baharcım ortalığı karıştırcam ya işte :) o yüzden didim
bak sen ortalıgı karıştırıyosun gülaycım. kabak benim başımda patlıyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baharcım ortalığı karıştırcam ya işte :) o yüzden didim
tubaaa ..sabırsızlıkla bekliyorum canım seni demek hiç oralı olmazsın sen beni tınlamazsın öyle mi..ee önümüz pazar yaklştıalsanaalsanasmile bodrum bodrum olalı böye kavga görmeyecek
tubaaa nerdesin canım benim...şaka bir tarafa geliceğini gamze söylemşti günnü bilmiyrdm ama..gelince tanştrırm demşti..sabırsızlıkla bekliyrum canım çoooook sevindim...olumunekankayizsmilezemuszemuszemuszemus
Eylül nasıl ekleteceksin ismi nüfüs cüzdanınamı sonradan sorun olurmu. Araştırdın mı?esincim isim konusunu hala düşünüyorum
sanırım ekleticem ama bi iki hafta sonra tam karar veririm sanırım
uçuk da iyileşiyor
cuma günü dr artık sarmayın demişti
cumartesi sabah patladı elindeki uçuk ben de bulaşmasın diye hemen sardım
pazartesi günü gidip gösterdik tamam iyileşiyor dedi
kabuk gibi şu anda
tekrarlarsa bu merhemleri kullan farklı bir durum olmazsa her seferinde gelmene gerek yok dedi
Sağol canım sana da kolay gelsin.geçmiş olsun canım..
Selam sıcakkan kavruluyoruzz. Ne olacak bu halimiz.
Sabah Koray doktora götürdüm konjiktivit olmuş. Şİmdide iş yerinder sıcaktan bayılmış durumdayım. Allah rızası için bir klimaaaaaaaaa
esincim hoşgeldin olur mu, ben biryandan internetten bişiler arıyorum...
asıl meryemle bahar iç oralı olmuyolar baksana :) akılları fikirleri tatil... tabi bu arada tubadan hiç bahsetmiyorum, neredeyse tüm yaz eve girmedi...
meryem şişesi yok canım...
esincim isim konusunu hala düşünüyorum
sanırım ekleticem ama bi iki hafta sonra tam karar veririm sanırım
uçuk da iyileşiyor
cuma günü dr artık sarmayın demişti
cumartesi sabah patladı elindeki uçuk ben de bulaşmasın diye hemen sardım
pazartesi günü gidip gösterdik tamam iyileşiyor dedi
kabuk gibi şu anda
tekrarlarsa bu merhemleri kullan farklı bir durum olmazsa her seferinde gelmene gerek yok dedi
Selam sıcakkan kavruluyoruzz. Ne olacak bu halimiz.
Sabah Koray doktora götürdüm konjiktivit olmuş. Şİmdide iş yerinder sıcaktan bayılmış durumdayım. Allah rızası için bir klimaaaaaaaaa
merhaba bende oğlumla uğraşıyoum ishal oldu dün bugün daha iyi muz verdim kahvaltıda biraz evvelde bal muz yoğurt verdim bakalım iyi gelir inşallah az az yiyo ama ne yapıyım 4-5 tatlı kaşığı sonra itiyo yürüme çalışmalarına başladı çok şükür ama destek istiyo korkuyo galiba
Eylül nasıl ekleteceksin ismi nüfüs cüzdanınamı sonradan sorun olurmu. Araştırdın mı?
Sağol canım sana da kolay gelsin.
esin ordamısınnnnn eltimin tayini bodruma çıktı eşimin abisi üç gündür kiralık ev arıyo ne zormuş bodrumda ev bulmak. bildiğin yerde varmı canıım ev.. adam helak oldu
canım inşallah bir daha olmaz tekrarlamaz...heyt demek çakıl ımız yaklaşıyr..
kızlarr yaa bırılerı bır zamanlar bıskuvı tarıfı yazmıstı sımdı bende ıstıyorum:)