Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gülaycım ben de dün eczacı ile görüştüm. dediğin gibi iştah açıcı şurup diye bişi yokmuş. eskiden alerji ilaçlarını verirlermiş yan etkisi iştah açmak olduğundan ama artık vermiyorlarmış. vitaminlerle destek yapın dedi.. ben de seven seas balık yağı ve vitamin olayını almıştım onu içiriyom.
yasemin geçmiş olsun.
eylülcüm rüzgar atopik egzama zaten cildinden belli, mesela ben mersine geçen gittiğimde iki kolu komple egzama oldu, bunun dışında ilacını vermezsen huzursuzluk yapıyor, evde kavga çıkarıyor dermişim. ama saçını başını yoluyor. alerjisi atopik egzama canım tahlilş yaptırmadık çünkü yiyeceklere karşı yok bizimkinin. sadece derisel bişey sanırım tahlili yoktur egzamanın....
kızlar maşallah bebişlerimiz gerçekten , meryemcim haklsın bizimkiler keyifle yerken onlar 3-4 yaşındaki çocuğu hergün yesin diye parka getirmek zorunda kalacak....
esin yaa gel sende face e isim konusuda tereddutun varsa farklı ısımle ac face
Eylül bende kamuran beymi istedi diye düşünmüştüm o tahlili:) bizede yaptırmıstı ama sukur bızde cıkmadı..
esincim aç esin efe diye ahmetı katma hiç kım ne bılecek
eylülcüm rüzgar atopik egzama zaten cildinden belli, mesela ben mersine geçen gittiğimde iki kolu komple egzama oldu, bunun dışında ilacını vermezsen huzursuzluk yapıyor, evde kavga çıkarıyor dermişim. ama saçını başını yoluyor. alerjisi atopik egzama canım tahlilş yaptırmadık çünkü yiyeceklere karşı yok bizimkinin. sadece derisel bişey sanırım tahlili yoktur egzamanın....
kızlar maşallah bebişlerimiz gerçekten , meryemcim haklsın bizimkiler keyifle yerken onlar 3-4 yaşındaki çocuğu hergün yesin diye parka getirmek zorunda kalacak....
selam... biz geldik 0100000000000000140hihoyyyt