Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
korkma cnm geçe nkızımda kolunun üstüne yürüteçle düştü heryerini kontrol ettikkızlar oğlum yürüteçten düştü....moralim çok bozuk..kaşla göz arasnda ..daha önce de düşmüştü ama sanki şimdi farklı gibi...bilmiyrum ..şu an yanlızım ...biraz ağladı ama sustu ..ne yapmalıyım ...bilmiyrm.uyudu yavrum..kaldırıp tomagrafi çektirsek mi ..bilmiyrum çekerler mi bebeklere onu da bilmiyrm
korkma cnm geçe nkızımda kolunun üstüne yürüteçle düştü heryerini kontrol ettik
bişiyi yoktu send ekontrol ettiysen bişi olmaz kusmadıgı müddetçe geçmiş olsunnn
canım hemen uyutmasaydın keşke en az 1 saat uyutulmaz ve yemekte yedirilmez eğere bulantı kanama bilinç kaybı bayılma yoksa korkma ama için rahat etsin dr git bizde geçenlerde gökşen düştü akşam acile götürdük çook şükür bişiyi yoktu
canım bence sürekli konrtol et bak bence uyandır eşin gelincede dr git hem belki allah korusun bişi olurda farketmesseniz kötü olur inaşallah bişi olmamıştır çünkü bu sefer kötü vurdu diyosun ama şunuda unutma kafa yapısı bebeklerde o kadar muazzam yaratılmışki kolay kolay zarar görmüyo
iyi yapmıssın canım gökşen beşiğinde uyanmış duymamışım camdan bakıyodum sonra ağlama sesini duyunca yanına gittim yavrum dizlerinin üstünde ağlıyodu burnunun üstü kızarmıştı anladığım kadarıla beşiğin korumalık örtüsüne basmış ve kafasının üstüne düşmüş epeyde yükdsek çok korkmuştum![]()