2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

saat 5 daha ne zaman eve gittin kız ohaoldumsmile
ben daha işteyim
7 de evde oluyorum
canım bana diyosun sanırım ben süt iznim olduğu için 16.15 de çıkıyom evimde çok yakın 3 dk falan sürüyo
kızlar ozaman herkes gönlünden geceni alsınn hediye limit felan yok
bencede tatlım limit olmamalı hediyede
kızlar tabiki çokda pahallışeyler alınmasın tek çalışanlarda var çiftte onagöre herkez ayAARLASIN işte
tabii canım önemli olan düşünmek alacan şey çok hoşuna gittiyse bu belki 5 tl dır limit 30 tl olacak diye vazgeçmekte olmaz
bence de limit olmasın
merhaba ela26 nasilsin

hani bana merhaba:teytey:

kankam da gelmedi
konuşamadım bugün doğru dürüst çok işim var çok yoğundum

kız hülya limit derken en fala 30 demiştik yani çok pahalı hediye alınca kimse nahcup olmasın diye

geçmiş olsuncanım hayırlı olsun dişler
saol tatlım..

kız hülya limit derken en fala 30 demiştik yani çok pahalı hediye alınca kimse nahcup olmasın diye
canım bu hediyenin maneviyatı çok büyük bence...fiyatının ne önemi var ki...herkez bütçesi elverdiğince alır bişiler...

bir de kızlar...bebişlerimizin kilo ve boylarını yazalım bence...çünkü daha önceki çekilişte ben allahtan ayline sormuştum kilo,boy...sormasaydım ayına göre alsaydım giyemezdi emircik...

evet haklısın canım bizimki11 aylık ama ben biryaş üstüalıyorum kiloluda ondan sormaklazım

merhaba kızlar nasılsınız siteye girdim bir türlü okuyamadım kızdan eşimden.anca vakit oldu umarım herkes iyidir

kızlar ben geldim ama gidicem bi bakayım dedim eminecim liste halinde yazsana kim kime çıktı karşı karşıya şöyle diğer topiğe yaz istersen
ah canım yeterki uyusunlarda bizde uyuyalım ben maket nöbetçi oyarım burayakaydirigubbakcemile3
ah batucuma kıyamam ben yaa çok zor canım bizde aynı durumdayız
Eminecim bana geldi msj...oğluşumun adaşına alıcam...bu arada son durum ne hem anneye hem bebişemi alıcaz???
aa bizemi alcan canım hadi bakalım hayırlısı adaşımızdan hediye alcaz süper walla:lepi:
saat 5 daha ne zaman eve gittin kız ohaoldumsmile
ben daha işteyim
7 de evde oluyorum
erkenci cnm filiz sen ona bakmahihoyyyt

napıyonuz
kimse bişey yazmıyoo
canım yeni girebildim bugün işlerim vardııı biliyosunopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…