• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

sekerkizcandy bendeki durumda ayni, hem esimin ailesi hem benim ailem dört gözle bekliyo bebisi.
ama ben simdiden kirmadan uykun ve tatli bi dille anlatdigim onlara alinmamasi gerektigini .ve onlarda bana hak verdiler pek kucaga alinmiycak mümkün oldugu kadariyla

Nezaketçim, ben anneme dedim, pek kimse almasın kucağına diye,oda biz onu bekliyoruz, hem torunumu severken sanamı sorcam dedi -tatlicadiarzu-

Arkadaşlar günaydın, canım internetten yol haritasına bak istersen , istanbulu hiç bilmem
bizim istanbullu annişlerde uyuyor galiba :)

Herkese iyi pazarlar..
biz kahvaltı edelim oğlumla, akşam uyuyamadım, gece ikide bişeyler yedim hemde kızartma , bütün gece midem maholdu, sabahta kustum Çok üzgünüm çoook

evet çok uykucular:) ben bebeğimin alışverişini yapıcam.çok heyecanlıyım.çıkıcam şimdi..tlf edip sorarım olmazsa teşekkkr ederim

arkadaşlar eminönü irem bebe ye zeytinburnundan nasıl gidilir
canım zeytinburnu meydandan eminönüne direk otobüsler var..
olmadı zeytinburnu tren istasyonundan trene binip sirkecide inebilirsin.
oda olmadı, cevizlibağ'dan tramvaya binip eminönünde inebilirsin.
ama irem bebe eminönünün neresinde onu bilemedim...

İyiyiz Aylincim sen nasılsın? minik kuzun nasıl?

şekeriim benimm.hayet iyiyim canım saol, kuzumda iyidir inşallah.
önümüzdeki cuma görücem inşallaahh, sabırla bekliyorum:))
sen nasılsııın tatlım, kahvaltıya gitmişsin, afiyet bal şeker olsuuuunnn.
bende içeriye gideyiim bari:))
görüşürüz canım..

tünaydın herkese ben yarım saat önce uynadım babamızda halen uyuyorrr yaaa
offff
havada çok gzlll burdaaa
napsak acabaa
herkes iidir inşşşş ama pek kmseler yokk

tünaydın kız sadoşcaannn demek kocişin evde haa ohh hayat sana güzel bugün kuşum çıkıp gezin bare biraccık emiii

Back
X