Pardon simdi olur insallah.
canımdeğer 20,00 dan sonra idrarda çıkar benim bildiğim ama sen herhangi bir yere git ve kan testi yaptır yine de değerin düşmesi iyi bişey değil ...endişeye kapılma hemen canım hcg değerlerinin haftalara göre belli aalıklarda olması lazım nette beta hcg değerleri diye aratırsan değerlerin güne göre hangi aralıkta olması gerektiğini görürsün kan her zaman daha güvenilir o yüzden 2.kan testini yaptır
Allah Allah kanda belli olduktan sonra bir dr. neden idrar testi ister ki. Canim eger Allah korusun kotu birsey derse bu dr. sadece bu dr. la kalma baskasinada git. Ne bilim bana bir garip geldi.arkadaşlar bugün ben başka bir doktora gittim, benden sadece idar testi istedi, sonucu öğleden sonra alıcam
kafama takıldı: idrar sonucunda da bir değer çıkıyor mu acaba? ben 4 gün gecikince 72,27 olan değerimin kaça yükseldiğini öğrenmek için gittim, o benden idrar testi istedi, fikri olan var mı?
Allah Allah kanda belli olduktan sonra bir dr. neden idrar testi ister ki. Canim eger Allah korusun kotu birsey derse bu dr. sadece bu dr. la kalma baskasinada git. Ne bilim bana bir garip geldi.
kızlar iyi şeyler düşünmek istiyorum ama elimde değil kötü kötü şeyler de geliyor aklıma, bir diyorum ki: kızım senin yumurtlama tarihin 17-20 arası, ona göre daha yeni 3 haftalıktır bu bebiş, idrarda çıkmaması normal olabilir, bir diyorum ki.........Allah korusun ya, nolur dua edin benim için, bir aksilik olmamış olsun
iyi akşamlar
bu pazar 3, aşılamamı olacam.:Saruboceq:umarım bu sefer 2009 haziran annesi olmayı başarabilirim.
sizlerle birlikte olurum.kaydirigubbakcemile5
bende acaba haziran annesimi olacam sat 29 ağustos değerim 77.35 çıktı 2 haftalık filan dedi doktor acil doktoru olduğu için çok yorum yapmadı
merhaba sonuç artık bellidir sanırım. seninle s.adet günlerimiz aynı 77.35 yeterli olur sanırım.ben 39.baktırmıştım 264 çıktı şimdi durumun ne:CüvCüv:
canım hiç stres yapma bence yarını beklemedn git özele kan testi yaptır rahatla kötü bşy yoktur inşallah canımKIZLAR LÜTFEN BAKIN MORALİM ÇOK BOZUK
az önce doktordan geldim , o gıcık doktor idrarda gebelik görünmüyor dedi, elim ayağım titredi korkudan, o an bir de kandan bakın demeyi bile akıl edemedim, acaba pazartesi 72,27 olan beta hcg değerim düşmüş mü ki idrarda görünmedi, yoksa geç döllenme mi bu? yarın sabah ilk işim kendi doktoruma gitmek, kızlar bu nedir ya, lütfen birşey söyleyin.
asinacigim gonlunu ferah tutmaya calis cunku hersey olacagina varir canim, bende cok endiseleniyorum, TSH im cok dusuk cikti bakalim pzt. dr. ne dicek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?