• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

tuba hoşgeldın..
yaa hiç bişey yemese karpuz yer bunlar:) ben haftasonu dısarda verdım karpuzu ama nasıl yemek. onun sutu bası benımkı leş leşşş nasıl keyıf aldı esek oğlum:)

ay evet yaa ben tepsiye meyve hazırlıyorum yere örtü serip koyuyorum belizin önüne döküyo saçıyo ama çoğunu yiyo ağız üst baş berbat oluyo o ayrıı ama çok mutlu oluyo kendide bişiler başarmış oluyo :))

hg tuba
kızlar şimdilik ben kaçıyrm.1 saate kalmaz işlrimi bitirip dönerim inşallah..ahmete meyve yedireyim

hoşbuldum gamzecim, tülaycımmm

uykusu dün daha iyiydi ama bugun nolur bilmiyorum. iştah aynen devam alıştım artık ama hala kabullenme olgunluguna erişemedim :)))))))))))))))))

ayyy meryem her çeşit verdim şu karpuzu
oğlum hayatta yemiyooo inan hafta sonu
kabuğuyla dilim verdim ilgisi çeker die
yok anacım paatt atıyo yere deli ediyoo beniiii

şekerim özet geçeyim:
musyasın bebeğinin idrar tahlili tiirtemiz çıktı :))))
benim sinirlerim düzeldi kocamla barıştım saçlarımı kestirdim :)))
Tülayımın bebesi 3. dişi getirdi beliz 5. dişi getirdi esrada 3. dişi getirdiiiiii...
soonacımınaaaaaa esinin bebeciği yürüteçten düştü :(((((
ama iyi şimdi maşallah....
onun dışında aklıma gelen bişi yok ilk anda bunlar geldi aklıma :)))))

güle güle esin şu arada bişi yeme özelliği benim oğlumda yok yaaa
hayatta yediremiyorum ne güzel yarasın bebişimeee

kızlar nasılsınız..

dişi çıkan bebeciklere hayırlı olsun, annileri kurtulmuş , rahatlamış:)

gamzecim saçlarını gülü gülü kullan canım, eşin de inşallah senin kıymetini anlar artık yahu çok kızıyorum valla eşine, Allahından ne istiyo.... senin gibi bi hatunu bulmuş....

esincim geçmiş olsun bu arada size de...

ebrucum saat şeklinde kameralar var, bizim üstadda alacak evine. konuşmaması ilginç geldi, acaba odanın dışına çıkınca mı ilgileniyo, konuşuyor.... yani pozitif düşünmek istedim... ama iş konusunda ben farklı düşünüyorum.... yani alişe eminim dörtlük dörtlük bakarsın ama ben kendimden de biliyorum kendşmi mutsuz hissederim. ama amerikaya kabul alıınca zaten işten ayrılman gerekecek.... şimdilik bence biraz daha düşün derim. evde gerçekten yapabileceğine inanabiliyomusun... canım benim inşallah doğru kararı verirsen içinde bulunduğun şartları en iyi dsen bilirsin, ama eve bence kamera alın, öyle pahalı da değil, saat tipi olanlar... en azından için de rahat eder.

gülayım hoşgeldin nasılsın canım
saol canım işallah kocamda bigün kendine gelcek ayılcak bazı şeylere.. ama bazende diyoki farkındayımda mıçın kalkmasın die fazla üstelemiyorum :)))
yaa diyorum sen bi dene kalkarsa sölemessin bidaha :)))

aslında evet gülaycım sana katılyıorum abd işi belli olana kadar aileler vs bi şekilde idare edilemezmiki aliş ilknur olmasa bile.. bide dediğin gbi hayatta anlayamıcağı şeyler var yani cinsede biyere kadar cin...

bu arada esincim ve tülaycım hoççakalııın :))

kızlar dün de ben annemle çok fena tartıştım, kesinlikle zorlamayacaksın, gerekirse haftalarca aç kalacak dedim, oyun yok, zorlama yok dedim. eğer yapamam diyrosan kreşe gidecek dedim, gerçekten ses tonum yükseldi ama artık dayanamıyorum, arada rüzgar kalıyor. çocuğun kişiliği bozulacak, eline birşey veriyorum yenilecek bişey olduğunu anlarsa boğa gibi burnundan soluyup yiyeceği hızla fırlatıyo, yüzüme de ters ters bakıyor.... yıllarca yemeyen bir çocukla uğraşacağıma 1, 2 ay hiç yemeyip sonra düzelecek biri olmasını umut ediyorum.

valla eşim bana güzel bişey desin benim asla bi yerim kalkmaz, kendimi daha iyi hissederim.. evlenmeden önce ne güzel iltifat sayıları daha fazlaydı, şimdi hafta da bir kere taş çatlasa, güzel bişey duyuyorum.....

gamzecim bence bi yerimiz kalkacak diye söylemediklerinden değil, akıllarına gelmediklerinden. şimdi saçımı kestirsem fönletsem bile aa kestirmişsin demez, anlamaz bile. hay Allahım sen bu erkekleri nasıl bir maddeden yaratttın... odunun bile ruhu var yani :)

ebru kayıt yapıyorsun akşam izliyorsun bizim üstada baktıklarımız öyleydi, ama sanırım dilek araştırmıştı izlenen bi tipi de vardı sanırım...

gülay inşallah işe yarar. bence yarayacak cünkü rüzgar normalde yemek yemeyen çocuk değil. ilk ek besıne gectıgınde en rahat yıyenlerden bırıydı ruzgar

Back
X