsın :roflol:
güle güle canım kolay gelsin...

mervecim benim doğumdan sonra hiç problemim olmadı sadece göğüs uçlarım yara oldu onda problem yaşadım okadar sonrası çok rahattı zaten annemlerde kaldım 1 ay sonra evimize geldik rahat rahat alıştık :))

göğüs ucu problemim 3 ay sürdü, iltihaplandı ve irin aktı emziremedim sağdım verdim...
yarıldı tamamen, ters tutarak emzirdim vs vs
ayyy neyse geçti o kabuslar :D
bakması falan değil de ne biliyim korkuyorm hala sanırım değil mi :roflol:

kızlar reyyanla ilgileneyim ben :) görüşürüz :))))

göğüs ucu problemim 3 ay sürdü, iltihaplandı ve irin aktı emziremedim sağdım verdim...
yarıldı tamamen, ters tutarak emzirdim vs vs
ayyy neyse geçti o kabuslar :D
bakması falan değil de ne biliyim korkuyorm hala sanırım değil mi :roflol:

kızlar reyyanla ilgileneyim ben :) görüşürüz :))))

güle güle canım görüşürüz..

Valla kızlar bende su ara yenı dogmuslar gordum depresıyorum herseye ragmen 2,5 ay hıc uyuamadan hortlak gıbı gezmeme ragmen oglumun bır gulusunun bana verdıgı mutluluga deger. Oılsa yok demem. Ama olursada en azından yasına kadar bakarım bu sefer. Benı düşündüren üzen tek şey bu zaten..

Ebrucum sagma makınası ıle ne kadar cıktı?? Kıralamak kaça?? Acıkcası bende düşünebılırım iş yerınde sagınca çok az cıkıyor oglum emınce var bılıyorum

benim sütüm hala çok kızlar, maşallah diyeyim. ama sağdığım sütleri rüzgar içmediği için işyerinde lavaboya döküyorum.... aslında içim sızzlıyor... keşke sütü gelmeyen birine günlük teslim etme şansım olsa, ama onu daa kimse kabul etmez sanırım.... çevremde de zaten böyle bir kişi yok.....

off gülay gercekten kötü:( benım keske sutum çok olsa benim kuzu süt aşıgı. hala gunde600- 700 cc kadar ıcıyor. bı ara azaltmıstı. su hastalıgından sonra tekrar sut sevdası baladı

ebru sağma makinasıyla ilgili haber ben de bekliyrum..şimdilik kaçıyrum kızlar.kendinize iyi bakın..kocaman öpüldünüz...

meryemcim ben 150 cc döküyorum içim sızlıyor ama yapacağım başka bişey yok, buzdolabında sakladım bir süre içsin diye koktu, attım... bir de artık işyerinde çok yoğunum, steril olarak sağamadığımı düşünüyorum. par toplantı çıkıyor, 5 dakika içinde sağmaya çalışıyorum orada burada....

su bile içimiyorum doğru düzgün ama sütüm hala çok, maşallah diyiyim..... inşallah sizinkilerde artar. keşke biberon alsaydı da kızım içseydi...

meryem bu içtiği sütlere ek olarak peki ne yiyor günlük, bir de gece emiyormu.... benimki de 400 cc emiyordur beni diye düşünüyorum, haftasonları da 600 ccye çıkıyodur.

gulaycim masallah ruzgara kocaman olmus ne guzle de gulmus

esincim facebookta deil bursda albumde fotograflar dur arkadasim olman icin talep gondereyim sende kabul et sonra benim sayfamda albumlerimden bakabilirsin

meryem pompayla da 50 cc cikti ama normalde tum gun sagmasam 40 cc zor cikardi
bunda dun aksam sagmis olmama ragmen 50 cikti ki hemsire her bir gogsunu ilk baslarda 30 ar dakika sag demisti ben anca ikisini toplam 30 dakika sagdim.
kizlar pompayi sumer diye bir sirketten kiraliyoruz
fiyatini bilmiyorum henu aramadim
size telini yaziyorum acip sorabilisiniz.

istanbul ankara ve izmirde merkezleri varmis.
ist tel 2122349471
2165455842

ankara tel3124184129

izmir tel 2324644451

kiralayinca eve kendileri getiriyorlarmis
kiralayacagimiz pompanin adi da lactina süt pompasi

Back
X