• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

meryem ikiside canım ya :)))izmirdeyken çıkarmya başladı ardı ardına 3 diş çıktı halada kabarıklar var ve gezmeyede alıştı evin kapısı kapanmasın susturabilene aşk olsun sucunun peşine bile aglıyoruz:))

ayşem sende hoşgeldin yaptın geldin tatilini yediğin içtigin senın olsun anlat nasıl geçti....

sağolun kızlar ya, bu şekilde verelim yoğurdu o zaman. sadece yoğurt zaten kızlar rüzgar hiç yoğurt yemiyor ya, şırıngayı annem emiyor diyor, bir çeşit pipet vari.... zaten diğer şeyleri elle yediiriyoruz.... asla ısrar etmiyoruz.

size iyi hafta sonları, ben çıkıyorum.

şu dönemde iştahsızken ben de şırınga ile vermeyi düşünüyorum ama yemek yeme alışkanlığı açısından sürekli verilmesi bana pek mantıklı gelmiyor. tabi ki yesinler beslensinler o ayrı. rüzgar uzun süredir şırıngayla yiyor hatırladığım kadarıyla

saol gülcancım çok güzel geçti canım çocuk için çok giremedik denize suyun ısınmasını güneşin çekilmesini bekledik.. yinede hasta olduk iğne yedik 5 tane şimdi iyyiz şükür..
bizimde 8. diş yolda... salyalıyız...

gülcanım ben de özledim walla. siz de gezmişsiniz ne güzel. bana yorgunluk hastalık oldu pek bişey anlamadım ama napalım.

kuzumun yemeğini hazırladım yesinde parka çıkalım burasıda bi esiyorki sormayın ucucaz..yakında..

ayşecim akif eymen mi hasta oldu geçmiş olsun cnm ya

baharcım sizede geçmiş olsun hava değişimi hasta ediyo bide ist.dan sonra erzurumun havası agır gelmiştir

meryemcmm güle güle iiii tatiller

Gülcanım walla bizi sel çarptı anacım. Nasıl yağmurdu o öyle yaaaa. Bir de 4 diş birden bünyeyi zayıf düşürdü tabi.
Ayşecim size de geçmiş olsun çok çok

ya kızlar yagızın kolunda ve boynunda islikleri var hayır burası öle çok sıcak değil terlemiyoda bikez cikolata tattırdım :(((ondan oldu dedim yok sabahki yumurtayı kestim geçmedi bi türlü nidenki acaba????

sağol gülcancım okadr dikkat ediyoruz yinede... hasta oluyorlar..
gülcancım bende senin gibi kestim yumurtayı melemeni falan baktım yine aynı
bugün yok gibi sanki ama oluyo bizdede..aynen çok sıcakta değil uyurken tülbent örtüyorum üstüne..yinede..

maşallah baharcımm neden hepsi birlilte çıkarki mahvoluyo kuzular..
kızlar birazdan apartman görevlisini fırçalıycam yaa kapımın önünde çiçeklerim var sürekli cama doğdu sıkıştıyor çiçekleri ben ortalıyom bi bakıyom yine sıkıştırmış.. sinir oldum yaa gidip dışardan 2 çubuk bulayım çiçeklerimi yamultmuş hırpo...

slm kızlar herkesler iyidir umarım.
eylülün 5,6 gündür devam eden ateşinin sonunda bugün döküntüler oluştu suratında hemen tekrar dr gittik.6.hastalık büyük ihtimalle dedi.tahlil falan yapmadı ama nettende arastırdım sanırım 6.hastalık.daha önce ateslendiğimizde emsal özelden yazmıştı belirtileri o zaman yoktu birsey ama bu ateş hemen uzun sürdü.hem ardından döküntü.yarın vücudunada iner döküntüer sonra kaybolur dedi.tabi üstüne bademcikte kızarıklık ve cıkacak dişlerde eklenince canım kızım gözünü acamıyor.sürekli uyku halinde.allah bebişlerimize sağlık versin şu sıcaklarda mahvoluyor kuzucuklar.

ahh sibelcimm aynısını biz 2 ay önce yaşadık ne ateşti yaa kuzum kafasını tutamıyordu çok geçmiş olsun canım ateş düştüyse sorun yoktur tatlım döküntüler çok çabuk geçiyor..

sağol gülcancım okadr dikkat ediyoruz yinede... hasta oluyorlar..
gülcancım bende senin gibi kestim yumurtayı melemeni falan baktım yine aynı
bugün yok gibi sanki ama oluyo bizdede..aynen çok sıcakta değil uyurken tülbent örtüyorum üstüne..yinede..
hee bende anlamadım ya neden oldugunu geçsin bir an önce

slm kızlar herkesler iyidir umarım.
eylülün 5,6 gündür devam eden ateşinin sonunda bugün döküntüler oluştu suratında hemen tekrar dr gittik.6.hastalık büyük ihtimalle dedi.tahlil falan yapmadı ama nettende arastırdım sanırım 6.hastalık.daha önce ateslendiğimizde emsal özelden yazmıştı belirtileri o zaman yoktu birsey ama bu ateş hemen uzun sürdü.hem ardından döküntü.yarın vücudunada iner döküntüer sonra kaybolur dedi.tabi üstüne bademcikte kızarıklık ve cıkacak dişlerde eklenince canım kızım gözünü acamıyor.sürekli uyku halinde.allah bebişlerimize sağlık versin şu sıcaklarda mahvoluyor kuzucuklar.
sibelcim çok geçmiş olsun kuzucuga o ateş çok kötü bişey ya büyük adamı bile bitkin düşürüyo yavrucaklar ne etsin hemencik iyileşsin prenses

herkese tatlı uykular benim mesaim daha bitmedi çamaşlır asıcam daha evi toplıycam eşim ve kuzum uyudular çoktan.. yarın evlilik yıl dönümümüz.. 6 yılı devirdik..hiç bişey demedm benim oduna bakalım napacak...:mymeka:

Back
X