Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güçlü itiyo acıtmayacak gibi degil ayaklarıyla sipsivri bi tepe oluyo karnımdabende tatlı yıyınce oglum aynen cıldırıyo :) sımdıden cıkolatayı cok sevıo bılıorum :CüvCüv: ama cok canımı acıtmıyo bıraz huylanıorum tabi cok acıtıosa bı doktorunu ara ıstersen canım kaydirigubbakcemile2
geçmiş olsun marchandizeeee
cnm park yatağını burdan aldık ya içine yatağı ince olanlardan urfada bulamadım sağolsun babamda civcivbebeden etmiş siparişii
aradım kargoyu 5 de getircekler dioooo
offf gelse bi merak ediyorummm çok
tam olcak mı dieee yatağa gerçi yatağın ölçüleriyle aynı ölçüsü ama
işde braz pimpirikli davranıyorumm
senn k valdede alemmiş ha insan bşy almaz mıııı
ayıppp vallahiii
haklısın sen cnmmm
ilk torun değilde ondan mı böle yapıo acabaaa
nazcım takma canım benim kayınvalide de aynısı oğluyla konuluyolar benle hiçbişey konuşmadı hazirana para yollarım demiş eşime o kadar ama ilk torun bi hırka bile örmedi tahminimce bakalım gelince görücez kendileri bilirler ne kadar sevgi ilgi gösterirlerse torunlara torunlarda o kadar sever onlarııı
yaniii semoşummmmm
boşverrrr
benim k.valde k.baba
var ama yoklardannnnnnnnnn
kafam rahat onun içinnnnn
sadece bzm anneannemiz ve dedemiz varrr onlarda başından beriiii yanımızdalarrr sağolsunlarrrrrrrr
kızlar bu ay 3 arkadasım dogum yaptı ve hepside agdacıya gitmiş dogumdan önce bende gitcem temiz ve hijyenik bi güzellik merkezi buldum doguma 1 hafta kala gitcem zaten gec uzar değilmi
siz ne yapacaksınız valla ben hiç bişi göremiyorum 4.5 aylıktan beri kafama göre takılıommmm:roflol:
benimkilerin hakkını yiyemem ikisinide severim onlarda beni çok sever kayınvalidem 26 mayısta gelio bebek arabamızı aldı dünyanın seyini örmüş almış sanslıyım gelince bana bi iş yaptırmaz kıyamaz çok şükür Allaha ama böylelri azınlıkta gercekten. oğlunu kıskanan yada umursamaz sevgisiz ve soğuk olan bu tipler daha fazla ama herkes ektini biçer kaybeden onlar olur tatlışlar
çok güçlü itiyo acıtmayacak gibi degil ayaklarıyla sipsivri bi tepe oluyo karnımda
saat 4 . 5 olmadan bı ara bakalım doktorunu o ne dicek cnm ıcımız rahat olsun
evet hayatım uyku setini annem getirecek içinde yatagı var ince beyaz görünen varya o işte yatagı zaten kalın alma çünkü yukarda kalıyor bebek kalın alınca ince olandan alsınlar babangile söyle
tesekkür ederim aysecim saadetcim marchandize ismini bilmiorum canım kusura bkma
isim bulamadık hala aysecim valla çilek kalcak bu gidişle adı :)))) çileğe aşerdim die cilek diorum ben :))
tesekkürler abisis kusura bakma canım seninde adını bilmiyorummm
aradım cıkmış dr. cumartesi kontrolüm var olmazsa erken gideyim beklemeyim dr artık harekleri degişir itmeye baslar demişti tekmeri çok güçlü ama artık hareketlerinin nitelii sekli degiişir tekmeden öok itmeye ve bi yerde topşanmaya baslar demiş bilgi vermişti ama bu kadar kuvvetli olacagını tahmin etmemiştim