Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ben günde 1 defe içiyorum marincap 500 mgTombiklerim biz geldik, Günaaaydııın herkese, nasılsınız, minişleriniz nasıl?
Vİldancım çok tatlı çıkmış furkan maşallah, Ne kadar masum duruyor, Allah nazarlardan saklasın Havvacım seninde prensesine maşallah, Güzel gelinim büyümüş, Bu arada Vildanda talip olmuş benim gelinime olmas böyle amaklava: oğluşum çok kıskanç , genlerinde var :roflol:
Balık hapı çok farkediyor, ben ona başladıktan sonra toparladı kendini, bilseydim daha önceden alırdım, benimki zayıf diye sabah akşam içiyorum ben :) doktor da devam et dedi
kızzzz saadet nerdeydin bu saate kadar uyudun mu yoksa bende kesin gezmeye gitmiştir diye düşünüyordum
ay havvacım bende de var hamileler üşümez derlerdi doğruymuş valla hele ellerim ve ayaklarım yanıyo da yanıyooooo
cnm ben günde 1 defe içiyorum marincap 500 mg
aynı zamnda elevit ve ferrum fort kullanıyorum diye 1 er tanede onlardan toplma günde 3 hap edioo
sendee vitamin ve kan ilacı kullanıomusunnn
yok cnm 11.45 de uyandıkkk
kahvaltı falan derken anca geldimm
artık pek gezme yapamıyorum cnmm ağırlaştım yaa
zor oluooo
bide sanki bebişim kalabalk ortamlardan hoşlanmıyorr
ne zamn kalabalık ortama grsem sesi çıkmıyorrr kızımınn
sen nasılsın cnmmm bebiş nasıll
hoşgeldin saadetçimmmmm sesler farklı gelince sessizleşiyolar canım benim oğluşumda öleeeee
havva sana katılıyorum aslında ben normal de çok üşüyen bi insanım kansızlığa rağmen yanıyorum yaaaa üstüm hep açıkkk zorla ayağıma çorap giyiyorummm hasta falan olmıyım diyeeeee
canları biz geldik sabahtan doktor kontrolümüz vardı anca yazabildik
bu gün 32.hafta çalışabilir raporumuzu aldık kısmetse 5 hafta çalışıp çıkıcaz
ama iş yerimden 1 hafta beni idare etmelerini istiycem bakalım artık.
Kızımız çok şükür gayet iyiymiş.Doktorum dışarıda yaşayabilecek duruma geldiği an alıcam dedi daha önce yaşadığım talihsizlikten dolayı bebeği riske atmak istemiyormuş bakalım hayırlısı olsun.
Bu arada kızım 1.930 gr olmuş Maşallh kızımamuhtemelen 37.haftada sezeryan olcam kızlar oda haziranın 2.haftasına denk geliyo.
Kızımız çok şükür gayet iyiymiş.Doktorum dışarıda yaşayabilecek duruma geldiği an alıcam dedi daha önce yaşadığım talihsizlikten dolayı bebeği riske atmak istemiyormuş bakalım hayırlısı olsun.
Bu arada kızım 1.930 gr olmuş Maşallh kızımamuhtemelen 37.haftada sezeryan olcam kızlar oda haziranın 2.haftasına denk geliyo.
semacım ben 30.haftamdayım erken alıcakya o yüzden 32.hafta çalışabilir raporunu erken verdi dolayısiyle 2 hafta erken ayrılcam canım.Doğumdan önce 2-3 hafta kısmetse evdeyim.yeşimcim maşallah kızınaaaao kadar çalışabilcenmi sen işten doğuma gitcen o zaman erken alcak bebeği e sen çalışcam diyonn
yeşimcim maşhh kuzuna canım.. buda tontiş olucak galiba.. haftana göre kilosu maşhh cnaım çok iyi.. hadi hayırlısı olsun canımm.. sağlıkla gelsinde:))
kızlar bu arada kontrollerimiz 10 günde bire düştü bizim.
oh ne gzl yeşimcim 10 günn
tam benlikkkk yaaa
inşallah benimkide düşerrr
ay kızlar rüyamda ikiz bebeklerim vardı biri kız biri oğlann
ayyy ne zormuşş bakmasıııı
eşimle kafayı yiycektik az kalsınnn
biri ağlar biri acıkırrr
neseki rüyaymışşş bi uyandım oh beee dedim vallahiii
bide neden se pek anlamadım oğlanla daha çok ilgileniodmmm
içimdende düşünüommm yazık kızımmmla pek ilgilenemiyorum diyeee
ne anlama geliriii acabaaa
saadetçim benim bu 2.hamileliğim geçen yıl temmuz annelerinin arasındaydım ama malesef bebeğimi 35.haftamda hiç neden yokken kaybettik hareketlerinin durmasından ben anladım araştırma falan yapıldı ama hiç bi problem yoktu.Ben kısmet iilmiş diyorum.Allah böle bi olayı kimseye yaşatmasın banada bidaha yaşatmasın canımmaş cnm kızınaaaa
gözün aydın senndeee
tarihlerde belli olmuşşş
bu arada cnm neden 37 de alıyoo dha önce ne yaşamıştınnn
özle değilseee
canım senin tickerda 29+5 diyo sen nasıl aldın ki 32 hafta raporunu bide ne güzel erken erken görcen kızını benim ki bu kontrolden sonra çağırcak sık sık sanırım zaten mayıs 8e çağırdııı