Günaydın annişler, iyi pazarlar herkese ...
Ben doğurmadım daha, hihoyyyt beni merak eden herkese teşekkür ederim düşündüğünüz için a.s.
Tansiyonum yükselmiş dün anlamadan, benim tansiyonum çıkınca kanamam oluyor hemen ,
doktor küçüğü 9 ve üzerinde çıkar devam ederse düşmesse hemen gel dedi, dün ölçtüm 9 du, yarım saat yattım , 8 e düştü, şükürler olsun,
Artık sık sık ölçüyorum,
Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
canım geçmiş olsun aman dikkat et kendineeee yaaa az kaldı dayan yorma kendini temiz hava al bol bol balkonunda otur dinlen evi sık sık havalandır emi çok su iç yağlı hamur işi ekmek falan fazla yeme cicimmmm azcık kaldı emiiiii
Sema nereye gittin kız, dondurucuda kek, kurabiye nasıl saklıyorsun, öyle yapılabiliyorsa, yapayım bir kaç çeşit , lohusalığımda annem benlemi ilgilencek, bebeklemi ilgilencek, misafirlere kek börekmi yapçak kadıncağız, yavaş yavaş doldurayım iyice ağırlaşmadan,
çıkınca buzlu buzlu fırınamı konuluyor? ???
canım dondurucuya kek atıyo annem biri gelceği zaman microda ısıtıyo ama haberli gelcek varsa bi gece önceden çıkarıyo taptaze oluyo yeni yapmış gibi samsunda da kadınlar börekleri pişirip atıyolar dondurucuya valla ben hafta içi 2 kalıp yapıp atıcam dilimleyip koyucam bütün değil yanii bölücem poşetlere annem böle tarif etti biz taze alınan ve fazla gelen ekmekleri de dondurucuya atıyoz çıkarınca tazecik kalıyooo