• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

nasılsın tatlışım Beliz nasıl

günaydın fıstığım şükür iyiyim belişkomda iyi 5. dişi geldi rahatladı kuzum.. şimdi yine işine kaldığı yerden devam ediyo mutfak dolaplarımı deşiyo :))))
sen nasılsın canım poyrazcım nasıll?

gamze iyi olmana sevindim insanız bee gülüm bazen saati saatimizi tutmuyo

evet gülcancım yaaa vallaha dün manyak gibiydim bugun bomba gibiyim...
dün gece gittim saçlarımı filan kestirdim accık değiştirdim kendimi bişiler yaptım kocamda acık silkelendi ve sorunu birazda olsa çözdük :))
sen nasılsın canımm bebişim napıyooooooooo

günaydın herkese:))))))))) kızlar biz de iyi bir gece geçirdik çok şükür..gerçi ben sürekli kontrol etmek için yavrumu geç yatıp sık sık uyandım uykusuzm ama olsun iyiya herşeye değer bu.

herhalde kritik zamanı atlattık değil mi...

esincim hoşgeldin canım çok geçmiş olsun..
korkma kritik bi durum olsa 2 saat içinde belli olurdu..
ayrıca bebeklerin beyinleri öyle kolay kolay hasar almazmış veee en önemlisi:
DÜŞTÜĞÜNDE BEYİNSEL HASAR ALAN BEBEK HEMEN AĞLAMAZMIŞ ARKADAŞLAR!!!! BAYGIN BAYGIN BAKAR SARHOŞ GİBİ HARAKETLER YAPMAYA BAŞLARMIŞ YANİ DENGESİNİ YİTİRİRMİŞ BAYGIN BAKARMIŞ GÖZLERİ KAYARMIŞŞ!! (ALLAHIM EVLATLARIMIZI KORUSUN)
korkma canım o yüzden Allah korusun siz atlatmışsınız.. Rabbim meleklerimizi koruyo buna gönülden inanıyorum....

esin geçmiş olsun
az önce okudum
akşam bi korku atlatmışsınız
şimdi iyi anladığım kadarıyla

eylülcüm teşekkür ederim canım ilk düştüğüne de sen denk gelmştin yine hatrlyrm.bu zeynebe denk geldi..arada da düştü ama kendim anlyabiliyrdm haleti ruhuyinesnden...bu sefer epey bir korku atlattık canım ...

gamzecim canım.. sana da yazdım sorma tlf num da bozuk hani ıslanmştkya bahçede ondan..canım çok sağol..Allah beterinden esirgesin.AMİN..

eylülcüm teşekkür ederim canım ilk düştüğüne de sen denk gelmştin yine hatrlyrm.bu zeynebe denk geldi..arada da düştü ama kendim anlyabiliyrdm haleti ruhuyinesnden...bu sefer epey bir korku atlattık canım ...

evet tahmin edebiliyorum durumunu
artık büyüdüler ve zaptedilemiyorlar
bu tür kazalara karşı soğuk kanlı olmayı öğrenmemiz lazım aslında
ama o anda hiç de soğuk kanlı olamıyor insan dimi
eda da akşam kudurdu
ordan oraya gidiyor sallanıyor oynuyor zıplıyor tırmanmaya çalışıyor
artık onu izlerken gözlerimiz yoruldu
sonunda da beklenen oldu yere vurdu kafasını :(
bizimki artık olağan kazalardan tabi sizinki biraz daha korkuucuymuş :(
yürütece binmeyi seviyor mu hala ahmet?
kazadan sonra değil yani artık daha büyüdüler ya pek oralı olmuyorlar diye sordum

hoşbuldum güzel karılar:)
esın gecmiş olsunn
gamze ne olduda senın keyfın yerıne geldı. inanmam ama yıne sorayım. bugun mısafırın yokmu:)

h.g meryeeeemmmmmmm
ya evet hepsi tam anlamıyla kudurdu
bu sabaha karşı yanıma almıştım oğlumu
nasıl becerdiyse düşmeden yataktan indi bu sabah veeee
heryeri karıştırmışşşş ben uyku sersemi farkında değilimdim ayılınca gördüm küü darma dumannnn
her oda da ne var biliyooo ve bilinçli gidiyo karıştırmaya

günaydın fıstığım şükür iyiyim belişkomda iyi 5. dişi geldi rahatladı kuzum.. şimdi yine işine kaldığı yerden devam ediyo mutfak dolaplarımı deşiyo :))))
sen nasılsın canım poyrazcım nasıll?

evet gülcancım yaaa vallaha dün manyak gibiydim bugun bomba gibiyim...
dün gece gittim saçlarımı filan kestirdim accık değiştirdim kendimi bişiler yaptım kocamda acık silkelendi ve sorunu birazda olsa çözdük :))
sen nasılsın canımm bebişim napıyooooooooo

esincim hoşgeldin canım çok geçmiş olsun..
korkma kritik bi durum olsa 2 saat içinde belli olurdu..
ayrıca bebeklerin beyinleri öyle kolay kolay hasar almazmış veee en önemlisi:
DÜŞTÜĞÜNDE BEYİNSEL HASAR ALAN BEBEK HEMEN AĞLAMAZMIŞ ARKADAŞLAR!!!! BAYGIN BAYGIN BAKAR SARHOŞ GİBİ HARAKETLER YAPMAYA BAŞLARMIŞ YANİ DENGESİNİ YİTİRİRMİŞ BAYGIN BAKARMIŞ GÖZLERİ KAYARMIŞŞ!! (ALLAHIM EVLATLARIMIZI KORUSUN)
korkma canım o yüzden Allah korusun siz atlatmışsınız.. Rabbim meleklerimizi koruyo buna gönülden inanıyorum....

Poyraz iyi kuduruk hiç durmuyor her yere saldırıyor acaip yaramaz oldu aksi bide o kadar inat ki anlatamam sinirli

yaa benım esek yıne uyumadı kızlar. 2 ye kadar uyuduk sonra birisi çimdikledi heralde oğlumu:) hangınız yaptınız lan bunu:)

evet tahmin edebiliyorum durumunu
artık büyüdüler ve zaptedilemiyorlar
bu tür kazalara karşı soğuk kanlı olmayı öğrenmemiz lazım aslında
ama o anda hiç de soğuk kanlı olamıyor insan dimi
eda da akşam kudurdu
ordan oraya gidiyor sallanıyor oynuyor zıplıyor tırmanmaya çalışıyor
artık onu izlerken gözlerimiz yoruldu
sonunda da beklenen oldu yere vurdu kafasını :(
bizimki artık olağan kazalardan tabi sizinki biraz daha korkuucuymuş :(
yürütece binmeyi seviyor mu hala ahmet?
kazadan sonra değil yani artık daha büyüdüler ya pek oralı olmuyorlar diye sordum

eylülcüm canım sorma uyumadğı zaman bana rahat yok..ahmet de eda gibi hep dolanıyo..çoçuğu oturtuyrm envani çeşit ilgisini çekecek oyuncak veriyrm ya da nesne diyeyim bunların içinde kaşıklr ve poşetlrde var.yok illa kucak ,illa sürüne sürüne mutlaka yasaklı bir alana gidiyr...yürüteç beni biraz olsun rahatlatyrdu dün akşamdan sonra ona da tövbe ettim..ama daha önceki düşmeleri de hep yürüteçtendi ve yine bindi ona tepki göstrmedi..ama artık istemiyrm artk binsin..irilştiya biraz savrulup duruyr Allah korusu.

tülayım bu hafta uyku stoğum var:) 3 gun ıyı uyumustu. eeee okadar uyku yeter anneme dedı:) bende stok eriticem bugun:)

esin, oğlumda 3 haftadır nerdeyse binmek istemiyo yürüteçe
çok acil durumlarda koyuyodummm ama rafa kaldırdık artıkkk

hoşbuldum güzel karılar:)
esın gecmiş olsunn
gamze ne olduda senın keyfın yerıne geldı. inanmam ama yıne sorayım. bugun mısafırın yokmu:)

inanmıcaksın ama yooooookk :))
yani pazra kaa :)))))))
ananem annem kardeşim ve gelinimiz gelcek 1 hafta kadar :))

neden iyi oldum gittim gece saçımı başımı kestirdim kocamda bayaa konuştu motive etti hatalarından bahsetti düzelticem filan dedi bende inandım ve işallah dediği gibi olur :)))))))

vayyy gamze katmerli olmus. hem mısafır senınkıler. hem koca adam olmus. hemde guzelliğe guzellık katılmışş

Back
X