Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar size birşey danışmam lazım kızım 3 gündür ateşli 38.5 39 calpol ve ibufen veriorum ılık suyla yıkıorum üstünü giydirmiorum düşürüorum ama ishal de yeşil kaka yapıor ve hiç bir şey yemior bu gece sabaha karşı yola çıkacaktık tatil için ama dr u aradım tahlil yapılmalı vs dedi aldım götürdüm kızımı eşim işteydi kaka idarar kan tahlili yapıldı idrar yolu enfeksiyonu çıktı antibiyotik verdi 2 gün geçmezse acil e götürün orda dedi keton çıktı idrarda aç ve susuz kalmış dedi ama yediremiorum suyu bol içior hiç içmedii kadar bol ama yetmemiş demekki ya nasıl yedireceğim şurubu ağlata ağlata zorla tıkıorum ağzına ama anlamıoki onun iyiliği için yaptıımı benden nefret edecek die korkuorum ağlata ağlata yapmakta içime sinmior bu durumu yaşayan var mı birde biz dr dayken bizim dr umuz a 10 tane bebek gelmiştir aynı hastalıktan salgın varmış aman dikkat edin kızlat bebişlerinize ve ne olur bilen varsa akla ihtiyacım var...
kızlar selam özledik sizi yine :)
annemin halılarını falan yıkadık, gece de kurs var malum, gelemedim..
tülaycım hayırlı olsun halil ibrahim paşama, sağlıklı kemikleri ve güçlü adımları olsun inşallah :)
tubacım nasıl oluyor diş buğdayı anlatır mısın_? bizim buralarda olmuyor da pek bilmeyiz onun için sordum...
ela da resim eklemişti ama tam olarak ne yapılıyor nasıl oluyor çok merak ediyorum...
gerçi bizimki bayramdan sonraya kaldı o da yaşından sonra demekolsun...
iyi dilekleriniz için de teşekkür ederiz teyzeleri, sadece naz yaptık :))))
bebişler çok hastaymış, çok çok geçmiş olsun hep dua edelim valla, sıcakta ateş hastalık çok zor...
Rabbim tez zamanda şifayla donatsın minicik vücutlarımızı...
bu arada burcu (ismini yanlış yazmadım umarım) biz japonyadayken denize gittik hatta okyanusa bile girdik canım çok güzel plajlar vardı, kumsal değildi ama çok güzeldi...
şehir olarak nerdeydi tam hatırlamıyorum, tokyodan osaka mı yokohama mı o taraflarda bi yere gitmiştik...
ağustos ortası olmasına rağmen deniz serindi gerçi ama o da okyanuz olmasıyla alakalıdır diye düşünüyorum...
günaydın herkese iyi pazarlar..
tubacım güzel geçtiğine sevindim en ksa sürede resimleri bekliyoruz tatlımm..
i y i p a z a r l a r..............
tubacım hayırlısı olsun diş buğdayınız....
bende evi toparlıcam ütüler varrrr
bide sünnet düğününe gidicez bu sıcaktaaa pooffffff
öpüyorum sizi ve meleklerinizi...........
iyi geceler fıstıklar,
geçmişe bakamadım
bugun kızımın diş bugdayını yaptık. çok şükür güzel geçti. kızım kalabalık olunca hiç uyumadı, eziyet de etmedi ama sagolsun :) bizde boyle işte. yorucu ama çok güzel bir gündü..
herkes iyidir inş..
görüşürüzzzzz
iyi akşamlar hanımlar keyfim yok kafam dağılsın bir bakıyım dedim denize gittik dönüş yolunda kaza yaptık ucuz atlattık maddi hasarla ama korkusu yetti egemeni bir kucaklamışım çocuk uyandı korkudan eşim çıkamadık hiç diye üzüldü silivride biryer bulmuştu ablamlarla oraya gittik ctesi günü pazarda görümcemler gitmek istedi araçları yok biz götürdük yorguluk oldu 2 gün sabah körü kalk gece yat sürekli trafik çocuk yorgunluk yine de çok şükür diyoruz mevlütü 2 haftalıkken okuttum ben fotoğrafta eklerim