• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

demetcim bence yemek yemesi gerekiyor, zaten beniim başıma da hep bu sütten dolayı geliyor, yeme içe derdi yok ancak emsinler. benim de sütüm çok ama artık sütümüz besleyici değil, sadece bağışıklı güçlendirici, bu yüzden ek gıda almak zorundalar.

olede canim bende normal yemekleri hep yiyecekler hayati boyunca
anne sutu daha onemli gibi geliyor tabi yemekler besleyici ama bagisiklik sisteide onemli

kizlar dogum gunleri geliyor neler yapacaksiniz menuleriniz ne olacak nerde yapacaksiniz ve en onemlisine hediye alacaksiniz bebeklerinizeeeeee

esincim benim resilerimi sormussun ben kk ya hiç resim yüklermedim sen de face gel ordan görebilirsin azda olsa bi kaç resmim var facede :)))

ben bişey almayı düşünmüyorum özel olarak, zaten her hafta bişey alıyoruz ama küçük bi kutlama yapacaz sanırım, büyük olasılıkla güzel bir kitap alırım bol resimli ve hatıra olarak saklarım. eşimin kitabı hala duruyor. bu arada demetcim bebek iştahsızsa anne sütünü içince iyice bişey yemiyorlar, ana yüreği dayanamıyor ama vermemek lazım... çünkü artık sütümüz besleyici değil. yemek yemelerini tümden engelliyor. ben rüzgarı sadece emzirsem gıkı çıkmaz biliyorum, karnını sütle şişirir, ama onun için i,yi değil.

demetçim bi ara gökşen iştahsızlığı epeey artmıştı ve sürekli emmek istiyodu bende emmeyi biraz azalttım şöleki mesella sabah kalktığında erken saatte yanıma alıyodum göğsüm de yatıyodu ve sürekli emerek uyuyodu bunu yapmayı bıraktım şimdi uyandığı zaman yine yatıyoruz ama gece boyunca sadece tek göğsümü veriyorum diğeri sabah kalktığımda epeyy dolmuş oluyo tek göğsümü emdiği için emdiği süt miktarı öncesine nazaran daha az oluyo ve kahvaltısını iyi yapıyo çünü emdiği süt iştahını kesiyo :( kahvaltısından sonra da emizrmediğim göğsümü veriyorum ve karnı iyice douyo en azından günde bir öğünün sağlam yediriyorum zaten diğer göğsüm taş gibi oluyo emiyo bende rahatlıyorum :))

hoşbulduk kızlar....
esincim o rakamları Bade hanım yazdı ir rahat yok bu ıkızdan artık.. gülaycım bizde bu aralar çok iştahsızız hiçbirşey yemiyo ne yapcamı şaşırdım valla..
eee başka ne var ne yokk herkes iyidir umarım..

kız annneleri kulak deldirme hakkında ne düşünüyosunuz ?? ben arşatırdım ve kararı kızıma bıraktım büyüyünce kendi isterse deldiririz ama bence şimdi .çoook erken deliren anneler var ama şimdi gerek yokki

zeynep hoşgördük. iyiyiz biz şükür iştahsızlık ve mızmızlık haricinde. sizden naber? walla face te heyecanla takip ediyorum anne kız maceralarınızı :)

ne macerası kız alışverişmi :)) bizde iyiyiz tatlı ya eve tıkılıp kaldık bugun de çook sıcak gökşende şu an oyuncaklarıyla oynuyo :))

Back
X