• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

cnm tansaştan aldımmm ben carrefourda var mıdır bilemiyorummm

Son düzenleme:
of ya yine acıktımmm bu saatte meyveden başka bişe yenmez ben yoğurtla muyve yiyeyim heee bunu da söliyim ben meyvemi yoğurdun içine doğrayıp yiyorum dr um söledi bölece uzun süre kan şekerim düşüp tatlı krizine girmiyorumm

semacim bende nedense hic tatli krizine dusmedim hayatimda
hep tuzlu ve eksi krizlerim tutmustur kendimi bildim bileli
sen hamileykenmi tatliyi cok sevdin

yok özlem ya oldum bittim tatlı manyağıydım ama hamilelikte o ilk aylar kusarken bile tatlı yedim çıkarttım tekrar yedim bu oğlan beni daha fena yaptııııı

ye semamm bende çok severimm tatlııııyııı
hep tatlıya aşerdim zatennn bendeee

yok özlem ya oldum bittim tatlı manyağıydım ama hamilelikte o ilk aylar kusarken bile tatlı yedim çıkarttım tekrar yedim bu oğlan beni daha fena yaptııııı

himmm..
ii ozaman seker gibi bi oglan dogurmani bekliyoruz ona goreeeeedelikafadulden

özlem ben de hiç ekşi aramam ama benimki kız senle ben ters olmuşuz :)))

bnende denicem sema ya benimde cok tutuyor tatlı krizim
ha birde burada oğlu 4.5 olan bi üye yazmıştı hangi topikti hatırlamıyorm ama son ay larda 2 tane magnum yiomuş günde bebeği cok kilo almış galiba benim kızada yarıyr dondurma bende hergün yiorum tatlı demişken yazayım dedim aklınızda bulunsun

yaaaaa bak şimdi de canım tatlı çekti ben gidip meyvemi yiyim kıslar şişcek bi yerlerim yoksaaaaa

kıs valla bakkala inemem yollarım seni naren heeee benim donduymalar bugün bitti inip almam lazım artık yarına kaldııııı

naren bazen o kadar tutuyo ki bu kriz üşenmeyip gecenin bi yarısı helva kavurduğum oluyo düşünnn

özlem ben de hiç ekşi aramam ama benimki kız senle ben ters olmuşuz :)))

bnende denicem sema ya benimde cok tutuyor tatlı krizim
ha birde burada oğlu 4.5 olan bi üye yazmıştı hangi topikti hatırlamıyorm ama son ay larda 2 tane magnum yiomuş günde bebeği cok kilo almış galiba benim kızada yarıyr dondurma bende hergün yiorum tatlı demişken yazayım dedim aklınızda bulunsun

bende okudum onu hatta hsurmala demiştimmmm
kadın o bir magnum bebeği yazmışş hattaaa sırnaşık şey

heeee bu arada 4.5 kg u nasıl doğurmayı planlyoon narennnnnnn benimki 3.5 olsun yeter ben kaçtım hadi öptüm sizi

evet saadet o kadınnn umarım dogrudur ya:)))

aynen semamm bende hiç bişi bulamasam at giibii kesme seker yiorum :)))

canım insanoğlunun mizacını ismi etkilermiş die duydum
poyraz sert mizaclı olabilir efe bence cok hoş :) nacizane tavsiye

bende efe istiyorum bakalım ama eşim poyraz istiyo
heralde poyraz efe koyacaz

narencim ben oldum olasi sevmem tatliyi ondan herhalde
buarada oglum hala sagdan sagdan cikmaya zorluyor gibi itiyor

Back
X