2009 Eylül Anneleri

Uzun bir aradan sonra merhaba kızlar,
Umarım herkes iyidir.
Bizde oğluşumla beraber memlekete gitmiştik.Bizi bıraktıktan sonra eşim kaza yaptı. Çok şükür
kendinde birşey yok ama karşı taraf takla atmış.Araçlar hasarlı sadece verilmiş sadakamız varmış.Neyse tatilden döndük derken bakıcımız işe başladı.Bir ay önceden başlattım alışalım diye. Gelecek aya işbaşı yapacağım.
Bu arada Doruk da 2 haftadır yürüyor. Bu da zormuş heryere giriyor çıkıyor.Bu aralar arada ateşi çıktığı oluyor şu anda 8 dişimiz var herkes azıları cıkacak diyor ama bilemiyorum.

Uzun bir aradan sonra merhaba kızlar,
Umarım herkes iyidir.
Bizde oğluşumla beraber memlekete gitmiştik.Bizi bıraktıktan sonra eşim kaza yaptı. Çok şükür
kendinde birşey yok ama karşı taraf takla atmış.Araçlar hasarlı sadece verilmiş sadakamız varmış.Neyse tatilden döndük derken bakıcımız işe başladı.Bir ay önceden başlattım alışalım diye. Gelecek aya işbaşı yapacağım.
Bu arada Doruk da 2 haftadır yürüyor. Bu da zormuş heryere giriyor çıkıyor.Bu aralar arada ateşi çıktığı oluyor şu anda 8 dişimiz var herkes azıları cıkacak diyor ama bilemiyorum.

cok gecmis olsun

gh özlem doruğa maşallah dişleride inci gibi olsun biz daha 4 dişteyiz uzun zamandır çıkmıyo dişimizbeklemedeyiz :)

çok geçmiş olsun canım alla kazalarda korusun hepimizi trafik kazası dendimi insan çok korkuyo :(

aa bi de benim kızımla ilgili doğum günü planımda şu var
eğer becerebiirsem kızıma kelebek kostümü yapmak istiyorum
pastasını da kelebekli yaptırıcam

mirka o arkadaşımız şu an burda değil

burcucum hiç öle zorlandığını bilmmiyorum gayet normal çıkarıyo :))

kostümcüler den bulabilrisn eylülcüm temanız güzelmiş tırtıl ın artık bir kelebek oluyo :)

mirka o arkadaşımız şu an burda değil

burcucum hiç öle zorlandığını bilmmiyorum gayet normal çıkarıyo :))

kostümcüler den bulabilrisn eylülcüm temanız güzelmiş tırtıl ın artık bir kelebek oluyo :)

evet canım tam da o sebepten :)

kostümcüler derken neyi kastettin zeynep öyle bi yer mi var

ben anlamiom uyanikken sorun yok pitir pitir gidio ama uyurken aykkkk dmeden yapamio bi sorun mu var acaba bilmiom burdki dr larada anlatamam ki zaten zor anlasioz

cok gecmis olsun

gh özlem doruğa maşallah dişleride inci gibi olsun biz daha 4 dişteyiz uzun zamandır çıkmıyo dişimizbeklemedeyiz :)

çok geçmiş olsun canım alla kazalarda korusun hepimizi trafik kazası dendimi insan çok korkuyo :(

şu an gökşenin ne yaptığını görseniz o kadar komikki sol elinde çubuk kraker bir yandanda göğsümü emiyo :))

özlem geçmiş olsun
atlatmışsınız neyse ki
korkusu bile yeter insana
doruğa da maşallah hem dişlerine hem adımlarına
Çok sağolun kızlar. Gerçekten çok korktuk ama şükürler olsun eşim iyi.
Zeynepcim senin Gökşen de bir alem doğrusu:)))) Güldürdü beni. Doruk da hiç meme istemeyen cocuk sabahtan beri 3 kez emdi tabii bende süt müt yok aanlamadım yemek yemek istemedi yine diştenmi ne???
ben anlamiom uyanikken sorun yok pitir pitir gidio ama uyurken aykkkk dmeden yapamio bi sorun mu var acaba bilmiom burdki dr larada anlatamam ki zaten zor anlasioz
Burcucum benim kadar gaz problemi yaşayan oldumu bilmiyorum....Doruk çok sancılı bir bebekti nerdeyse 10. ayına kadar problem yaşadım yok 4. ayda geçiyormuş. Tabii hareketlendiği için biz en çok geceleri sorun yaşıyorduk. Gece hareketsiz uykuda ağlıyarak uyanıyor sonrada patır patır gaz cıkarıyor öyle rahatlıyordu.

burcu popo deligi kucuk olabilir kaka yaparken zorlaniyor mu

eylul kelebek demek yaaa bende temali parti ittiyom iste :(
ben ogluma spider diyorum hem sipayi cagristirdigi icin hem de her yere tirmandigi icin
bende orumcek adam kostumu mu bulsam acaba :)

zeynepcim demekki solaklik x geniyle tasiniyor ee kiz olmasi icin hem anneden hem babadan x gelmesi lazim ama erkek icin anneden x babadan y geliyor ya o yuzden anneden dolayi solak oluyordur erkek bebeler
ali de dogdugundan beri her seye solla uzanir dans ederken bile sol elini kaldirip dans ediyor :)

ozlemcim cok gecmis olsun. allah korumus esini ve diger arabadakileri aman mala gelsin cana gelmesin allah beterinden korusun
bende trafikten cok korkuyorum
ali dogdugundan beri hele iyice dikkat etmeye calisiyorum araba kullanirken ama sirf insanin kendisi ile de olmuyor ki o kadar cok dikkat etmeyen hiz yapan sofor varken :(((
doruga da masallah
ruzgar haric hep erkek bebeler yurudu halbuki ben kğzlar erken yurur diye biliyordum yanlis mi acaba

canım genelde çoçuklar için parti ve doğum günlerinde giymeleri için kostüm dken yerler var kelebek köstümünü oralardan bulabilirsin google dan yaz kelebek kostüm diye bulursun :)) link veremiyorum yasak :(

selam kizlar nasilsiniz
bebisleriniz nasil
istahlari nasil
bizimki 10kalkti 11 az kahvalti 130de emdi uyudu uyanincada corbasini yerse benden mutlusu yokkkkkkkkkkkkk
offffffffffffff daha bisey yediremiyorum yaaaaaaaaaaaaaa sizler nasil veriyosunuz ne yapiyorsunuz
su kahvalti olayinada sinir oluom cok sinirli sizlerin menusunde ne varrrrrrrrrrrrrrrrrr

bende esek kostumu almisdim onu giydiricem tabi olursaaaaaaaCADIARZUCADIARZU

Back
X