• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

selam kızlar nasılsınız bugün kızımı bahcede havuzuna eglendirdik yaklaşık 3saattir mışıl mışıl uyuyo buarada maşallahı var iştahı full bütün bebeklere maşallah

yaa böyle daha cocuksu birini düşünüyordum hani biraz daha esmer bişey.. hayallerımı yıktın :) zaten benım trahmınlerım asla tutmaz:)

canım meryemcim benim...ben seni aynen tahmin ettiğim gibi buldum..dünya tatlısı..çünkü gamze senden heeeep öyle bahsetti..o yüzden ben seni hep öyle canlndrdım gözümde...

ben işlere döniyim hiç bişi ellemedim bugün
ev dandiniiiii üfff yapıosun yine aynı hale sokuyooo halil ibrahim
amannn bugün bi gazeplik var ya üstümde hayr olsunnnn
hadi by anacımmmm

Sevdiğim tüm kadınlarda seni arıyorum bahar:)

yaa gamze sağolsun hakkımda guzel seyler soylemiş:) iyi niyetinden :):)

tülay valla ev işi o işi bu işi şu işi derken meryemin bitti işi diyecekler yakında:) ölüyorum yorgunluktan. ama naptım haftasonu HALI YIKADIM :)

Sevdiğim tüm kadınlarda seni arıyorum bahar:)

yaa gamze sağolsun hakkımda guzel seyler soylemiş:) iyi niyetinden :):)
ya farkındayım bana olan hayranlığının meryem :)
tülay valla ev işi o işi bu işi şu işi derken meryemin bitti işi diyecekler yakında:) ölüyorum yorgunluktan. ama naptım haftasonu HALI YIKADIM :)
walla baharın da işi bitecek az kaldı. haftasonu cıcığım çıktı iş yapmaktan. ütüsü süpürgesi mutfağı derken...

baharcım şeker kız kendi..ben seninin resimlerini daha evvel görmştüm zaten geçen yılki ist. buluşmasnda..hani ben yeni geldimya tabi en çok gamzeyi tanıdım görüştük ..o yüzden gamzenin hani sık yazştklrını kendime daha yakın hissettim..olay bu yani..tanıdklrını..bir de tuba buraya gelecek tanıştrcakya beni meryem de hep geleceğim diyorya ondan..

neyse bu seferlik özellikle bahar hanımın saçlarını ellerine geri veriyoruuum :))))))))
ya ben size kıyabilermiyin beeee :))))
baharım meryemim esinim şekerlerim nasılsınızzzzz bakalımmm..
bende durumlar malum aile saadeti :))

esin gamze dese dese izmir delisi demiştir benim için.içi dışı bir şahsiyet olduğundan az çok neler diyebileceğini tahmin ediyorum. şakasına sormuştum canım :)
gamzeeeeeeeeeee arada iltifat kaynadım dikkatini çekerim saçlarımın hatrına :)
kızlar saç demişken anne saçı dediklerinden bir yığın ön tarafımda tiftik tiftik duruyor. toplayınca elektrik çarpmış gibi görünüyorum. çok gözüme batmaya başladı saçlarım. kıvırcık yapsam mı ki akıl verin be ya

Back
X