• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

ebrucum peki akşam kaçta yatıyo aliş 7mi hala???

gamzecim biz iyice cozutmuş durumdayız gece yagızı kaldırıp yatırmaktan belim koptu en az 10sefer uyanmıştır biliyorum dişten ama geride çıkmayı bekleyen 14 tane daha var sabırrrrrrr diyoruzz..sen nasılsın beliz hn.düzeldimi biraz

günaydın herkese
sabah sabah hastaneden geliyoruz
bi ara bahsetmiştim hatırlarsınız belki
edanın elinde uçuk çıkmıştı tedavi ettirmiştik
dün akşam aynı yerde yine çıktı
biz de bu sabah apar topar tekrar doktoruna götürdük
dr un söylediğine göre uçuk mikrobu vücuda bi kez girdi mi bünyeyi zayıf yakaladığında hep tekrar edermiş
aman dikkat edin siz de
uçuklu insanları yaklaştırmayın bile

yok gulcancim nerde yaaaa
aksam 9 da yatiriyorum artik
cunku daha erken yatirirsam agliyor uyumak istemiyor bende o isteyene kadar yatirmiyorum mutsuz uyusun istemiyorum.
ama 6 da kalkmasi cok erken. gunduz uyuduklarini da hesaba katarsak az uyumus oluyor :(

seninki de disten kesin ama insan ayni senin gibi dusunuyor butun disler boyle mi cikacak yandik o zaman diye ama korkma cunku hepsi ayni olmuyor
mesela ali ust dislerini cikartirken felaketti resmen 1 saatte 1 aglayarak uyaniyordu ve uyumak istemiyordu uykusuzluktan geberiyordum.
ama simdi azi disleri patladi yine de o kadar bozulmadi uyku duzeni
tabi eskisine gore yine cok uyandi ama 3-4 en fazla

kızlar bide bişey sölücam size dogumdan sonra daha 3.adetimi oldum ılkınde 20gün bundada 15gün gecikmeli geldi
artık düzelmesi lazım 1sene olcak korkarım başka şeyler var
çünkü bazen ilişki sırasında biyere degiyo
ya rahim toparlanmadı yada başka bişeyler var içerde galiba bana dr yolu gözükcek:(((

kızlar bide bişey sölücam size dogumdan sonra daha 3.adetimi oldum ılkınde 20gün bundada 15gün gecikmeli geldi
artık düzelmesi lazım 1sene olcak korkarım başka şeyler var
çünkü bazen ilişki sırasında biyere degiyo
ya rahim toparlanmadı yada başka bişeyler var içerde galiba bana dr yolu gözükcek:(((

dogumddan oince bendede benzeri oluyordu canim aciyodu dr bana rahim agzi yarasi var demisti bennde dondurma operasyonu yaptirdim ama dr dogumdan sonra tekrar eder demisti gercekten etti turkiyeye donmeyi bekliyorum simdi

eylül geçmiş olsun canım edaya bu uçuk öle canım ben kendimden biliyorum bi ara her sene denize ilk girdiğimde bütün dudaklarımı kaplıyodu mikrop kapıyodum zamanla düzeldi sizinde inş. bidaha tekrarlamaz bi süre sonra geçiyo çünkü kendiliğinden
ebru şimdi bide günlerde uzadı ya tabi 7 de yatmak istemez yaz için 9 da ideal uyuması
aliş gece uykusunu 9 saat uyuyo ozaman 2-3 saatte gündüz uyusa 11-12 saat yapar söledikleri 13-14 saat uyku hikaye yani mümkünü yok okdar uyumayız bizde
evet bende aynı şeyi düşünüyorum azılarda ne yapcam diye inş. bizdede korkulcak bişey olmaz

dogumddan oince bendede benzeri oluyordu canim aciyodu dr bana rahim agzi yarasi var demisti bennde dondurma operasyonu yaptirdim ama dr dogumdan sonra tekrar eder demisti gercekten etti turkiyeye donmeyi bekliyorum simdi

aa ölemi diyosun burcu sanada geçmiş olsun
evet benımde bazen acıyo bakalım inş. ters bişeyler yoktur o sandalyeye oturmak istemıyorum:((

eylül geçmiş olsun canım edaya bu uçuk öle canım ben kendimden biliyorum bi ara her sene denize ilk girdiğimde bütün dudaklarımı kaplıyodu mikrop kapıyodum zamanla düzeldi sizinde inş. bidaha tekrarlamaz bi süre sonra geçiyo çünkü kendiliğinden
ebru şimdi bide günlerde uzadı ya tabi 7 de yatmak istemez yaz için 9 da ideal uyuması
aliş gece uykusunu 9 saat uyuyo ozaman 2-3 saatte gündüz uyusa 11-12 saat yapar söledikleri 13-14 saat uyku hikaye yani mümkünü yok okdar uyumayız bizde
evet bende aynı şeyi düşünüyorum azılarda ne yapcam diye inş. bizdede korkulcak bişey olmaz

sağol gülcan
bu sefer bari geçer gider inşallah
umarım dediğin gibi bi süre sonra geçer
yazık parmağı yine kocaman oldu ya
bi de artık dha da büyüdüğü için aklı daha çok erdiği için bandajlı da durmuyor
çekip çıkarıyor :(

sağol gülcan
bu sefer bari geçer gider inşallah
umarım dediğin gibi bi süre sonra geçer
yazık parmağı yine kocaman oldu ya
bi de artık dha da büyüdüğü için aklı daha çok erdiği için bandajlı da durmuyor
çekip çıkarıyor :(

ah canım ya kıyamam çok üzüldüm gerçekten
bandajda olmasa rahatsız eder kuzumu
çok geçmiş olsun inş. tekrarlanamaz bu son olur...

gülcan nasıl iyi geldı valla o yarım saat:)
eylul gecmıs olsun canım yaa elde olmasıda çok zor:(
benım rahım agzında yara vardı yaktırmıstım. tekrar sorun olmadı

Eklentiler

• $PLAYSKOOL-ILK-ARABAM-SOK-FIYAT-VE-KAMPANYA__28647299_0.webp
    $PLAYSKOOL-ILK-ARABAM-SOK-FIYAT-VE-KAMPANYA__28647299_0.webp
    8 KB · Görüntüleme: 18
eylul cok gecmis olsun
kuzucuk ya tutmaz tabi elinde alinin elini sarsam o sargi bezini kesin yer
gecen gun halinin ipligini cekip kopardi ve ben elinden alana kadar yuttu
umarim hemen gecer bir daha da cikmaz

gulcan valla ayni dedigin kadar uyuyor
eskiden ama 13-14 saat uyuyordu ali
buyudukce azaldi

bircan bu ilk arabami ali kullanamiyor
yani hizli ittiriyor sonra yetisemiyor ve dusuyor surekli tutmam gerekiyor
o yuzden de kendim yurutmeyi tercih ediyorum

Alsam mı almasam mı karar veremiyorum ya yada bunu mu alsam? alan varmı kızlar?

Playskool Yaramaz Toplar

Eklentiler

• $oyunatk63114.webp
    $oyunatk63114.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 29
Back
X