• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

bende balık yağı falan içmiyorum.. aslında ne yersem düşnüp iyiyorum.. ama benim deridm kabızlık beni kilo aldırdan dert bu.. 3 gün oldu gene tık yok:((sebzede yiyiorum meyvede.. ne yapcağımı şaşırdım iiyice:((

Canim kabizliga KETEN tohumu cok iyi geliyor...Aliyorsun keten tohumunu mikserden geciriyorsun, salataya, yogurda kat ye, bak nasil kalkacak ortadan sorunun...

ya kıslar dün akşam bana bişe oldu koltukta uzanırken birden oğlum bişe yaptı içerde karnımın üstü bi acıdı hareket edemedim öle sancı falan gibi değil bi baktım karnım yamulmuş hemde nasıl sağa kaymışşş yattığım yerden doğrulamadım bilee size de böle oluyomu????? dünden beri kudurukluğu tuttu yineeee içerde öle tepinip duruyooo napıyo acaba ki bu kadar canım yanıyoo

Canim bana da oluyor o..Hatta ciglik attiriyor bana zilli maymuncuk...Sonra da kahkaha ile gülüyoruz esimle, göbegimin sekline :)))

ya kıslar dün akşam bana bişe oldu koltukta uzanırken birden oğlum bişe yaptı içerde karnımın üstü bi acıdı hareket edemedim öle sancı falan gibi değil bi baktım karnım yamulmuş hemde nasıl sağa kaymışşş yattığım yerden doğrulamadım bilee size de böle oluyomu????? dünden beri kudurukluğu tuttu yineeee içerde öle tepinip duruyooo napıyo acaba ki bu kadar canım yanıyoo

semacım benim kızımın herzamanki hali topugunu bi dayıyor sağ kaburgamın altına orası yumurta gibi çıkıyor vee acayip acı veriyor artık kuvvetlendiler öceki gibi diğil hareketleri şimdi can yakıyorlar -tatlicadiarzu-

evet orkidenceim.. benim ik kızım 2950 gr doğdu.. sonra maşhh çok iyi toparlandı.. ben herlade çok kilolu bir bebiş doğuramam zati.. çatım darmış.. ilk doğumda öyle demişti doğumu yaptıran dr .. bakalım bununda en fazla doğacağı 3 kilo civarıdır bence.. dert etmyin yani.. küçük doğan bebekelr çabuk yetişiyorlar yaşıtlarına bazende geçiyorlar bile:)

sağol nidacım yaa.. bir zararı olmaz dimi.. hamilikde pek bitki önermiyorlar yaa.. ondan dedim.. olmassa deniyim onuda yaa:((

armycim ayağı o kadar belli ki sıpanınn başı aşağıda ya ayağını sağ kaburgama dayıyo ittiriyo çok seviyo bunu sanırım gerildi evet artık büyüdüğü için canım yandı benim oğlumm sol tarafa yapıştırıyo sırtını ayaklar sağdaaa ama arada değiştirioo

evet orkiden en önemlisi sağlıklı ve zamanında doğması rabbim bi de bana noraml doğurmayı nasip ederse tam olucakk

daha doğmadan başladılar yaramazlıkları doğunca nasıl olcaklar kim bilir eşim dün gece çok ağlarsa çok yaramazlık yaparsa kaçarım diyo dedim ki ben nereye gitcemm yazık bana da dedimmm haklısın diyooo ben bilirim ona yapcağımıı

daha doğmadan başladılar yaramazlıkları doğunca nasıl olcaklar kim bilir eşim dün gece çok ağlarsa çok yaramazlık yaparsa kaçarım diyo dedim ki ben nereye gitcemm yazık bana da dedimmm haklısın diyooo ben bilirim ona yapcağımıı

Aman semacim benimki de aynisini diyor..Bunlar ne egoistler be..
Birde diyorki , ev de iki bayan olcak ben simdiden KIRISIKLIK kremleri alayim kendime...

nidacım öle deme kasılmalar neden olar bitkiler var dikkat etmek lazımmm ben dr uma göğüs uçlarım çok küçük dedim şimdiden göğüs uçları uyarıcı hareketlere başlassam dedim sakın dedi kasılmalara neden olur eerken doğuma yol açarsın dedi 36 haftadan sonra dedi ben bunu bile bilmiyodum dikkatli olmak lazımm

nida seninki de alemmiş heee valla çok hevesliydi bende bakıcam oğluma diye 38 de baba olcam kolay değil diyip duruyodu kim gözünü korkuttuysa caydı daha doğmadan yok ben korkarım bi yerini acıtırım beceremem mızıkcılık yapıp duruyoooo

kızlar günaydın, nasılsınız herkes iyimi?
biz kahvaltı ettik , zorla yedim canım hiç bişey istemiyor,
annem anjiyoda şu an da , eşim gitmeme izi vermedi, artık 34. haftadayım ya, panik olursun orda bişey olur dedi, ama aklım orda, inşalla hiç sorunsuz çıkar annecim hastaneden ,
Cemile arkadaşımızın yavrusuda inşallah sağ salim çıkar hastaneden, kocaman tombiş bir oğlan olur
Semoş, Pınar, Yeşim, Nida, H.saka ordamısınız nasılsınız kızlar?
pınar canım annen nasıl oldu iyimi?

emelcim sabah kalktım dua ettim annecine allah kabul etsin hemencecik atlatıcak bak görürsün korkma emi tansiyonun yükselmesin eşin doğru demiş kuzummm aman dikkat er kendineeee

bende burdayım bende burdayımhihoyyythihoyyythihoyyyt
oleyyyyyyy bu gün cuma yarın uyuyucam ohhhhh be
emelcim tüm dualarım annenle canım gitmrmrkle iyi yapmışsın
bak sana ne güsel haberler ileticekler kısmetse
sen kalbini ferah tut anjüo artık çok basit benim eşimin abisi kayınvalidem hepsi oldular bir gün sonrada ayaklandılar rahat ol canım .....
sen bizim için çok önemlisin.

Back
X