• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

güle güle yatsın narencimm
şu uyku setinin korumalıklarından bahsetmiştimm takmamışsın sanırımm
bu arada içinde yatağı var mı şuan

bende tatlı yıyınce oglum aynen cıldırıyo :) sımdıden cıkolatayı cok sevıo bılıorum :CüvCüv: ama cok canımı acıtmıyo bıraz huylanıorum tabi cok acıtıosa bı doktorunu ara ıstersen canım kaydirigubbakcemile2
çok güçlü itiyo acıtmayacak gibi degil ayaklarıyla sipsivri bi tepe oluyo karnımda

bnm kız içimde kudurduuuu
bi hoş oluomm yaaa
doğurmam inşallahhhhhhhh :nazar:

cnm park yatağını burdan aldık ya içine yatağı ince olanlardan urfada bulamadım sağolsun babamda civcivbebeden etmiş siparişii
aradım kargoyu 5 de getircekler dioooo
offf gelse bi merak ediyorummm çok
tam olcak mı dieee yatağa gerçi yatağın ölçüleriyle aynı ölçüsü ama
işde braz pimpirikli davranıyorumm
senn k valdede alemmiş ha insan bşy almaz mıııı
ayıppp vallahiii
haklısın sen cnmmm
ilk torun değilde ondan mı böle yapıo acabaaa

walla ilk torun 5. torun farketmemesi lazım. zaten insan alınanda edilende olmuyo ilgilendiklerini bilmek istiyosun. alamıyosa örer öremiyosa durumum olsa torunuma şunuda alırdım der ne bileyim. Gezmeyi tozmayı seviyolar önceden de sölemişimdir gebeliğimin 2 ayında evde eşimin ailesinden birileri vardı en azından ona hürmeten bi şey yapar insan..

nazcım takma canım benim kayınvalide de aynısı oğluyla konuluyolar benle hiçbişey konuşmadı hazirana para yollarım demiş eşime o kadar ama ilk torun bi hırka bile örmedi tahminimce bakalım gelince görücez kendileri bilirler ne kadar sevgi ilgi gösterirlerse torunlara torunlarda o kadar sever onlarııı

aynen öle canım, çocuklar kimden sevgi görürse ona kayıyo zaten..

yaniii semoşummmmm
boşverrrr
benim k.valde k.baba
var ama yoklardannnnnnnnnn
kafam rahat onun içinnnnn
sadece bzm anneannemiz ve dedemiz varrr onlarda başından beriiii yanımızdalarrr sağolsunlarrrrrrrr

canım ne güzel annenle baban var, benim annemle babam da ayrı ikisi de var; ama babam var da yok, annemde evli içindeki öz baba olmayınca istediği kadar yakın olamıyo sen de olamıyosun

kızlar bu ay 3 arkadasım dogum yaptı ve hepside agdacıya gitmiş dogumdan önce bende gitcem temiz ve hijyenik bi güzellik merkezi buldum doguma 1 hafta kala gitcem zaten gec uzar değilmi:utangac:
siz ne yapacaksınız valla ben hiç bişi göremiyorum 4.5 aylıktan beri kafama göre takılıommmm:roflol:

ya ben de ne zaman gidiceğime karar veremiyorum. Yani hep ağdacıda aldırıyorum da 31. haftada yani geçen hafta gittim. arada bi kere daha gidip sonra doğumdan önce mi gitsem diyorum. tam hepsi çıksın diye beklesem bi de pat diye doğarsa diyorum..

benimkilerin hakkını yiyemem ikisinide severim onlarda beni çok sever kayınvalidem 26 mayısta gelio bebek arabamızı aldı dünyanın seyini örmüş almış sanslıyım gelince bana bi iş yaptırmaz kıyamaz çok şükür Allaha ama böylelri azınlıkta gercekten. oğlunu kıskanan yada umursamaz sevgisiz ve soğuk olan bu tipler daha fazla ama herkes ektini biçer kaybeden onlar olur tatlışlar

allah nazardan saklasın sizinkileri o zaman:nazar:
ama herkes ektiğini biçmiyo işte sen eşin kırılmasın diye hep iyi davranıyosun karşı tarafta yaptığının hata olduğunu anlamıyo bile ya da anlamak işine gelmiyo..

[

evet hayatım uyku setini annem getirecek içinde yatagı var ince beyaz görünen varya o işte yatagı zaten kalın alma çünkü yukarda kalıyor bebek kalın alınca ince olandan alsınlar babangile söyle

tesekkür ederim aysecim saadetcim marchandize ismini bilmiorum canım kusura bkma

isim bulamadık hala aysecim valla çilek kalcak bu gidişle adı :)))) çileğe aşerdim die cilek diorum ben :))

adım ecem narencım :nazar: bende bazılarının ısmını bılmıorum veya unutuyorum kusura bakmayın kızlar :1hug:

saat 4 . 5 olmadan bı ara bakalım doktorunu o ne dicek cnm ıcımız rahat olsun

aradım cıkmış dr. cumartesi kontrolüm var olmazsa erken gideyim beklemeyim dr artık harekleri degişir itmeye baslar demişti tekmeri çok güçlü ama artık hareketlerinin nitelii sekli degiişir tekmeden öok itmeye ve bi yerde topşanmaya baslar demiş bilgi vermişti ama bu kadar kuvvetli olacagını tahmin etmemiştim

evet hayatım uyku setini annem getirecek içinde yatagı var ince beyaz görünen varya o işte yatagı zaten kalın alma çünkü yukarda kalıyor bebek kalın alınca ince olandan alsınlar babangile söyle

tesekkür ederim aysecim saadetcim marchandize ismini bilmiorum canım kusura bkma

isim bulamadık hala aysecim valla çilek kalcak bu gidişle adı :)))) çileğe aşerdim die cilek diorum ben :))

ooo naren istendiii bilee kargoda şuann 5 e gelir dedilerrr
eni 6 cm olanlardan yatağı kızımınnn

nazcım anlıyorum seniii zor bi durum valaaa
nesee cnmmm artık se anne olcaksınnnn
yavrun olcakkk
boşverrr

aradım cıkmış dr. cumartesi kontrolüm var olmazsa erken gideyim beklemeyim dr artık harekleri degişir itmeye baslar demişti tekmeri çok güçlü ama artık hareketlerinin nitelii sekli degiişir tekmeden öok itmeye ve bi yerde topşanmaya baslar demiş bilgi vermişti ama bu kadar kuvvetli olacagını tahmin etmemiştim

ozaman sıkıntı yapma canım doktorun uyarmıs e artık bebeklerımız buyuyo yerlerı daralıo :emir_bebek:

saadet cim bir sorum olacak sana
bana park yatağı kız kardeşim verecek ama o zamanında yatak almamış bir şekilde idare etmiş
ben senin dediğin gibi 6 cm lik yataklardan almak istiyorum ayıp olmazsa kaça aldın

saadet cim bir sorum olacak sana
bana park yatağı kız kardeşim verecek ama o zamanında yatak almamış bir şekilde idare etmiş
ben senin dediğin gibi 6 cm lik yataklardan almak istiyorum ayıp olmazsa kaça aldın

Annişler ben geldim nasılsınız bakalım ?
doktora gittik biz minik balığım 2300 gr. olmuş :) Allahım nazarlardan korusun
herşeyi normalmiş, suyu, kan akışı hareketleri, tansiyonumda iyi bu aralar, tuzu sıfırla dedi doktor, acayip şişiyorum çünkü :((
22 mayıs son kontrolümüz, o günlerden birinde alcak, biz 26 mayıs istedik eşimle, tanışma yıldönümümüz çünkü, doktor sağlığı iyi olursa bebeğin 26 sında alırız dedi :))

Back
X