Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üç kişi mi kaldık topu topu çalışansenağlama
ben de maalesef ya da ne mutluki; mayıs sonuna kadar burdayım oğluşum ve doktorum musade ederlerse tabi![]()
canım evde olmayı ben de çok isterdim, hiç sıkılmazsın yapılacak şeyleri dinlene dinlene yaparsın. Bizim her yapılacak iş haftasonuna kalıyor o zamanda ekstra bi misafir falan çıkarsa bi sonraki haftaya. Daha bebişimin bi çok eksiği var.benimde doğumdan sonraya atma durumum olsaydı bende daha mayısa kadar çalırdım.ama bizim yaz tsatili olduğu için izin zaten yanıyo bari öncesini kullanıp dinleneyim dedim.birde evde sıkılırmıyımki diye düşünüyorum,gerçi yapacak çok şey var ama.bebişin hazırlıkları yani.anladığım agöre çok zahmetli görünüyo
ne yapalım cicim bizim kaderimiz de bu:çok üzgünüm:ama bu da bebişlerimiz için deyip kendimizi avutuyoruz..nazcım seninle aynıyız galiba kısmetse benimde doktorum uygun görürse mayıs sonuna kadar burdayım![]()
kızlar bişey sorcam ya.doğumda ne kadar para harcanırki.yani sezaryan olunca yada normal doğum olunca ayrı ücrettir zatende ben ortalama olarak nedir merak ettim
kızlar bişey sorcam ya.doğumda ne kadar para harcanırki.yani sezaryan olunca yada normal doğum olunca ayrı ücrettir zatende ben ortalama olarak nedir merak ettim
Kızlarrrrr günaydınnnnn...annem döndü ankaradan onu görmeye gidicez çok özlemişizzzzz :CüvCüv: siz napıosunuz?????
Kızlarrrrr günaydınnnnn...annem döndü ankaradan onu görmeye gidicez çok özlemişizzzzz :CüvCüv: siz napıosunuz?????
Günaydın Pınarcım hoşfgeldin.Ne güzel insanın annesi gibi varmı ya bol bol özlem gider annenle....
gözün aydın canım, annene kavuştun...
bu arada dün eşimin telefonden annemi aradim, hayirdir inşallah bebek mi doğdu diye açtı telefonu:1shok:tırstım ya, mutlu sona az kaldı ama hazır değilim!!
Hoşbulduk tatlım nasılsın?kızın nasıl?sorma 4-5 gün görmedim annişimi burnumda tütüyorrrr gidicez oğluşumla oda özlemiş ananesiniiii delikafadulden
hele ben hiçmi hiç hazır değilim.bakamıycam diye korkuyorum.birde sezaryan olursa daha zor kalkılıyomuş sanırım