• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

zeynepcim dedesi dedelik yapsaydı hakkıydı....ya hamılelıkte çok konuşulmuştu aramızda koymucaktı son zamanlar iki isimler şanslı oluyomuş diye bişey duyduk ben denız yagız istedim eşim begenmedi ortamda kayınpederinin adını koyun dediler ben babası istiyosa koysun dedim kımlık bi elime geldi :((((

hamileliğimin başından beri hep kızım olursa ismini çakıl koyucam diyodum
sonra etrafın tepkileri vs vazgeçtik
eda olsun dedik
ama şimdi kızım her gören aaa çakıla benziyo dedikçe içime oturuyo o ismi koymadığım için
hani diyorum doğum gününde çakıl eda olarak değiştirtsem
sonra da pastasının üstüne nüfus cüzdanı resmi yaptırtsam çakıl eda diye
hem iyi bir ilan şekli olur
hem de bu ismi normal hayatında da kullansın istiyorum

canım avatarından belli senin aklın kalmış hakketen çakılda...çok istiyrsun belli eğer son kararını verirsen neden olmasın bence..bir mahkemelik iş.ben de aslnda baharın da yzdğı gibi iki isim olacaksa ikincisinin isim gibi değil de takı gibi duranından yanayım..can efe tuna ....vs..ama ömrün boynca acaba dememek için de yine sen bilirsin neden olmasın..

bahar alemsin

gerçekten şimdiye kadar kucakta mı taşıdınız:)

bu arada haber vermeden eşim iki isim koysaydı büyük konuşmayım ama fena yapardım....

anladım gülcancım ben kayınvalidemi görmedim ama adını koyduk çünkü daha evlenmeden eşim istemişti koymayı bend ekabul ettim çünkü ismin anlaı filan da güzel şansı da yüksek bi isim :))

yo gülaycım arabamız var bu yenisi eskisinina arkası yatmıyo diye alıcam bunu :))

ayyy kızlar hiç yardımcı olmadınız yaw :((

gülcan, hemen hemen kocalar aynı hamleyi yapmış.
bende ilkkez ve son kez yazıyorum:)))))))))
kızımın adı Eda deniz. ama hep eda diyoruz ve kızım son noktayı koydu
deniz demesinler bana istemiyorum çünkü erkek ismi.))
oğlumun adını Ali koyduk başından beri. fakat eşimin patronu ne karışıyorsa isim ekletmiş
mert koyalım demiş, bana söylemedeen.kaç ay sonra öğrendim ahhh bi bilseniz.
adı mert ali oldu böylece. kabul etmiyorum hala
çünkü karar verilip konan bir isim değil kötüde değil gerçi.
bizde sadece eda ve ali diyoruz.

ah filizcim bu erkekler son dk böle bi gol atıyolar neyazıkki :(((
söylerken sorun yokta gerçi ıspartada köyde iki sim sölüyolar:((((resmi yerlerde canım sıkılıyo neyse yapcak bişey yok :((((ikinciyede ben babamın adını koycam

ben de gülce çok istemiştim, eşim koymamıştı, güller deli oluyo diye:) sonra yakın bir arkadaşımız benim koyacağımız bu ismi duydu ve çok beğenmişti, kızları oldu bir ay önce gülce koydular, en azından bir bebeğin isim annesi oldum sayılır..

bence de çok güzel çakıl ismi....

mesela benim kızımın ismine erkek ismi diye çok karşı çıktılar. ama ben çok yakıştırıyorum, ismi gibi çıktı zaten 9,5 aylıkken yürüdü, rüzgar gibi esiyor şimdi de. içine siniyorsa eşin de koy diyorsa bence cesaret et, hep içinde kalacağına.

eylül isim ekletmek istiyosan yap içinde kalmasın.
meryem, ahhh öğendiğim zaman neler yaptım neler
kaçacak yer aradı valla:))))

gülcan,artık yapacak bişey yok, ikinciye rövanşı kaptırma:))

anladım gülcancım ben kayınvalidemi görmedim ama adını koyduk çünkü daha evlenmeden eşim istemişti koymayı bend ekabul ettim çünkü ismin anlaı filan da güzel şansı da yüksek bi isim :))

zeynepcim şansını nerden anlyrsun canım astrljiik falan mı yani anlamadım :uhm:

zeynep araba konusunda fikrim yok canım ya biz izin için 100 tl lık bi baston aldık artık almana gerek yok bence yatmayı versin büyüdürler zaten her dk uyumuyolar ki haaa para çok batıyo diyosan o ayrı tabe:))))

gı meryem ortamda ne diyim :((((daha önce 10 kez kesınlıkle bana istiyom diye gelme dedım yok koymam zaten diyodu napalım olsun kavgalarda benım elıme koz verdi başa kalkcak bişey daha cıktı

ben de gülce çok istemiştim, eşim koymamıştı, güller deli oluyo diye:) sonra yakın bir arkadaşımız benim koyacağımız bu ismi duydu ve çok beğenmişti, kızları oldu bir ay önce gülce koydular, en azından bir bebeğin isim annesi oldum sayılır..

mesela benim kızımın ismine erkek ismi diye çok karşı çıktılar. ama ben çok yakıştırıyorum, ismi gibi çıktı zaten 9,5 aylıkken yürüdü, rüzgar gibi esiyor şimdi de. içine siniyorsa eşin de koy diyorsa bence cesaret et, hep içinde kalacağına.

evet gülce de farklıymş ..ben kızm olsaydı asya düşünyrdm..ama asel, rüya ,neva yı da severim

canım ben mothercarin bastonunu kullanıyorum pick&pink mi neydi modeli. çok memnunum, hafif basit bişey, dayanıklı hemde. kesinlikle tavsiye ediyorum

gülcan senin rüzgar ismi konusundaki inadın ve istikrarın başından beri çok hoşuma gidiyor zaten :)
bi de ben de hep rüzgar ismini kıza daha çok yakıştırıyorum
söylenişi çok zarif belki de ondandır

asya inşallah ikinci kızımın adı olacak esin. inşallah kız olur da koyarım...

gülcan evet elinde koz var, o açıdan iyi olmuş:)

zeynepcim benim bir fikrim yok canım ama araba aradğnı hatrladm..ben henüz baston arba almadm..eskisini zaten hafif almştm pier cardinin bir arabası memnunum ben..

eylülcüm gerçekten içimde kalmadı koydum, hem çakıl öyle karşı çıkılacak bir isim değilmişki, ben çakılı çok sevdim. hem benim kıza da çok yakışırmış düşündüm de.

esincim ismininin getirdiği karekter ve şansı oluyo ebced hesabıyla sayılrla hesap yapıyosun zaten en yüksek sans numarası 11 gökşende 11 insanlarından :))

gülcancım öle diyosunda yazık arabada uyuduğu zaman iki büklüm kalıyo o yüzden çok uzun mesefa ye gidemiyorum :((

Back
X