• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

günaydın bircancım 3 saat uyumasındaki etken oksijen
yagızda ılk ve son kez piknıkte 3.5 saat uyumuştu havası çarptı çocugu yoksa mümnkün değil okdar uyuması
h.sonu değil geçti bircan kaynanada vukuat varmı???

günaydın meryem hg pöff senın daha kötümüş en azından salladıgım kadar uyudukda biz hala aglayarak uyuyoruz her seferinde o agladıkça ben ondan daha yüksek sesle eee eeee diyorum ben onu değil o beni dinliyo ozmaan yoksa başka türlü susup uyumuyo

yaa gülcancım zaten sallamadak uyhutmak bana hayal gelıyor. bır ara çolk guzeldı alıyordum ayagımı hafıf hafıf sallıyıp pıt pıt vuruyordum 2 dk. da gidsiyordu. şu ara cozuttu benım oğlan.
bu arada yaa çok hapsuruyor dunden beri ne yapsam:(

günaydın bircancım 3 saat uyumasındaki etken oksijen
yagızda ılk ve son kez piknıkte 3.5 saat uyumuştu havası çarptı çocugu yoksa mümnkün değil okdar uyuması
h.sonu değil geçti bircan kaynanada vukuat varmı???

GİTMEDİM YİNE ÇOCUĞU GİDİP EŞİM ALDI İYİDE OLDU HUZURLU MUTLU GÜZEL BİR HAFTA SONU GEÇİRDİM.
cUMARTESİ FORUM BORNOVAYA GİTTİK AKŞAM POYRAZADA ÇOK SEVGİ KİPAYA BAYILDI KİPA AYABASINA OTURTTUK sağa sola bakındı insanlara bakıp durdu baybay yaptı gel gel yaprı kipada bağırıyor dedededede diye. dünde sabah erkenden kalkıp 7 aile pikniğe gittik yanlarında davul saksfon ve trampet vardı hep braber çaldılar oynadık halay çektik göçmenler ya. sonra herkes bize baktı poyraza bayıldı oda hemen ellerini kaldırıyor bide elini şıklatmya çalışır gibi yapıyor çok sevdi. sonra biz alkışlıyorum biz duruyoruz poyraz alkışlıyor arkdasındada bitti yapıyor

ya bikez şöle bi yerde uyuyakalsa yorulsa sızsa kafamı kırcam ya yok anam nerde
hastamı olcak kuzum ya :((

yaa bılmıyorumkı gulcan
hafıf bı nezle gecırıyo olabılır

gunaydin herkese
poooof bizde ayni durumdayiz :(
dun sabah saat 5 te uyandi neymis kalkcakmis
oglum diyorum zaten 12 de yattim 3-4 kez uyandin bizi de uyandirdin saat 5 te nasil uyanayim
yok 6 ya kadar yataginda tuttum ama 10 dk da bir mizildiyor ne ben uyudum ne o
6 da kalktik
saat 9 bucuga kadar anami aglatti
e artik uyu diyorum 6 dan beri ayaktasin zar zor uyudu peki ne kadar yarim saat
bende cildirdim tabi :(
bagiriyorum polata al gotur disari cikar valla cildircam felan diyorum
sonra ayse armanin dun ki roportajini okudum binlerce kez sukrettim alise kizdigim icin kendime kizdim pisman oldum tabi bir sonraki sefere kadar :)
neyse ogleden sonra 2.5 saat uyudu kendini affettirdi
ama geceleri cok sık uyaniyor ve hemen uyumuyor ayni sizin gibi
bu sabahta uyandi saat 5 yine kalkmak istiyor nasil öoralim bozuldu yat agla valla ben uyuyacagim dedim
saat 6 ya kadar yine zorla yataginda tuttum
saat 6 da bakicimiz gelince allah allah dedim noluyo meger ali basucumuzdaki radyo-saat ile oynarken saati geri almis saat 7 imis. yine kizdigim icin bin pismanlikla gune basladim
boyle boyle gecip gidecek bu gunler

kizlar ya bi de artik ali hic durmadigi icin hic bir yere gidemiyorz.
ne arabasinda duruyor ne mama sandalyesinde o yuzden evden cikamiyorum
cok moralim bozuluyor eve kapandik resmen
dun sabah evimizin dibindeki yere gidemedik kahvalti icin
gozumuz korktu simdi durmaz aglar bisey yiyemeyiz diye vazgectik
boyle nasil olcak bilmiyorum :(

demekkı kızlar bu zamanda bebekler sabahları beklenmeyen sekılde uyanıyor. alituna bundan 2 hafta oncesıne kadar akşam 10-sabah 9 uyurdu gece uykumuz boyleydı. şimdi sabaha karsı bı zaman uyanıyor 1 saat ara verıyor. tabı zamanı kendı belırlıyor:) sabah 8 de kalkıyor. ee tabı akşam 10 da yatmak keyfıne kaldı.. c.tesı gunu 12:15 de yattı sabah 5:45 kalktı poff

ebru bence bu konuda bıraz yanlış düşünüyorsunuz. ben acıkcası çok uımursamıyorum. durmazsa sırayla yerız dıyorum:) yaa o durmayack yapmayacak etmeyecek dıye genclık gidiyo:) abarttım tabıde:) benım eşim bu konuda rahat amann ne olacak beraber gider gelırız. durmadımı döneriz diyor. bende hadi bakalım dıyorum:) bırde ben cocugu kasmıyorum. oda benı cok kasmıyor

kizlar ya bi de artik ali hic durmadigi icin hic bir yere gidemiyorz.
ne arabasinda duruyor ne mama sandalyesinde o yuzden evden cikamiyorum
cok moralim bozuluyor eve kapandik resmen
dun sabah evimizin dibindeki yere gidemedik kahvalti icin
gozumuz korktu simdi durmaz aglar bisey yiyemeyiz diye vazgectik
boyle nasil olcak bilmiyorum :(

canım bizimkide aksine dışarda melek gibi ağlamaz hiç bir şey yapmaz. biz yemek yerken onuda sandalyeye oturtup eline bişiy veririz oyalanır sıkınca masaya oturturuz biraz eşime gider sonra bana geri gelir gezmeye bayılıyor

ya meryem oyle olunca da insan bisey anlamiyor
evet dedigin gibi zorda kalinca ya ben ilgileniyorum ya babasi ama soyle birlikte oturup bisey yemis icmis olmuyoruz o zaman da
dedigin de dogru tabi boyle de hayat gecmez bi sekilde orta yolu bulmak lazim
ama dusunuyorum da ilk zamanlar ne rahatmis
arabasinda uyurdu dolanirdi hic sesini cikarmazdi
tek basima disari cikar alisveris merkezlerine giderdim :)

bircancım oh bütün kurtlanırınızı dökmüşsünüdür poyrazada maşallah oynamayı seviyo bu sıpalar

ebru bu yazdıkların olmadı ama canım ya aliş uyku konusunda benim idolümdü hatta eşime hep anlatırdım 7de uyuyup 7de kalkıyo du diye demekkı sızdede hayal oldu ne oluyo bu sıpalara ya yatın uyuyun işte ya
gerçi yawruma hak da veriyorum bütün damagı şiş içinde off bee çocuk olmakta zor valla

bizde gezmemizden fedakarlık yapmıyoruz yazın çogu yerın bahçesi var zaten cuma gittik hatta yemek faslından sonra saldık çimlere yagızı bi süre oynuyo

ayşecik bugun tatilden döncekti bakalım nasıl geçti...

neyse yagız beyler uyurken azcık bende kestireyim....

gulcancim
bizi cimende kurtarmiyor iste :(
kapimizin onu cim bahce
aksamlari aliyi alip cikiyorum cime birakayim cocuk yere bassin oynasin yorulsun diye ama ne oturuyor ne emekliyor
illa yuruyecek :)
o da iste beni cok yoruyor iki buklum kollarindan tutup yurutuyorum 1 saat.
alis yuruyene kadar bize rahat yok yani

süper ebru yaa harika inan çok sevındım.. bendemı 3 satte bır yapsam:)
ebru gece nasıl yapıyorsun canım..

Back
X