• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

gülaycım ınsallah bır an evvel istediğin gibi yer. hoş ne kadar yesede biz anneler tatmın olmayız ama en azından azda olsa seni tatmin eder rüzgar..

oyy oy
biz varya defneye balık yedirebilmek için takla atıyoruz..
meyve suyu desen hiç içmiyor. meyve de hergün yemiyor.
çorbadan nefret ediyor, aglıyor çok. ama her türlüsünü istemiyor.
yogurt severdik onu da sevmiyoruz artık.
beni zaten emmiyor, gece mama içiriyorum uykusunda 2 kez toplam 240 cc.
bu aralar en kolay kahvaltıyı yediriyorum. kolay dediysem suyla, oyunla falan.
yani sen düşün gülaycım..

Aynen canım Artık yoğurt çorba sevmiyor. Balık yemiyor çiğnemiyor diliyle geri dışarı çıkarıyor zorlayıncada ağlıyor bu ara yemiyor bişiy

oy oy kizlar ben geldim
herkesin bir derdi var ama hepsi gececek insallah
gamzecim seni cok iyi anliyorum. bizimde zaman zaman esimle kavgalarimiz kusluklerimiz oluyor ayrica birde hic hallolmayacak ustu kapatilmis sorunlarimiz var. onlarda zaman zaman tozlu raflardan alinip ortaya saciliyor. hayat boyle boyle gecip gidiyor . sende kendini cok uzme yine delilige vuruver.

gulaycim yazdiklarini okuyunca cok uzuluyorum. yemeyen cocuk hakkaten ne kadar zor yaa allah sabir versin ruzgarciga da istah insallah.
diger yazdigini okuyunca da hak verdim ve bakicimiza yine dellendim ne istiyo allahtan belasini mi bilmiyorum dedigin gibi
benim oglum uyuma saatlerinde kendi kendine uyur
yemeklerini de hic kasmadan yer daha ne olsun di mi
ben de sepet havasi vercem yakinda zaten

biraz once burdan bi arkadasim istifasini verdi , evde cocuguna kendi bakacak :)
sirf esinin maasiyla gecinemeyeceklerdi bir yakinlarindan borc istediler sirf kendisi bakabilmek adina
cok takdir ediyorum ve kendime de bu cesareti diliyorum.

ebrucum hoşgeldinn....
deliliğe vurmasam inan bugüne bile gelemezdk ya işte herşey ağırlıklı olarak kadının sırtında onu çokiyi anladım.....
yani bizleri biz gibi anlamalarını bekliyoruz sanıyorum hatada burdan doğuyo....
onun üstünü çiz bunun üstünü kapa diye diyede şişiyoruz.. ksırdöngü işte başkada bişiy değil.. insan ne yapsın bilemiyor... çok zor gerçekten.....
bakıcı olayınada acaip şaşırdım evet evet belasını istiyo o.. daha ne be...
ama işten çıkma konusu çetrefilli tabii...
ben olsam kariyerimi yakamazdım herhalde...
ayni bu iş böyle yaa.. evdesen çalışamıyosun çalışıyosanda çıkamıyosun....
Allah evlatlarımıza sağlıklı hayırlı ömür versin bizede imkan ki güzel büyütebilelim.. yoksa sen çalışsanda çalışmasanda 3 sene sonra kreş vs derken zaten yuvadan uçucaklar :)

ohhhh bütün her yer battı yıkadık uyuttum çocuk tokken üstüne meyva yedirmeye çalıştım + da kahvaltı etti 11 meyve veriyim dedim
hepsini çıkardı heryer battı kahvaltısını yedi işte ne diye abarttıysam :(

ya insan resmen manyaklaşıyo yaa yemiy yiyincede arka arkaya vereyim istiyo.. çok manyak bi psikoloji vallaha çok feci haldeyiz onu daha ii anladım şuan :)))

valla anneler tatmın olmuyorlar işte:) versem alitunaya bı butun kuzu hepsini yese heralde ustune yıne yoğurt falan vermeye calısırım:)

aynen aynen....
kardeşimde bana öle diyo..
çocuk dana yese toynakları kaldı diyosun diye kızıyo :))))))))))))

ben kayınvalidemle görümcemi anneme götürüyorum öğlende çaya gelince bezelye çıkardım onu yapıcam soğuk çorba salata patates kızartıcam pilav istemiyo canım bakalım hazır mantı var belki onu yaparım

defne günlerdir ilk kez oglen uykusuna yattı dilimi ısırayım maşallah diyim.
bu fırsatı iyi degerlendirmeliyim. hemen kalkıp işlerimi halledeyim. optum sizi kızlar......

kızlar selam yeme problemi yine gündem ve kocalar :)
hala okuyorum ama yazayım dedim yetişemiyorum yoksa, okudukça çoğalyor sayfalar :roflol:

gülaycm sen yazmıştın sanırım, gece emzirmeyin yazıyormş kitapta..
ben o kitabın sayfalarıı yolarım valla...
öyle olur ki reyyan bazen gece sabaha kadar emer, artık eskisi gibi değil şükür ama sabahları uyanana kadar 5 dakikada bi emer oyuncak eder beni..
uyanınca denerim bişey yemek istiyor mu?
açsa mutfaktan çıkmak istemiyor zaten ağlıyor :D o zaman hazırlıyorum kendime de ona da masayı, yiyoruz.
tek başına tepsiye koyup odaya götürürsem yemiyor, masada ve beraber olacak..
doğduğundan beri her yemekte kucağımda ve uyanık, sanırım bunun etkisi var ama çok iyi oldu...
gün içinde de uyandığı zaman denerim, oynarken kendi gider mutfağa tıpış tıpış, yoksa asla ve asla zorlamam.
tabakta bi kaşık mı kaldı, ağzını açmıyorsa vermem...
bazen oyuna dalıyor gidiyor mesela, tabağı kaldırınca mızıklar, anlıyorum ki istiyor ve devam ederiz.
gün içinde uyuyana dek mutlaka 20-25 dk emer, uyanınca bi 5 dk emer...

buna rağmen reyyan 1,5 ay önce 76 cm idi ayda 2 cm uzuyor, kilosu da 8800 gr dı.
ama hiiiç önemli değil bence..
"merve çok zayıf yemiyor mu" diyorlar sürekli.
ben de "o benim çubuk krakerim" diyorum. ama umrumda değil, sağlığı yerinde sık hasta olmuyor değil mi... tamamdır...

merve valla ben kıtaba kısmen katılıyorum:) ben ne zamanoğluma süt verme olayını azalttım o zaman uykularıumız düğzene girdi.

Back
X