• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

seda korkma canim rahat ol. kiz düsün ben hamilelimin basindan beri altdan muayne oluyorum
alisdim artik hic tikim cikmiyo, utanmada kalmadi vallaha sırnaşık şey

Ayy Nezahat ya, bu almanya`nin doktorlari ne merakli vajinal muayeneye degil mi?
Öyk geldi bana artik ...
Allahtan dogurana kadar doktorum tatil de...

nidacım çok güzelmiş beğendim ben arabasıda çok güzel rahat görünüyor..darısı bana inşallah canım

seda korkma canim rahat ol. kiz düsün ben hamilelimin basindan beri altdan muayne oluyorum
alisdim artik hic tikim cikmiyo, utanmada kalmadi vallaha sırnaşık şey

evet canım çok haklısın ,
bende bir kere açsam sonra daha utanmam zatenzemuszemus
eeee kadınız bunları yaşayacağız tabiki gayet normal ,drlar için elimiz yüzümüz gibi normal geliyor onlara zaten

mydarling canım benim inşallah sorunsuz bir 40hafta geçirmeni diliyorum,
şu 9ay zırt diye geçiyorda gerisi bir türlü gelmiyor
kızımı özledim artık kucağımda istiyorum
koklamak istiyorumopuyorumnanaktan

ay inşallah benimde güzel bir hamilelik geçer şuan daha bişey yok ama başlar gibime geliyor...

şu ilk 3 ayım bir geçse benimde çok rahatlıycmm inşallah

canim Seda`nin dedigi gibi 9 ay cart diye geciyo da son 10 günü iskence gibi...Merak etme ,sende anlamazsin nasil gectigini..Bir de KK `daki kizlarin destegiyle günler cok güzel geciyor...KK`daki kizlar olmasaydi ben patlardim sanirim SIKINTIDAN...

ben geldimmm kızlar :))

raporum bitmişti malum önceden aldıgım için dogum izni rapor almaya gittim 10 günlük daha aldım inşallah o zaman akadar gelir :))

doğurmadım anlayacagınız beni merak eden ayseme ve sibelime buradan öpücükler

inşallah kızlar destek görmek çok güzel aslında başta çok korkmuştum hamile kalınca ay doğurabilrimiyim ve çok soru işareti vardı kafamda yasaklanan şeylerimizde olunca insan geriliyo :((((

yok tatlım ya dogurmadım daha

msn de cevrimdısıyım genelde zaten ama acık duruyor bende senn düğün fotolarına baktım senin hepsi harika cooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk güzelsin sedacım maşallah
maşallahhhhhhhhhhhhhh

eşinle de cok yakışıyorsunuz vallahi

ne zaman gitcen dr a bak korkma catı muayenesinden hiççç

çünkü korkulacak bişey değil kendini kasma yeter ok mi

birde hep diorum mesanen dolu olmasın tuvalet ihtiyacını giderip gir tatlım

sonucunu burdan okuyalım hemen yaz oldu mu mujukkkksss

Back
X