sağol canım benim hiç sorma yaa doğum yaralarım bile bukadar ağrımadı inan doğumum daha kolay oldu ğöğüs insanın canını çekiyor sanki çok pis bir acı vallamafoldumben
sağolasın canım benim
gözün aydın olsun canım benim Allahım analı babalı büyütmek nasip etsin hayırlı ömürler versin inşallah canım bencede biranevvel doktora gidin çünkü besin yetersizliğinden çocuklar sarılık oluyor hergünde değeri artıyor valla benden söylemesi kuzum sonra sizde yatmayın bizim gibi 3gün hastanelerde Allah korusun erkenden gidin
yaaa semoşumm hiç sorma yaaa bizimkide 3gün yattı yavrum babasıyla ağlamaktan bitap düştük bide babası o halde bırakıp gitmek zorunda kaldı içi yandı zavallı adamın aahh ahhh Allaha şükür bizimkide 11e düşmüş bugün 21di hastaneye yattığımızda Allahım bidaha kimseye yaşatmasın ne zormuş demi kız annelik semoşş
bizimki biberonuda memişide emiyo Allaha şükür ondan yana sıkıntımız olmadı neyseki anası gibi obur sanırım oluşumm buarada sizinde göbiş sarktımı aşağı doğru kız çok iğrenç bir görüntü anacımmkaydirigubbakcemile3
dr daha bugun bakti ama 5. gun sarilik olcumu yapilirmis,portakal gibi sararana dek getirme,ctsi getir topuk kani da alalim ,sariligini tekrar olcelim dedi.......gecmis olsun size de........