Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gönlünce olsun herşey..yok ben seneye bu vakitler ikinciyi düşünyrm dedin ya,annen de sırf bebek için yakınına gelmiş o yüzden bir anlam karmaşası yaşadım..okadar canım
yanıma uzun süre gelme şanslrı yok..maalesef..annemin kendine ait bir hayatı düzeni var..tabi ki torunu için bundan ödün verebilir ama nekadar .hadi 1-2 ay ..hem dedem altkatta oturyr yalnz onun eline bakıyr..babam,erkek kardeşim bekar ayrı evde yaşıyrdu ama annemin bir eli üstünde..
ben hafta sonu gelemiyorum zati bana söleyende olmadı topikte rastgele gezerken farkettim (
çok isterdim gelmeyi ama o gün kursum var eşimi zaten zar zor ikna ettim gökşene bakması için annem şehir dışındada :))
zeynep tabi bensiz sohbetin tadı çıkmıyo dimi :)))
esin kocaman kocaman öp ahmet efeciği teyzessi için.ctesi nasipse görüşcez canım.
ay ben de oğlumu özledim yaaaa...