• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

saolun kızlar
iltihabım var o yüzden normal doğum yapamıycam zaten çok korkuyorum yapamam yani
çok panik bir insanım dayanamam

sağlık durumu herşeyden önemli zaten
nasıl bir doğum yöntemi olacağı belliymiş
bence sadece bebeğini düşünmeye çalış
öyle netten videolar falan izleme milletin yorumlarına kulak asma
burdaki biçok kişi sezeryan oldu ve neredeyse hepsi "aa bu kadar mıymış" dedi
öyle ya da böyle zor ya da kolay günü gelince oluyor ve geçip gidiyor

bozocum işallah sağlıkla kucaklarsın bebeciğini doğumdanda hiiiççç korkma.. ben operasyondan tam 2,5 saat sonra ayaklandım vede gayet iyiydim... hiç korkulacak bişiy yok.... operasyon 1 saat kadar sürdü bebek 10 dk olmadan dışarıdaydı... doktorum beni bir konuda özellikle uyardıki: nekadar haraket okadar hızlı iyileşme dedi.. hakikatende hiç yatmadım dediğini dinledim.. seninde aklında olsun canım hiç korkma bol bol haraket et ama bence imkanın varsa özel doğum yapacaksan özellikle: hastanede 2 gün yat.. ozaman zımba gibi çıakrsın kimseye muhtaç olmazsın çocuğunada dilediğin gibi bakarsın.... ama sezeryanın bahsedildiği gibi korkulacak birşeyi yok... kızlar bizim doğum hikayelerimizi anlattığımız bi topic vardı adresi bilen varsa arkadaşımızı yönlendirebilirmii????

kizlar cok alakasiz ama burda gordugum 2 super banti soylemek istedim
biri ates bandi ates cikinca yapstiriosun 37 de sabitlio
oburu burun acici bant burun tikandiginda gogusune yapistiriosun 5 dakkada acio
hayat kurtariolar

QUOTE=brckmsl;14301834]kizlar cok alakasiz ama burda gordugum 2 super banti soylemek istedim
biri ates bandi ates cikinca yapstiriosun 37 de sabitlio
oburu burun acici bant burun tikandiginda gogusune yapistiriosun 5 dakkada acio
hayat kurtariolar[/QUOTE]

BURCU O İLK BAHSETTİĞİN ATEŞ BANDINDAN EŞİM DE Bİ ECZANEDE GÖRÜP ALMIŞ
AMA ÜZERİNDE 1 YAŞ VE SONRASI YAZIYOR
BEN DE O YÜZDEN KULLANMADIM HİÇ :uhm:

saolun kızlar
iltihabım var o yüzden normal doğum yapamıycam zaten çok korkuyorum yapamam yani
çok panik bir insanım dayanamam

canım ilk başta hayırlı bir doğum sağlıklı bir evlat diliyorum.

bende sezeryan olup iyiki sezeryan olmuşşum diyenlerdenim hiç bir ağrım sızım olmadığından hastanede bile 1 gün kaldım ve eve geldim temizliğe giriştim düşün yani o derece güzeldi:))) kilo konusuna gelince çok kilo aldım ben ve malesef çoğu bende duruyo artık diyet spor bi şekilde halletcez onuda gerçi bu kilo olsun ameliyat olsun her bünye için farklı tepki gösterir tatlım

teşekkür ederim cevaplarınız için
dr 1 gece kalıcaksın dedi ben de sürekli yatmayı düşünmüyorum
burda okuduğum doğum hikayelerinde hepsinde hareket öenmli yazıyor teşekkür ederim

sonunda forumdayım yaklaşık 8 ay oldu bu foruma girip de dolu dolu sohbet edemeyeli. eh saat de geç olmuş hani. herkese iyi geceler...

selam hanımlarr....
tuba yiyeeee yiyeee zayıflama mesacını okudum da :D
ay üşeniyorum ama yaa, 10 küsür kilo var vermem gereken gerçi...
sigarayı daha önce bırakıp toparlayıp, daha sonra hamilelik düşünmem gerekirdi akıllılık işte...
bi de homini gırtlak yersen olacağı budur...
gerçi şu sıralar gidiyor kilolar, iki üç aydır neredeyse 5 kilo falan verdim...
ama bu halde kalmak istemiyorum eski fiziğimi istiyorum ben yaa :(((

mervecim, istesek neler yaparız da işte boğazı tutması çok zor. hele ki bunca zaman hiç düşünmeden yedikten sonra.. ama istersen olur canım.

ben geldim kimseciklerrr yok
uff giremiyom ösledim sizi
halil ibrahimin peşindeyim tüm gün
çok ta sıcak buralarrrr ...
bişi de yemiyo sıcaklardan sanırım varsa yoksa su içiyoo
bulsa kovayla içecekkk

şimdiden HAYIRLI CUMALAR OLSUN....herkese

günaydın kızlarr.. galıba uykusuzluktan ölme sınırındayım:) gece 1 de yattım. evı toparladım anca uykuya sıra geldı. oğlum 3:30 da emmek için kalktı ve sat 6 ya kadar ugrastım uyuyor saga dön sola don olmadı emekleme pozisyonu al poff:( 6 dan sonra uyudum 7:30 da kalktım işe geldım..

Hayırlı Cumalar Kızlar çoktan beri yazamıyorum kusura bakmayın ama işler çok yoğun izindeydi arkadaşlar şükür geldiler. herkes nasıl neler yapıyorsunuz

ben geldim kimseciklerrr yok
uff giremiyom ösledim sizi
halil ibrahimin peşindeyim tüm gün
çok ta sıcak buralarrrr ...
bişi de yemiyo sıcaklardan sanırım varsa yoksa su içiyoo
bulsa kovayla içecekkk

şimdiden HAYIRLI CUMALAR OLSUN....herkese

Aynen Tüley çovuk hep su içiyo

günydın meryem
biz de bu gece uyuyamadık
çok terledi eda sürekli üstünü değiştirdim
sana herkesten daha çabuk geçer bu gün inşallah