• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

semoşum takama kafana
sende doğduktan sonra bir beslersin tosuncuk olur
unutma ki önemli olan sağlığı
dr sağlığı ile ilgili bişey söylemediyse kilosuda boyuda hikaye bence

minecim iyi olduğuna sevindim
çalışmaya devam mı yoksa izne ayrıldın mı
pınar sanki mayıs başı ayrılacak demişti ama?

gozunaydin semacim...
biliyorsun benim bebiste 1700/41 cm cikti
hic takmadim ben drda gayet iyi dedi
bizim aldigimiz kiloylada bebegin hic bi alakasi yok bence canim
bazi anne adaylarida cok kilo aliyor ama yine bebek kucuk olabiliyor
sen vitamin falan kullaniyormusun bilemiyorum
ama ben ne vitamin kullaniyorum nede ekstra caba harciyorum kilolu olmasi icin
onemli olan saglikli olmasi
normal dogum icin gayet iyi bir kilo
hem unutmaki bebekler en cok kiloyu son ay alirlarmis...:nazar:oglusunada masallah:nazar:

evet canım bende takmıcam sağlığı herşeyden önemliii yok canım hiç bi vitamin kulanmadım baştan beri sadece folik asit ilk 3 ay şu anda da kan ilacım calsiyum ve reflü şurubum annemde öle dedi doğurman kolay olur dediii ya evet son ya çok kilo aldıklarını biliyorummm bakalım nasıl çıkcaklar içerdeyken herşey muallaktaaaaa saol kuzum benimmm:1hug:

semacım..canım..kilosu ve boyuda gayat iyi canım..kilolu doğması sağlık belirtisii değil kuşum..
sakın üzme kendini..
haftasıylauyumlu olsun..gerisini takma sakın..
maşallah çağatayımıza..

yok başta bi şok oldum üzüldüm ama geçti şükür sağlıklı ya gerisi boşşşş ben onu bol bol emziririm yeterki kucağımda olsunnna.s.
öncelikle gözün aydın semoş beğengin sağlıklı yaa ona şükür ben hiç takmıyorum kilo konusunu dediğin gibi zaten normel istiyorum bence sende sorun yapma canım çağtay iyi yaa sorun yok bencegamyoncuiremsu

hehe kolaycana çıkartıveririzzz ben 3900 gr doğmuşum abimden sonra ( abim 5000gr) annem diyoki kabızlık sancısı gibiydin 3 ıkınmada çktın diyooo hemde çok sağlıklıymışım abimin tersineeekaydirigubbakcemile2

he birde o var.. bu usg ölçümleri kesin diiil hem.. bebeğin karın çapına göre ölçüyorlar.. sağlıklı olsunlar da organları iyi gelişsin geriini boşver.. hem bazı bebek bir ay az bir ay çok alırmışş..bebekler en çok kiloyu son 3 haftada alırmış.. tv de duymuştum..

evet armycimm bende biliyorum yengemdennn o da çok üzülmüştü son ayın başına 2300 demişti dr bebiş 4000 gr doğduuuuu
semoşum takama kafana
sende doğduktan sonra bir beslersin tosuncuk olur
unutma ki önemli olan sağlığı
dr sağlığı ile ilgili bişey söylemediyse kilosuda boyuda hikaye bence

minecim iyi olduğuna sevindim
çalışmaya devam mı yoksa izne ayrıldın mı
pınar sanki mayıs başı ayrılacak demişti ama?

he dimi sibelimm mememden ayırmam özlemin dediği gibi kene gibi yapışıp kalır banaaaaa:roflol:

benim ik kıızmda küçük doğdu.. ama sonra emdikçe maşhh tocaaammmaaann oldu.. yaşıtlarını geçmiştii. en üst persantilde gidiyordu büyüme eğeriisi. doğsunlarda memeyle belseriz inşş biz onları:))

evet canım.. özlelike son ayda alıckalarını alıyorlar.. sakın skınıtı yapma.. ilk başta bende yapmıştım.. ama şimdi diyorum Rabbim iyiisni bilr.. sağlıklı olsunalrda geriisi boş....

evet armycimm bende biliyorum yengemdennn o da çok üzülmüştü son ayın başına 2300 demişti dr bebiş 4000 gr doğduuuuu

he dimi sibelimm mememden ayırmam özlemin dediği gibi kene gibi yapışıp kalır banaaaaa:roflol:

:roflol::roflol::roflol:

gözünaydın semacım oglunu görmüşsün..:emir_bebek: bende en son senin günlerinde gitmiştim ve kızımında kilosu1625 di..ve dr amcamız çok begendi çok iyi dedi..senin dr neden öyle dediki zaten bu haftalardan sonra daha hızlı kilo almaya başlıyomuş..ben çok mutluyum bence sende üzülme tatlım a.s.kaydirigubbakcemile2

evet canım.. özlelike son ayda alıckalarını alıyorlar.. sakın skınıtı yapma.. ilk başta bende yapmıştım.. ama şimdi diyorum Rabbim iyiisni bilr.. sağlıklı olsunalrda geriisi boş....

evet canım yapmıcam sıkıntı zaten önemli olan sağlığııı hayırlı evlat olmasııı he bi de benim kendi drumun söledikleriii ben devlet hast. e sadece doğumu orda yapacağım için gidiyorummm hani orda da takibim görünsün diyeee
gözünaydın semacım oglunu görmüşsün..:emir_bebek: bende en son senin günlerinde gitmiştim ve kızımında kilosu1625 di..ve dr amcamız çok begendi çok iyi dedi..senin dr neden öyle dediki zaten bu haftalardan sonra daha hızlı kilo almaya başlıyomuş..ben çok mutluyum bence sende üzülme tatlım a.s.kaydirigubbakcemile2

canım bu drların söledikleri birbirini tutmuyo ben özel hast.de dr umun sölediğini kaale alıyorumm en son 4d ye gidiğimde ki herkes gördü görüntüler tontiş yanaklı bi bebekti öle zayıf falan değildii dr um tosun olcak bu demiştiii

Semoşşş sen daha iki gün önce bana kızmıyomuydun şimdi ben sana kızıcammm :oklava: maşallah Çağatayımızaaaa gayet iii kilosuuuuu

bak sende görüdn işte canım.. bir dr un dediği bir dr un deiğini tutmuyor.. hepsinn ölçümü bakış açısıı farklı..ben normaldede güvenmiyorum usg ölçülerine zaten.. çoğu kezde tutmuyor bile.. zayıf idyolar tosun oluyor.. tosun diyolar zayıf olabiliyor.. herşeyden önemlisi sağlıklı hayılrı ve kolay doğsunlarda yeter..

hadi leeennnn pınayyyy sen 4 kilo olcak diye üzülüyodun canımıniçiiii üzülmüyom bak çok mutluyummm kuzumu gördümm heeee bu ara da çağatay da koca kafalı olcakmışşşş kafası top gibi çok yuvarlak muntazam dedi ama büyükmüşşş :roflol::roflol:

geldim dr dan şükür hastane yeni binaya taşınmış dr un odasını ara ara bi hal oldum kimse de bilmiyo neyse devlet hastanesine gittim biliyosunuz

oğlum ölçülere göre 1600 müş ve iri bi bebek değilmiş zayıf doğcakmışş boyu 41 cm olmuşş açıkcası moralim başta çok bozuldu ama sonra dedim ki öffff sağlıklı olsun zaten normal doğurmak istiyosun ne üzülüyosun deli karı

ama yine de eczaneden hemen balık yağı hapı aldım sağlıklı olsun diye yaz o kadar yiyorum e ben kilo almadığıma göre nereye gidiyo bu kilolar anlamadım bence benim bebişim dr un sölediği kilolardan daha fazla ben biliyorummmm

şu özel oda işini de sordum tek kişilik oda yokmuş ama doğum yaptıran dr la konuşup 2 kişilik odada tek başıma kalabilirmişim yani yanıma kimseyi almayabilirlermişşş işte böleeee benden haberlerrrr yorumlarınızı alayım bacikolarımm

Semacım Maşallah oğluna Sağlıklı olması bizim için 1. sırada gerisi boş dediğin gibi zaten normal doğum olucak kısmetse daha kolay olur doğar doğmazda bebişin hızla kilo almaya başlar.Bu arada doktorların kilo ölçümleride doğru olmayabiliyor canım.

Semoşum maşallah Çağatayımıza , sağlıklı olması çok güzel, kilo alcak o daha, benim de geçen ay öyleydi, depresyona girmiştim besleyemiyorum oğlumu diye, balık hapı çok iyi geldi ,birde bal
doğsunlarda inşallah bir güzel besleriz , tosuncuk olurlar :))

geldim dr dan şükür hastane yeni binaya taşınmış dr un odasını ara ara bi hal oldum kimse de bilmiyo neyse devlet hastanesine gittim biliyosunuz

oğlum ölçülere göre 1600 müş ve iri bi bebek değilmiş zayıf doğcakmışş boyu 41 cm olmuşş açıkcası moralim başta çok bozuldu ama sonra dedim ki öffff sağlıklı olsun zaten normal doğurmak istiyosun ne üzülüyosun deli karı

ama yine de eczaneden hemen balık yağı hapı aldım sağlıklı olsun diye yaz o kadar yiyorum e ben kilo almadığıma göre nereye gidiyo bu kilolar anlamadım bence benim bebişim dr un sölediği kilolardan daha fazla ben biliyorummmm

şu özel oda işini de sordum tek kişilik oda yokmuş ama doğum yaptıran dr la konuşup 2 kişilik odada tek başıma kalabilirmişim yani yanıma kimseyi almayabilirlermişşş işte böleeee benden haberlerrrr yorumlarınızı alayım bacikolarımm

boşver güzelim sağlıklı olsunda kilo çok önemli değil.15 gün önce arkadaş doğum yaptı.hep zayıf dedi doktor.ama 40 haftayı bekledi bebek 3600 doğdu.aynı doktora gidiyoruz bizede hep önde dedi.o doğunca bende korktum zayıf bebek 3600 doğduysa bizim önde giden oğlumuz ne olacak diye.o yüzden artı bir şey yapmıyorum şu an doktor balık yağı falan vermedi bende almayı düşünmüyorum.

semoşum gözün aydın görmüşsün tosuncuğunu.kilosu bence iyi.ben 31+4 de gittim 1600 dü yani senden bir hafta sonra oluyo.doktor herşey normal dedi.seninde normalmişya daha ne iştiyoruz ki biz sağlıklı olmaları değilmi

Kızlar tatlı yaptım canınız çekmesin söylemeyim, hiç kabarmadı, sinir oldum , şimdi görümcem, kayınpederim , kayınvalidem de gelcek, bişey derlerse üzülürüm :(
çıkarmasammı hiç onu düşünüyorum :(

Semacım Maşallah oğluna Sağlıklı olması bizim için 1. sırada gerisi boş dediğin gibi zaten normal doğum olucak kısmetse daha kolay olur doğar doğmazda bebişin hızla kilo almaya başlar.Bu arada doktorların kilo ölçümleride doğru olmayabiliyor canım.

saol yeşimcim sağlığımız gayet yerinde şükürler olsun kkiiiii gerisi boşş bakında görünnn PIRTTTT diye doğurcam çağatayımııııdelikafadulden:roflol:sırnaşık şey

saol yeşimcim sağlığımız gayet yerinde şükürler olsun kkiiiii gerisi boşş bakında görünnn PIRTTTT diye doğurcam çağatayımııııdelikafadulden:roflol:sırnaşık şey

Deli kız :)) inşallah kolay olur hepimizin doğumu,
Hiç te korkmuyorsun maşallah , benim ödüm kopuyor

Back
X