• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

eylülcün eda nın yanına ne ekletmeyi düşünyrsn..

hamileliğimin başından beri hep kızım olursa ismini çakıl koyucam diyodum
sonra etrafın tepkileri vs vazgeçtik
eda olsun dedik
ama şimdi kızım her gören aaa çakıla benziyo dedikçe içime oturuyo o ismi koymadığım için
hani diyorum doğum gününde çakıl eda olarak değiştirtsem
sonra da pastasının üstüne nüfus cüzdanı resmi yaptırtsam çakıl eda diye
hem iyi bir ilan şekli olur
hem de bu ismi normal hayatında da kullansın istiyorum

eylülcüm biz sonrada gökşene gökşen su diyelim dedik olmadı diyemedik zaten etraftanda kabul görmedi direk gökşen diyolar yine :)))

5000 mi reyhancım bende gökşenin çok var diyodum hani, biizmkisini toplasan 1000 geçmez :)))

bi ara bu hizmetten bizde yararlanalım o zaman :)) ayrıca 5000 tane resmi var diyosun facede bir tane bile yok zira burayada hiç yüklemedin ben çok merak ediyrum yulayı :)))

ya babamız internete yüklemeye pek sıcak bakmıyor..kendi aklı erdiği zaman koyarsa koysun diyor..mail adresini ver yollayabilirim oraya :)

tamamıyla senin karar vermen bi konu kişisel olarak bakrsan ben pek iki isim sevmiyorum şöleki ikisinide birden sölemek lazım anne baba söler ama etraftan sölenmiyo gökşenin kuzenlerinin hepsinin çift ismi var ama hep tek isim sesleniyoruz ama istiyosan olabilir yani benim aklıma da hiç böle bişi gelmedi bide kimliğini çıkartmamışmıydınız ?

tabi zeynep doğar doğmaz çıkarttık

gülcan ben de öle düşünüyorum geçti artık diye ama dedim ya fena içimde kaldı
hem de bu çakıl ismi kızıma çok yakışıyor ikincisine olmaz yani :)

ismin ikisi de söylencekse kısa isimler olmalı. mesela akif yağız bir arada söylendiğinde uzun oluyor ama ali efe, ali tuna birlikte söylenebiliyor.
gülcanım hoşgeldin balım bu arada :)
heee dimi canım yaaa ne öle uzun uzun
hb şekercm

gülcan akif kimin ismi canım

muhterem kayınpederimin canım :))))

kızlar bana kızıcaksınız ama ben hala bebek arabamı alamadım çoooooooook kararsız kaldım chicco lıteway yada kraft bug baston mu ikiside birbirine benziyo ama liteway içi sanki dar gibi bana bi el atın ben bu arab işinde karar veremicem eşimde topu nama attı ayrıca ikisi arasında 100 lira fark var nerdeyse :(((

Eylul bence oluyr neden olmasınkı??
Ben ıkı ısme kısa olduktan sonra bahar çok güzel ornekler verdi tekrarlamıyorum isimleri:) sıcak bakıyorum

içinde çok kaldıysa koy ozaman canım sonradan daha pişman olmaktansa nasılsa akılları ermiyo daha
yani çakıl eda olcak dimii....

meryemcim sizinkiler manrıklı benim bahsettiğim mesela hasan celal ikisi bi arada epey uzun oluyo :))

eylül ikinciyi erkek olarak garantıledinmi naptın :)))

reyhancım mesaj attım sana :))

gülcancım kızma eşine babasının ismini koymak istiyomuş demekki sana sölemedimi hiç haber vermedenmi yaptı ???

gülcan, hemen hemen kocalar aynı hamleyi yapmış.
bende ilkkez ve son kez yazıyorum:)))))))))
kızımın adı Eda deniz. ama hep eda diyoruz ve kızım son noktayı koydu
deniz demesinler bana istemiyorum çünkü erkek ismi.))
oğlumun adını Ali koyduk başından beri. fakat eşimin patronu ne karışıyorsa isim ekletmiş
mert koyalım demiş, bana söylemedeen.kaç ay sonra öğrendim ahhh bi bilseniz.
adı mert ali oldu böylece. kabul etmiyorum hala
çünkü karar verilip konan bir isim değil kötüde değil gerçi.
bizde sadece eda ve ali diyoruz.

kızlar sağolun yorumlarınız için
eşim pek taraftar değil ama çok istiyorsan yaparız diyor
gülcancım evet bu arada çakıl eda olacak olursa tabi
zeynep evet yaa ikinci olursa erkek olsun
ben erkek bebek çok severim hazır kızım da var hayırlısı olsun ama inşallah erkek olsun :) bi de bikaç sene sonra olsun

meryemcim sizinkiler manrıklı benim bahsettiğim mesela hasan celal ikisi bi arada epey uzun oluyo :))

eylül ikinciyi erkek olarak garantıledinmi naptın :)))

reyhancım mesaj attım sana :))

gülcancım kızma eşine babasının ismini koymak istiyomuş demekki sana sölemedimi hiç haber vermedenmi yaptı ???

yolladımmm :)

gülcan, hemen hemen kocalar aynı hamleyi yapmış.
bende ilkkez ve son kez yazıyorum:)))))))))
kızımın adı Eda deniz. ama hep eda diyoruz ve kızım son noktayı koydu
deniz demesinler bana istemiyorum çünkü erkek ismi.))
oğlumun adını Ali koyduk başından beri. fakat eşimin patronu ne karışıyorsa isim ekletmiş
mert koyalım demiş, bana söylemedeen.kaç ay sonra öğrendim ahhh bi bilseniz.
adı mert ali oldu böylece. kabul etmiyorum hala
çünkü karar verilip konan bir isim değil kötüde değil gerçi.
bizde sadece eda ve ali diyoruz.

kızlarımız adaş yani opuyorumnanaktan

Back
X