- 28 Eylül 2007
- 3.395
- 21
- 683
meryemcim haklısın bak, ben inan ki tamamen reyyan için yazdım onu...
bi ara sabaha dek emdi, 2 ay kadar sürdü bu..
zorladıkça daha çok düştü ama hiç zorlamadım bi iki hafta sabaha kadar yarı uyanık emzirdim sonra düzeldi...
akşam 8 de yatardı ama kursum olduğu için biraz düzen bozduk..
pirinç unu, irmik ve keçi sütüyle muhallebisini yaparım yer üstüne emerek uyur, sonra bi kez kalkarsa kalkar ama ilk doğduğundan beri bu çocuk sabah 5'ten sonra bi uyur uyanır hali yaşıyor, zorlamıyorum onu da düzeltiyor yavaş yavaş...
evdeyi, tek işim o.. bu yüzden zorlamama şansım var..
ama düzene sokmak istesen dediğin gibi bi program plan kurardım..
reyyan da kendi düzenini kuruyor ve o kadar kolay bir bebek ki, ben de diyorum zorlamayayım...
tek negatif yönümüz aşırı hareketli olması, peşinden çok koşmam...
mesela çekmeceleri merdiven yaparak tv ünitesine çıkıyor, alçak da değil yüksek bi ünite...
huysuz, huzursuz, mızmızlanan bi bebek değil, ben de buna ödül veriyorum sanırım
bi ara sabaha dek emdi, 2 ay kadar sürdü bu..
zorladıkça daha çok düştü ama hiç zorlamadım bi iki hafta sabaha kadar yarı uyanık emzirdim sonra düzeldi...
akşam 8 de yatardı ama kursum olduğu için biraz düzen bozduk..
pirinç unu, irmik ve keçi sütüyle muhallebisini yaparım yer üstüne emerek uyur, sonra bi kez kalkarsa kalkar ama ilk doğduğundan beri bu çocuk sabah 5'ten sonra bi uyur uyanır hali yaşıyor, zorlamıyorum onu da düzeltiyor yavaş yavaş...
evdeyi, tek işim o.. bu yüzden zorlamama şansım var..
ama düzene sokmak istesen dediğin gibi bi program plan kurardım..
reyyan da kendi düzenini kuruyor ve o kadar kolay bir bebek ki, ben de diyorum zorlamayayım...
tek negatif yönümüz aşırı hareketli olması, peşinden çok koşmam...
mesela çekmeceleri merdiven yaparak tv ünitesine çıkıyor, alçak da değil yüksek bi ünite...
huysuz, huzursuz, mızmızlanan bi bebek değil, ben de buna ödül veriyorum sanırım