• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

canım gamze hg..özetleyeyim bahar bana ahmet dede adımı dedi ben de sana geçende anltmştmya biraz açıldm...ağladım falan..bir de dün erkek kardeşim ve gelinimiz ve teyzesi falan anlttmya sana bize gelmşlr eğlnmşlr mangl yapmşlr vee düğün tarihini 9 temmuz belirlmşlr oteli tutmşlr ben keşke babannemde bu günlri görseydi diye dünden beri duygusal zekadayım tabi açıldm biraz..meryem bana arkadaşlk teklif etti ve ben onun resimlerini gördüm..o da beni görmş ama dedi öyle tahmin etmiyrdm..ben de dedim ben tahmin ediyrdm şeker birisi oldğunu gamze demişti..

ay ananem belize basınca cik cik öten ayakkabılardan almış.. bide ayağına büyük ama beliz hep onla gezmek istiyo beynim o sesten sünger oldu yeminle :)))))))))))))

slm kızlar insallah herkes iyidir ve hersey yolundadır.fazla giremiyorum haftaya olan buluşma kesin dimi?ve saat tam olarak kac olucak?birazdan cıkmam gerekiyo cvp yazarsanız coooook sevinicem..hepinizi öptüm..

baharın kuzusunun uyku saatıymıs. saat 1 de buluşma o zaman :) yeşilköyde röne park ta..

benimkide 12de ögle yemegini yiyo orda ögle uykusunu yapar artıkım.tamam o zaman 7 agustosta canlı görüsürüz insallahopuyorumnanaktan ben cıkıyorum simdi fırsat bulursam gelirim yine..

baharıııııım sağol güzel,m benimmm valla kötü bişi demedm hakkınızda kıız :))))))))))))))))

esincim anladım canım yaaa insan bazen içleniyo işte... bu arada düğün tarihiniz hayırlı olsun inşallah sağ salim huzurla olur sizinde düğününüz.....

meryemcim ewet biraz burdanda lafladık tabiii ah bi dedikıoodu yaptıkki görmeeeeeeeeeeeeee :)))))))))))

demooooş kızım bebiş harika yaa erkek maşallaaahhhhhh

Hoşçakal özgee

gamze benide katsaydınız ya dedikodunuza. Bana yazık değilmi ama . Biliyorsun çok severim dedikoduyu:)

ah meryem sorma krizlerdeyim ooff :))))
cik cik cik beynim çatlıyo.....

demek bulışma haa vay kalleşler vaayy :))))
unutmuştum ama bak hatırlayınca acısı yine koydu :)))

esincim vallaha mutluyuz mesutuz herkes blizle delirmiş durumda... beliz zaten delirmişti bliyosun artık dahada beter :)))

hahahahaaaa
bidahaki sefere konferans tel. görüşmesi şeklinde ayarlarız ne varsa dökülür ozaman ortayaa :))))))))))

kızlar ali efe dışarda uyumuyo kesinlikle ondan sabah uykusunu aldırıp öyle gelmem lazım ki anamı ağlatmasın. ama siz kahvaltı ile başlayın isterseniz tabi ben engel olmuş gibi olmiim ama bişi kaçırırsam dağıtırım orayı baştan söyliim. sus pus kahvaltı yapacaksınız sadece. :))))
meryeeeeeem ayrıcaaaaaaaaaa ben de seviyom dedikoduyu anasını satayım. kaynatmak lazım arada yaaaaa

esin sen gamzeye bakma anacım meryemi bütün gün ben dinliyom walla. bırrrrr bırrrrr bi sus iş yap dimi yok. hayır onun yüzünden ben de iş yapamıyom. yok şu şöle yapmış yok bu böle demiş falan. ayyyyyy aramızda kalsın çok dedikoducu kendisi :))))

Bahar lan bızde cumartesi günü gamzeyle esini cekiştirelim:)
yaa bu arada kımseden ses cıkmıyor ebru ben bahar mı bulusucaz ne:)

esin sen gamzeye bakma anacım meryemi bütün gün ben dinliyom walla. bırrrrr bırrrrr bi sus iş yap dimi yok. hayır onun yüzünden ben de iş yapamıyom. yok şu şöle yapmış yok bu böle demiş falan. ayyyyyy aramızda kalsın çok dedikoducu kendisi :))))

bahar daha neler anlatıcam sana şok şok şok flash flash flash:)

canım yaa...tamam aramızdaolumunekankayizsmile

Back
X