niye biz kötü niyetlimyiz de iyimisiniz orasını anlamadım siz yokken ben urdaydım isterseniz ilk sayfalara bakın bi ama tabi kızımdan fısat bulamıyordum ev filanda taşıdık kaldı öyle
ben mama vermiyorum anne sütü ve ek gıda alıyor oğlum,
ama günlük toplam en az 750 ml. içmesi gerekiyormuş bu aylarda ek gıda alsa bile
bu hesapla gidiyorum, az içtiyse gece uykusunda içiriyorum
çok giydirirsen terler, ensesinden kıyafetinin içinden kontrol et ısısını, üşüyorsa giydir, terlemeye başladıysa çıkar
kocaelinde oturuyorum aylinle nilayla tanışıyoruz onlarda bahsetmişdir ilk çocunu düşürüp 2ciyi istiyenlerdiye bi topikde tanışmıştık ordan ilk hamile ben kaldım arkamdanda onlar 28 yaındayım kızım melis 6ay 20 günlük
bildiğim kadarıyla yapmıyor...irem yiyor hiç olmadı.ama muzz 2 gün canımıza okudulmaz:
Bende hamileyken takıldım ama oğlumdan fırsat kalmıyor bende giremiyorum, buradaki anneler her daim burdalar gibi gelilyor artık, benvakit bulamıyorum, oğlumun uyuduğu saatlerde de ortalığı topluyorum.
yapar canım elma içene armut varsa kat dengeler
Muzu doktorumda verme dedi, bisitedede muz bilinenin aksinekabız yapmaz lif içerir yazıyor, neye inanacağımızı şaşırdık, hiçbir bilgi kesin ve net değil.
Muzu doktorumda verme dedi, bisitedede muz bilinenin aksinekabız yapmaz lif içerir yazıyor, neye inanacağımızı şaşırdık, hiçbir bilgi kesin ve net değil.
evvet öyle biraz şimdi muz versek oluyomu artık erken degil demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?