• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARABAM OLMADIĞI İÇİN UTANMAM VE ÇARESİZLİĞİM HAKKINDA LÜTFEN OKUYUN

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben sizi anlıyorum. Araba almadan önce ben de tedirgindim ancak alıp kendim tek başıma kullanmaya başlayınca bir iki haftada bütün korkuları attım. Benim size tavsiyem ertelemeyin. Bir an önce ikinci el mümkünse bence otomatik bir micra ya da hyundai i20 gibi bir araba alın. Ben ikisini de kullandim ikisinden de çok memnundum. Modeli çok eski de olmasın alabileceğiniz kadar yeni almaya çalışın. 2014 ve sonrası daha iyi olur fazla sorun açmaz. Kendiniz halledemezseniz bir yakınınızdan rica edin, birlikte gidip arabayı ekspere sokup beğenirseniz alın. Bence bir an önce adım atmanız lazim yoksa zaman geçtikçe gözünüzde büyür. Şöyle düşünün siz okumuş avukat olmuş bir kadınsınız. Ne gerizekalilar aptallar araba kullanıyor siz bilinçli bir insan olarak mi kullanamayacaksınız. Gayet de güzel yaparsınız.

O yüzden size soruyorum, 2. el konusunda arkadaşlarım beni korkuttu 0 araba da alamayacağım, 32 yaşıma geldim napacağımı bilmiyorum, gelirimden hep şüphe ediyorum, kirada yaşamıyorum çok da kazanamıyorum içimde hep arabam olsa da sanayiden çıkmayacak ve yalnız bırakılacağım korkusu var. Hayatımda babam (uzakta ve bu işlerden anlamaz) hariç hiç erkek yok.
Ikinci el araba alan milyonlarca insan var, herkes sifir mi aliyor?
Arabami alirken kriterlerim belliydi. Gozume kestirdigim bir araci ekspere soktum, raporu bir erkek arkadasimdan rica ettim ona gosterdim. Arkadasima soramasam sanayideki ustaya soracaktim. Rapor iyi geldi, arabayi aldim.

Ariza oldugunda sanayiye kendim gidiyorum. Cekici tepesinde ustumde kısacık sortla sanayiye gittigim de oldu, yolda kaldigimda civardaki erkekler yardima kosup arabayi iterek kenara aldigimiz da.

Hicbirimiz anamizin karnindan usta olarak dogmadik. Sanayide de kendimiz tamir etmiyoruz. Hayatınızda bir erkek olmamasi bunun icin bir engel degil.

Ailenizin araba almamasina gucenmenizi de anliyorum ama zorunda degiller. Ailemin tek çocuğuyum, babam kendine tekne alirken, iki yilda bir teknesini degistirip yenilerken ben metrobuslerdeydim. Arada bir gaza gelip sana araba alacagim der heveslendirir, sonra teknesine para harcardi :D ama bu ailem yardim etmedi ben de araba almadim demek icin bir sebep degil cunku iyi kotu kendi paraniz varmis araba alabilecek.

Kendi kendinizi sabote ediyorsunuz sadece.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X