Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohhh senin içine dert olup şişecegine o şişsin iyi yapıyon canım yoksa bunların hakkından gelınmezdedim taiki canım bende kalcağına onda kalsın aman ne sölemicem ne dicek abimi dicek beliz ona eşek kadar adam işte öle yada böle kabul edecek :)
klava:
cnm kusura bakma göremedim resminizi mutfaga yol almıştım hemen siliyonuz anacıgım sizdekuzum uyandıda ona bakıyordum teyzesi bak resmı bu Maşallah büyümüş dimi teyzesi silicem ona göre fıstık
mervecim burdaki ev hn.ların ortamları öle oldugu için ben kimseyle görüşmemeyi yegliyorum gün yapıp onu bunu çekiştirmek ıyyyyselam
neyse gülcancım aynı şeyi yaşıyorum bi de ankara ve istanbul gibi şehirlerden hatta japonyada bile bi süre kaldıktan sonra bu küçücük yere tıkıldım kaldım....
nefret ediyorum yaşadığım yerden... aynen bi parkı var yapay bi göl etrafında güzel bi yer gerçi... başka bişey yok...
küçük yer, dedikodu çok, herkesin işi gücü giymek süslenmek dedikodu yapmak....
gelin gibi giyinmiyormuşum entel gelinmişim -tatlicadiarzu- internetten çocuk büyütüyormuşum...
amaaaannn sabah sabah sinirleri zıplatmıyım :roflol:
heee iyiki dediğin insaların içinde ben kendimide var sayıyorumevet hakikaten burda olmak ve bazı paylaşımları yaşamış olmak harika! :))
iyiki varsınız güzellerimmmmmmmmm
selam kizlar
ogleden once yoktum sirkette geldim yemege gittim
simdi de gecmisi okumaya calistim ama yok yetisemiyorum muhabbete biraktim
en son bebeleriniz konusmus onu okuyabildim masallah hepsine ne guzel imrendim cok
ali oyle anlamli seyler soylemiyor daha
gulcancim ekledim seni ama cikmissin.
fotograflara yorum yapan arkadaslar cok tesekkur ederiz.
...
mervecim burdaki ev hn.ların ortamları öle oldugu için ben kimseyle görüşmemeyi yegliyorum gün yapıp onu bunu çekiştirmek ıyyyy
...
...
mervecim baligi taze aldik bir ogunluk parcalara ayirttirmistik onlari dondurduk
buzluktan alip hic cozdurmeden direk buharda pisiriyorum
tum etlerini buharda sebzeleriyle birlikte cozdurmeden pisiriyorum
sende oyle yap koftesini etini baligini toplu al.
gunluk ne kadar kullanacaksan o sekilde paketle dondurucuya at.
biz oglene ne pisirirsek aksam da onu yedigi icin oglen bi kere etiyle sebzelerini pisiriyoruz
oglen yedirecegimi ayirip aksama olanini dolaba koyuyorum.
boyle boyle yemek isini duzene koyduk.
her yemegine de mutlaka sogan sarimsak atiyorum. tat versin diye
onun haricinde iste domates biber kabak havuc enginar semizotu ne olursa sebze katiyorum
genelde baya cesit oluyor her ne kadar onermeselerde karisik seviyor alis
sakin belişkom gitti deli bi kız geldi yahuuu wc kağıdını tutup bütün eve açarak dolaşmış şimdi çekmecenin altına sıkıştırdı belden aşağısını klozete girmeye çalışıyo.... Allahım sana geliyoruuuuumm :)))))
slm bacılar nabersiiniz... kadının fendi erkeği yendii.. cuma tatildeyiz inşlh kızlar ama 2 günümüz yanıyo ama ben 2 günde abimlere dedim biz çıkıcaz onlar girecek... yani son kuruşa kadar hakkımızı kullanıcaz..
nasılmı oldu tayfun eve geldi ben hiç onu konuşturmadım söylendim durdum tamam hayatım yarın akşam çıkasak olurmu.. bende tamam hayatımın erkeği dedimm barıştık bitti.. ama iyi haşladımm...
anacım izlemedim ben kabadan hikayesini biliyorum ya ben 2 yıldır ne kitap okumak istiyorum nede film.. eskiden özellikle kitaba bayılırdım duramazdım hatta ama kafam çok dağınık olduğundanmıdır nedir toplayamıyorum kendimi o yüzdende izlemiyorum okumuyorum.. ama izleyenler güzel diyo:))
cansucum bu huydan nasıl vazgeçircez bunları yaa tepki vermiyorum üstlemesin diye ama ne yapabilirim bilmiyorum.......