• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

yaaaa sibel annemde öle diyo ama bana evlenince de iner göğüslerin dediler bişe olmadı ben lise ve ünideyken hep göğüs egzersizleri yapardım çok büyükler diye sarkmasınlar diye öle hızlı kilolar aldım verdimki yine de bişe olmadııı inşallah bu seferde olmaz olursa da olsun napalım bebişim yeterki emsin güçlü olsunn

güle güle gezin cnm hayırlı olsunnn arabanızzz

maş kızınaaa canımmmm gözün aydınnn teşekkür ederim canım

geçmiş olsun cnmmmm
dualarım annenleeee

özlemcim önceki saufada okudum yardımcı olmuşsun bana çok sağlll
cnmmm
evtttt bzzz geldikkkkkkkkk sonunda kızlarrrrrr
ayyyy çok yoruldukkkkk
oraya buraya koşuşturduk durduk kocişleee
market alışverişi yaptık
benim süslü kızıma yine bakım ürünleri aldık
küvetiniii aldıkk
bornozunuda almıştık ama yanlış almışızzz
bi kalite daha iisi vardıı komşuda görmüştümmm
yanlış kalmış aklımdaaa yanlış almışımm yarın değiştircem artık bornoz takımınıııı
ve sonunda park yatağınıda aldıkkk
internetten alcaktık ama cesaret edemedik görerek almak daha ii olurr diyeee
malumm urfadayızz
buranın en ünlü bebe dükkanına gttk aldıkkk
birtek adam akıllı orda beğenmiştim zatennn
bide 2 mağzada daha var onlar hoşumuza gtmediii babasıylaa
artık en iiçimizee sinemiizi aldıkkk urfa imkanlarıyla sırnaşık şey
yatağını daha almadıkkk onda bi türlü napcağımaa karar veremedimmm
satıcı 2. katı için ortepedik yatak ağır gelirr
taşımaya bilir falan dediii
aklım karıştıı
müşterilerri pamukdan yatak yaptırıolar mışşş

işte bölee kızlar çk yorulduk brazdanda dizi varrr oleyyyy hihoyyyt

saadetcim hadi gözün aydın.bizde kurduk aldığımız akşam yatağı çözesiye 2 saaat uğraştı babası.ay benim çok içime sindi park yatakla arabası ikisi takım oldu hem kız hem erkeke bebekte kullanbilir kırmızı grili.2009 kraft ama internette çıkmıyor eski modelleri gözüküyor.bir de kızlar satıcı dediki araba için ikinci bebeğinize de kullanmak istiyorsanız çift yönlü araba almayın o arabalar daha kolay deforme oluyor.güneşliği tentesi falan var zaten ne gerek var yön değiştirmeye dedi.18 kg.0-3 yaş arasımız oluyor kızlar.travel sistem aldık biz birde oto koltuğu var bebek 1 yaşına kadar kullanabilir evde falan da oturması mama yemesi için arabaya da montaj oluyormuş

[/QUOT
sennde gözün aydınnn cnmmm
foto koyabilirsen çek koyda bakalımmm bende bulamadım netten dediğin modeliii
güle güle yatsın bebişin içindee
saadetcim aldıkların cicilere baktım hepsi çok güzeller maşallah iyi günlerde giysin güzel kızın sorması ayıp ne kadara aldın park yatağını?

kızlar aranızda kraft araba alan ya da etrafında kullanan varmı? benimki kraft 2009 matrıx modeli travel sistem
yatak hariç 175 cnmm daha netten yatak istiycezzz

ay bizde uyumuşuz 2 saatt ii oldu ama ya kendimize geldikkk delikafadulden

kızlar göğüsler hk da konuşmuşsunuz bakıyorum

benim85 ti süt dolunca 100 beden emzirme sütyeni kullandım
10 ay emdi
sonra ki durumu içler acısı
dimdik olan gögüsler tam havası boşaltılmış balon gibi kaldı
hiçbir egzersiz de kar etmiyor en çok ta çatlak sinir ediyor insanı tam alt kısımları çatlak dolu
kaç sene geçtiysede düzelme olmuyor maalesef
göbeğim eski haline döndü ve hiç çatlamamıştı biraz da normal doğumun etkisi herhalde
neyse moral bozucu oldu ama benim yaşadıklarım bunlar

:1shok::1shok::1shok:

ya kızlarr acilll yardımmm
şu beşiğin yatağını netten alcam ama kapıdan ödemeliii site var mı bildiğinizzz

Kızlarrr benim kk da ilk arkadaşım vardı oda haziran annesiydi ama biz onunla bizim topikte değil lekelenme yaşayanlar topiğinde tanışmıştık....erken doğum yapmışşş..oğlu erkenden gelmiş

hadi ya kaç haftalık doğmuş cnmm
sağlık olsunnn iyiyse bebişşş

hadi ya kaç haftalık doğmuş cnmm
sağlık olsunnn iyiyse bebişşş

Saadetçim senle , benden 10 gün gerideydi küvezdeymiş...allahım sağlık versin .. ikizdi onun bebişler biri ölmüştü daha gebeliğinin başında alllahım miniğini korusun...

selam bayanlar kurtlar vadisini izliyoruzda bı bakalım dedik :)napıosunuz nevar ne yok papatya0606 benım bı bıldıgım sıte var burdan ısmını vermıyım sana özelden mesaj atıyım ıstersen

hmm anladım pınarcım allah kalan bebişine sağlık sıhhat versinnnn inşallahhhh

selam bayanlar kurtlar vadisini izliyoruzda bı bakalım dedik :)napıosunuz nevar ne yok papatya0606 benım bı bıldıgım sıte var burdan ısmını vermıyım sana özelden mesaj atıyım ıstersen

tamam cnm msjını bekliyormmm özelim açıkkk

Maşallah servetçim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin napıosun görüşemioruz hiç???

ınsallah canım bılgısayarımda problem vardı gıremedım kac gundur ama aklım hep sızlerle sozde buluscaktıkta cok tembel cıktık ızmırlı anneler olarak

ınsallah canım bılgısayarımda problem vardı gıremedım kac gundur ama aklım hep sızlerle sozde buluscaktıkta cok tembel cıktık ızmırlı anneler olarak

Sorma canımcım ya buluşalım artık sonra iiice ağırlaşıcaz çıkamıycazz senin sezeryan olursa mı 49 günün var?? sata göremi?

Canlarım sizden bir ricam var kız arkadaşım erken doğum yapmış diye yazmıştım bebişini solunum cihazına bağlamışlar ne olur dua edin çok perişannnnn

Back
X