Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baharcım o ne demek anne annedir......
flower inş. kusmaz yarasın bebişine yediği
sağol tülaycım inş. canım bu arada ne çabuk unuttun beni ben tatlım cansu tanımadınmı beni:)))))))
ah canım kusuruma bakma oğlanın peşinden koşup yazdığım için
jetonum sonradan düştüüüüü....soryy
filiz hoş geldin dün soraömadım sana sen benim oğlandada kusma ve ishal var demiştinya ne oldu peki canım naptınız bi anlatırmısın
saol canım sizede geçmiş olsun
afiyyet olsun n şekerimmmmmtülaycım oğlumu uyuttum .şimdi okudum yazıyı .edebiyat okuduğu halde bu aralar ne düşündğne tercüme iki lafı bir araya getiremiyen bana ilaç gibi geldi canım..:))))
cnm ben yediği herhangi bi şeyin içine karıştırıp veriyodumya kızlar size birşey danışmam lazım kızım 3 gündür ateşli 38.5 39 calpol ve ibufen veriorum ılık suyla yıkıorum üstünü giydirmiorum düşürüorum ama ishal de yeşil kaka yapıor ve hiç bir şey yemior bu gece sabaha karşı yola çıkacaktık tatil için ama dr u aradım tahlil yapılmalı vs dedi aldım götürdüm kızımı eşim işteydi kaka idarar kan tahlili yapıldı idrar yolu enfeksiyonu çıktı antibiyotik verdi 2 gün geçmezse acil e götürün orda dedi keton çıktı idrarda aç ve susuz kalmış dedi ama yediremiorum suyu bol içior hiç içmedii kadar bol ama yetmemiş demekki ya nasıl yedireceğim şurubu ağlata ağlata zorla tıkıorum ağzına ama anlamıoki onun iyiliği için yaptıımı benden nefret edecek die korkuorum ağlata ağlata yapmakta içime sinmior bu durumu yaşayan var mı birde biz dr dayken bizim dr umuz a 10 tane bebek gelmiştir aynı hastalıktan salgın varmış aman dikkat edin kızlat bebişlerinize ve ne olur bilen varsa akla ihtiyacım var...