2009 Eylül Anneleri

cansucum sen geçen yapmamışmıydın büyük bi temzilik ?? valla ben yapalı epey oldu ramazanda geliyo napıcam bilmiyorum eşim sık sık kadın çağırmama izin vermiyo bende cam dolu silemiyorum gökşenle malesef kalsın napıyım silmicem zaten nasılsa geriye kirleniyo :)))))))))

zeynepcim yaza girerken yapmıştım mayısta genel olarak normladede haftada bir falan silip süpürüyorum (günlük eylül hanım yüzünden oturduğumuz odayı falan süpürüyorum o ayrı tabi:)))kadın çağırmıyorum ben içime sinmiyo illa kendi elim değecek eylülle çok zor oldu gerçekten tavsiye etmiyorum yok yemek yedir oyuncak ver işe dön ordan bağırır yarım bırak git ona bak falan filan anam ağladı resmen:))

bu arada ben bi tane daha olsun istiyorum 2 sene sonra falan ondan benim için no problem:)) ama senin işin zor tabi sen 4 istiyodun yanlış hatırlamıyosam:)

zeynep solak olmasını engelleyebilirsin benim ablamın kızıda dergi falan karıştırdığında yada eline bişey falan aldığında hep solla alıyodu ablamda üşenmeden hep sağ eliyle göstermeye çalıştı ve oldu:)

hüsniye zorlama canım şuan bütün bebeklerde var iştahsızlıko aç olunca öle yerki merak etme sen dene yemiyosa okey bol bol su içsin yeter doktor öle demişti bize

Cansucum sol eline kullanan bebeklere kesinlikle müdahale etmemek gerekiyomuş aksine teşvik bile edilmesi gerekmiş yalnızca sol elini kullanıyosa sol elinin kaslarını geliştirici oyunlar ve egzersiler yaptırmalıymıssın ayrıca solak insan lar için üretilmiş eşyaların kullanılmasını gerekmiş mesela solaklar için mause üretilmiş ayrıca makas bile üretilmiş

doğrudur canım ama şuan tam bilmediği için ablam öle yapmıştı ve sağ kullanıyo şuan dergi faln açarken hep sol eliyce açardı şimdi sağ kullanıyo hep

evet 4 tane doğurmay niyetlenince insan korkuyo 4 tane üst üste kesik :((

sırf bu yüzden bazen 2 tane doğurayım diyorum ama dünde söylediğim gibi bu işler nasip kısmet mavlam hepimize hayırlı evlatlar versin isteyen herkeze tatdırsın mevlam :)))

ama ben kızımı kardeşsiz bırakmak istemiyorum yani ikinciyi bende doğurucam da gerisi ne olur bilyorum :))

selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl
gerçi bu sıcak ve nemde hepimiz gibi bebişlerde sıkıntıda ama bu günlere şükür.
eylül 6.hastalığı atlattı çok şükür artık keyfi yerinde kızımın.tabi hala az yiyor ama sağlıkları yerinde olsunda az yesinler.
bugün kızımın kulağını deldirdik.küpeleriyle çok sevimli oldu kızım.çok acıamdı sanırım çok az mızıldandı deldirirken o kadar.
hafta sonu düğün var kızımla düğüne gidicez.her müzikte kol kıvırıp oynayan kızım eminim düğündede bol bol oynar.

bu arada kızımın bıngıldağı ayına göre fazla acıkmış.urfada doktor 6. aydan itibaren dvit kesmişti.vitabiol kullandığımız için.ama gecenlerde sağlık ocağında dr 1 yasına kadar d vit kullanılmalı dedi.sizler hala d vit kullanıyormusunuz.

selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl
gerçi bu sıcak ve nemde hepimiz gibi bebişlerde sıkıntıda ama bu günlere şükür.
eylül 6.hastalığı atlattı çok şükür artık keyfi yerinde kızımın.tabi hala az yiyor ama sağlıkları yerinde olsunda az yesinler.
bugün kızımın kulağını deldirdik.küpeleriyle çok sevimli oldu kızım.çok acıamdı sanırım çok az mızıldandı deldirirken o kadar.
hafta sonu düğün var kızımla düğüne gidicez.her müzikte kol kıvırıp oynayan kızım eminim düğündede bol bol oynar.

bu arada kızımın bıngıldağı ayına göre fazla acıkmış.urfada doktor 6. aydan itibaren dvit kesmişti.vitabiol kullandığımız için.ama gecenlerde sağlık ocağında dr 1 yasına kadar d vit kullanılmalı dedi.sizler hala d vit kullanıyormusunuz.

çok geçmş olsun
dvit ben 9. ayından sonra kullanmadım
epeyce güneşe çıkarıyoruz çünkü
ama dr son kontrolde herşey yolunda ama yine de dviti bi süre daha verelim dedi
yen,den vermeye başlicam
sanırım biz de yaşına kadar kullanıcaz

Back
X