• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

pedagog arkadasima bisey demis
mesela kumandayi agzina sokmaya calisiyor di mi
hayir ali diceksin.
yine yaparsa hayir ali bak elinden alirim diceksin
3. kez denediginde elinden alacaksin ben sana demistim dicekmissin. bu sekilde soz dinlemeyi pgretecekmisiz :P

ne güzel hayırdan anlıyorsa meryem, reyyan inadına yapıyor ve hırçınlaşıyor...
ben de kötü etkilememek için dikkatini çekiyorum oyun oynatıyorum unutturuyorum...
zaten yeterince sinirli, hırçınlığa müsait, kızdırmayayım diyorum açıkçası :D

ebru haftada bir temizlikçim gelse bayram ederim valla :D
gerçi evim aşırı büyük değil, süpürüp silmek yarım saat, e bi de yeni evliyim, çok kolay yani..
tek sorunum ütü...
eşim eski işindeyken her gün takım giyiyordu, satın alma ve muhasebe sorumlusuydu çünkü...
her gün gömlek değiştiriyordu, temiz olmak zorunda çünkü...
haftada 10 gömlek, en az 3 kumaş ve kotlar tişörtler falan...
reyyanın kıyafetleri haftada 3 makine oluyor zaten...
ayyyhh yazarken yoruldum :roflol:

ben de evde olabilmeyi çok isterdim ama malesef maddi olarak böyle bir şansım yok
benim pazartesileri süt iznim
dolayısıyla haftada 3 gün üst üste kızımlayım
o kadar farkediliyor ki ondaki değişiklikler
hatta geçen gün teyzem farketmiş o söyledi
bu kız evinde ve sizinle olunca daha başka oluyor
siz yokken bu kadar maymunluk yapmıyor dedi
benimle olduğunda mutlu olmasına mı sevineyim yoksa benim olmamam yüzünden farklı davranmasına mı üzüleyim bilemiyorum
ama dediğim gibi en ufacık bi ihtimal olabilse çalışmamam için eda kreşe gidecek yaşa gelene kadar çalışmazdım

merve ben tatilden geldıgımde abartısız 4 5 makına camasır yıkandı gıtmedende yıkamıstım 3 makına. nevresımlker vs vs deligibi ütü. kaynanaya kalmasın dıye pazar gunu 7 saat utu yapmıstım ve bitirmiştim:) Allahtan ütüyü severım. yoksa ütü cekılır dert değil:)

ayyy meryem şu an ben öyleyim bak, evdeyim ama yetişemiyorum ütüye, 12 gömlek reyyanın dolabı karşımda ütülenecek...
ben de bu gece kurstan gelince girişirim, gündüz reyyandan yapamıyorum ki ütüyü :D

ebrucum, yavaş yavaş temizliğe girişeceğim ve bu girişim öncesi sabiha paktna keskinin önerisini uygulayacağım...
hiç aklında yokken alacağım tüm dolapları çekmeceleri boşaltacağız beraber her yerine dokunarak bakarak...
maksat dolapların içinde örtüler var, onları çıkarmak ve toz almak da olacak tabii :roflol:
bunu da deneyeceğim, bitirene dek bi kaç kez yapabiliriz sanırım... ondan sonra sonucu yazarım bakalım :)

meryem bende utuyu severim ama yaz gunu de cekilmez beee :P
is basa dusunce yapcak bisey yok tabi

eylul bizde de durum ayni
ali hafta sonlari o kadar mutlu ki
annesi babasi yaninda olunca napcagini sasiriyor cocuk, bi de sabahlari ben evden cikarken arkamdan aglamasi yok mu mahvediyor beni

3 saat kursa gidip geliyorum reyyan deliriyor ki tüm gn görmese takla atar herhalde :D
o değil de çalışmaya başlarsam ne yapacağım bilmiyorum...
baştan alışsaydık çok iyi olurdu, bu saatten sonra ölüm gelecek...

meryem bende utuyu severim ama yaz gunu de cekilmez beee :P
is basa dusunce yapcak bisey yok tabi

eylul bizde de durum ayni
ali hafta sonlari o kadar mutlu ki
annesi babasi yaninda olunca napcagini sasiriyor cocuk, bi de sabahlari ben evden cikarken arkamdan aglamasi yok mu mahvediyor beni

sabah ağlamaları bizde henüz başlamadı
bi de o başlasa ben de mahvolurum herhalde
biz sabahları anneme götürüp bırakıyoruz
annem de aşağı inip alıyo
dışarıda olduğu için de eda çok farkına varmıyo
arada bi yakama yapışıyo ama daha ağlamalar başlamadı

pofff annelere daha fazla iş izni verilmeli yaaa
en azından 3 sene falan olmalı
tamam maaş vermesinler ama dönünce işe almak zorunda olsunlar

ay meryem 7 saat ütü mü dedin valla bravo..
ben nefret ederim ütüden, bana darallar basardı herhalde.
bu hafta ben de 3 saat yaptım pzt akşamı. neyseki haftaya kadar rahatım ...

tünaydın hanımlar iş güç giremediim sabahtan
iştahsız bebişlerin anneleri dertlenmiş yemeyen çocuk gerçekten zor bizim bazı dönemlerde kapansada çok şükür genel olarak iyi ama sizde fazla yüklenmeyin kuzucuklara arkdaşımın sözü var onun midesi yumrugu kadar demişti zorlayınca aklıma hep o söz geliyo iki lokmada doyarlar zaten
gamzemde dertlenmiş yine bu sorunlar hep oluyo canım herkesın 4 duvar arasında ne sıkıntıları oluyo bu günümüze şükür allahım onları başımızdan eksik etmesin bide senin eşin ticaretle ugraşıyodu galiba onunda sıkıntısı vardır bee kendi işinin derdide ayrı oluyo

gülaycım abinlerin durumuna sevindin inş. tamamen hal olur herşey yoluna girer yuvalar kolay kurulmuyo

çalışan anneleri tebrik ediyorum gerçekten ben yagızdan hiç ayrı kalmadım izinde bile hiç bırakıp çıkmadım çıkamam çünkü :(((

Back
X