• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

ay cnm bnm daraLDINMI İYİCE uyumuyomu gündüz cnm öyle yapsan biz beraber yapmaya alışltık kızımla eline bez veriyom onla oyalanırken süpürüyom evi bende

yasemin tam çıkarken gördüm canım .ben de kimse yok diye doldrdum ortalığı..normalde öyle yaramaz bir çocuk değil ama uyumadığı zaman hep tepemde

selam kızlar herkese iyi akşamlar
biz izmire geldik.kızım üç gündür ateşleniyor.bugün dra gittik.dişler 5 ve 6.dişlr yolda ama hala gelemiyor ayrıca bademcikleri kızarıkmış.antibiyotik verdi.idrar tahlili yaptırdık sorun yokmuş.bugün yüzünde kızarıklıklar var.kızamıkçık geçiren bir çocukla 1-2 dakika temas etmişti.umarım öyle bir sey değildir çok tedirgin oluyorum.
ayrıca kızım hala 8300g çok üzülüyorum kilo alamıyor kızım ne yapabilirim.

10 ay oldu koca dana olduk ilk dişimiz daha yeni çıktı ve bunu halaylarla haber verdik ama kimse görmemiş bile :(
küstük oynamıyoruz mafoldumben

selam kızlar herkese iyi akşamlar
biz izmire geldik.kızım üç gündür ateşleniyor.bugün dra gittik.dişler 5 ve 6.dişlr yolda ama hala gelemiyor ayrıca bademcikleri kızarıkmış.antibiyotik verdi.idrar tahlili yaptırdık sorun yokmuş.bugün yüzünde kızarıklıklar var.kızamıkçık geçiren bir çocukla 1-2 dakika temas etmişti.umarım öyle bir sey değildir çok tedirgin oluyorum.
ayrıca kızım hala 8300g çok üzülüyorum kilo alamıyor kızım ne yapabilirim.

selam canim hayet normal bebisinin oyle olmasin disler bogaz ve kulaklara vuruyorr
kg dert etme kiz icin iyi kgde bende 1haftami dr gecirdim erdenaydan dolayi dr bu donemlerde 8-10 kg arasinda olmali saglikli bir bebek dedi artik takmiyorum canim 6 aylikdan beri kg almayan bebeklerde oluyormus dis cikarirken 100gr bile alsa dua et.

mervecikmasallah kizinaaaaaaaaaaaa :nazar::nazar:

selam canim hayet normal bebisinin oyle olmasin disler bogaz ve kulaklara vuruyorr
kg dert etme kiz icin iyi kgde bende 1haftami dr gecirdim erdenaydan dolayi dr bu donemlerde 8-10 kg arasinda olmali saglikli bir bebek dedi artik takmiyorum canim 6 aylikdan beri kg almayan bebeklerde oluyormus dis cikarirken 100gr bile alsa dua et.

mervecikmasallah kizinaaaaaaaaaaaa :nazar::nazar:

eylülde uzun zamandır kilo almıyor sayılır .2,5 ayda 150 gr almış.birde yazın diş çıkarmak ne sancılı şey.ilk 4 dişi mayıs gibi çıktı serindi hava.ama bu çıkacak dişler neredeyse 1 aydır huzursuz ediyor eylülü ama hala çıkaramadı.
dediğin gibi kilo konusundada yapılabilecek bir çok şeyi yapıyoruz.sağlıklı olsunlarda.

merve sizede maşallah canım gözünüz aydın.

birde eylül daha emeklemiyordu hatta ayaklarını yere bastırdığımızda bile çok gücsüz basıyordu.dr ayak kaslarının oldukça güçşüz olduğunu ve gec yürüyecegini söyledi.ne kadar gec diye sordum net bir rakam vermedi ama 2 yas bile olabilirmiş.sağlığında sorun olmasında yapacak bir şey yokmuş.hamileliğimde güneş çok görmediğimdenmiş.aman sıkıldım bugün bunlara

eylülde uzun zamandır kilo almıyor sayılır .2,5 ayda 150 gr almış.birde yazın diş çıkarmak ne sancılı şey.ilk 4 dişi mayıs gibi çıktı serindi hava.ama bu çıkacak dişler neredeyse 1 aydır huzursuz ediyor eylülü ama hala çıkaramadı.
dediğin gibi kilo konusundada yapılabilecek bir çok şeyi yapıyoruz.sağlıklı olsunlarda.

merve sizede maşallah canım gözünüz aydın.

birde eylül daha emeklemiyordu hatta ayaklarını yere bastırdığımızda bile çok gücsüz basıyordu.dr ayak kaslarının oldukça güçşüz olduğunu ve gec yürüyecegini söyledi.ne kadar gec diye sordum net bir rakam vermedi ama 2 yas bile olabilirmiş.sağlığında sorun olmasında yapacak bir şey yokmuş.hamileliğimde güneş çok görmediğimdenmiş.aman sıkıldım bugün bunlara

canim sikma canini allah dermansiz dert vermesin
benim oglumda 4 dis cikariyor kopek disleri ve azi disleri cok zor oluyor azilar yaaaaaaaaaaaaa

canim sikma canini allah dermansiz dert vermesin
benim oglumda 4 dis cikariyor kopek disleri ve azi disleri cok zor oluyor azilar yaaaaaaaaaaaaa

haklısın canım allah dermansız dert vermesin .
sizede çok gecmiş olsun .azılar gercekten çok zor oluyormuş.şifalar dilerim size.

haklısın canım allah dermansız dert vermesin .
sizede çok gecmiş olsun .azılar gercekten çok zor oluyormuş.şifalar dilerim size.

saol canim ya azilarin cikmasi 4 bolumden olusuyormus bizimki 1bolumu cikardi digerbolumleri hala sis ve kizarikkkkkkkk opoooooffffffffffffffff allah butun bebislerimizin yardimcisi olsun agrisiz sizisiz gecirsinler
canim senin bebis uyumadimi nettesinde benim gibi ben yemek yaptim esimeeeeeeeesempatiksalakcinni

saol canim ya azilarin cikmasi 4 bolumden olusuyormus bizimki 1bolumu cikardi digerbolumleri hala sis ve kizarikkkkkkkk opoooooffffffffffffffff allah butun bebislerimizin yardimcisi olsun agrisiz sizisiz gecirsinler
canim senin bebis uyumadimi nettesinde benim gibi ben yemek yaptim esimeeeeeeeesempatiksalakcinni

yok canım uyumuyor 8 gibi yattı 11de uyandı hala uyumadı.
azılar demek 4 bölümden oluşuyor.e ilk bölümü atlatmışsınız.darısı sancısız sıkıntısız diğer bölümlere ve dişlere.

benim gözümden uyku akıyr,,gözümü bile açamıyrm.dün çok mu yoruldum acaba..oğlumu yere otrtturdum yanında uzandm braz önündeki bir yığın oyuncağa bakmıyr benim saçlarımı yoluyor..sonra da yolduğu saçlarımla oynuyr

günaydın kızlar sanırım burda daha önce konuşulmuştu bu bebek mamalarının içeriğinde soya lestini yazarsa gdo lu demişlerdi. dün akşam bu konuda arkadaşlarla baya konuştuk. yediğimiz çoğu şeyde bu var. bebeklerimiz ne kadar koruyabilecez. bu gerçekten doğrumu?

Back
X