Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar hanımlar keyfim yok kafam dağılsın bir bakıyım dedim denize gittik dönüş yolunda kaza yaptık ucuz atlattık maddi hasarla ama korkusu yetti egemeni bir kucaklamışım çocuk uyandı korkudan eşim çıkamadık hiç diye üzüldü silivride biryer bulmuştu ablamlarla oraya gittik ctesi günü pazarda görümcemler gitmek istedi araçları yok biz götürdük yorguluk oldu 2 gün sabah körü kalk gece yat sürekli trafik çocuk yorgunluk yine de çok şükür diyoruz mevlütü 2 haftalıkken okuttum ben fotoğrafta eklerim
ii gecelerrrrrrrrrrrrrr
esin cim 23 günlükken biz okuttuk cnm.Allah kabul etsin
günaydın güzel anneler..
egemenadil çok geçmiş olsun ayy sadaka verseydiniz ayy rabbim korusun hepimizi..
esincim bizim topikte herkes mevlüt yaptı hatta hamileyken mevlüt şekerlerimizi büyük bir özenle hazırladık çok özel günlerdi yaa.. bizde bir aylıktık sanırım yaptığımızda ..:içelim:
günaydınlar
egemenadil geçmiş olsun canım başınızdan tuzla ekmek çevirip bir fakire vverin.
ben mevlüt yapamadım ya. burda kimsem yoktu. gelecek tanıdıkların da her birinde 2 şer çocuk olduğundan göze alamadım babanem kendi okudu sürekli zaten üstümüze.
aynen bahar cm ya.ben de yapamadm... ama içimde kaldı.benim doğum yaptğm gün kaynpdr de hsthneye kaldrldı.hastalndı .ahmet 6 aylkken de kaybettik zaten.neyse yapamadık işte ama yapmayı düşünyrm geç de olsa..
kızlar oğlum çok mızmız. tamam üstten 4 diş patlattı onlar çıkıyor ama su bile içmiyor bu ay bırakın kilo almayı kilo vermişiz. ishali de oluyor arada. bir kaşıktan sonrasına ağzını kapatıyor ne yapacağımı şaşırdım. doktora göre yazın bebekler yemezmiş. e tamam da bu çocuk emekliyor yürümeye çalışıyor sürekli hareketli. yemezse enerjiyi nerden alacak. et köfte tavuk hiçbirşey yemezse proteini nerden alacak? iştah şurubu alıcam karar verdim. eşim kızıyor ama napayım çarem yok güçsüz düşecek yoksa.
ne zor bir durum tatlım Allah kolaylık varsin.çok şükür beninki iyi yese de bazen yemek de zorlndğı zamanlr da bile sabrımı zorluyor.buna rağmen düşün...umarım aşarsınız tez vakitte..iştah şurubunu bir de dr.unuza danış istersen..ben ne yapardım aynı durumda diye düşünüyrdm ....ya verirdim herhalde bir kaç kez ..ama danışırdm tabi dr.a..
şş bahar yine her b.. a karısıyor dıycen ama:) antıbıyotıklerı falan bir daha asla oyle verme. atıyorum dr sana klamaks verdi. sen bunu 3 5 içirdin hastalık hafıfledi. ama sen bunu tam bıtırmedıgınden mıkroplar bu ılacak karsı bagısıklık kanzandı. sen bır daha bu ılacı klullanınca ılac eskısı kadar fayda vermez. hatta zamanla bi işe yaramz. bunu bana çok güvendiğim birisi anlatmıstı.
bende sevmem bahar başagrısından ölürüm yinede kullanmam.. bende egcen dr a dıyom ne kadar kullanıcam antıbıyotıgı bıtenme kadar dedı gözüm büğyüdü:) ama kullandım
sağol canım inan zor geçen günlerdi çoook zor..ben de düşünüyrum aslnda ama dur bakalım ..canım başınız saolsun. ya tabi mevlüt okutursun yasin okutursun hem kayınpederinin ruhuna gider hem oğluşuna hayrı olur ne güzel.
ben diş buğdayını da yapamadım. izmire gittiğimizde yapacaktım oğluş hastalanınca o da yattıartık güzeeel bir yaşgünü yaparıs oğluma diyorum :)