• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

Pinar iyi tatiller canm..banada aralik ocak gibi tekrar turkiye yolu gorundu....
hasta olan bebislere ve annelere gecmis olsun..

iyi yolculuklar pınarcım aynı zmanda ii tatiller

Pinar iyi tatiller canm..banada aralik ocak gibi tekrar turkiye yolu gorundu....
hasta olan bebislere ve annelere gecmis olsun..

Canlarım saolun ama iptal oldu çünkü 2 hafta sonra izmirdede olacakmış seminer çok üzüldüm gezecektim ne güzel...istanbuluda çok özlemiştim...bu arada özlemcim aralık sonunda biz istanbula gelicez görüşürüz inşallah orada...

cnm doktorumuz ilk bizede ferrum vermişti ama üretimi kaldırılmış eczanede bulamadık...
doktora tekrar söledik bu sefer ferro sanol verdi
sağlık ocağından almadık yaniii
bilmiyordum da sağlık ocağının verdiğini
blsem ordan alırdım
sütle zaten içmio suyla veriyorum ben...

Canım sağlık ocağı bedava verdi bize, ama içmedi yusuf kayra
birde kıyafetlerindeki demir lekesi çıkmıyor çok sinir oluyorum :((

merhaba kızlar nasılsınız beni bu aralar acayip uyku bastırıyo bide midem bulanıyo geçen sene bu zamanlarda mide bulantılarım çok olmuştu hamilelikten dolayı şimdi gene aynı kokular burnuma gelince gene bulanıyo psikolojik galiba ne yapcam bilmem bu arada benim kızım daha 6 kilo olamadı 3 buçuk aylık geçen hafta dr kilosunu ölçtüğünde 5 650 demişti normal dedi yani çok kilolu olması önemli değil sağlıklı ve gelişimi iyi olsun yeter bu arada mamayıda değiştirdim sma aldım taa annem abimde kullanmış 25 sene önce şimdide ben kızıma kullanıyorum ve kullananlar hep iyi dediler deneyimli biri olarak annem dedi sma al diye maşallah toparlanamaya başladı kızım artık eskisi gibide ağlamayo aç kalıyodu demekki şimdi karnı doyunca uyuyo yavrum ayy huyu değişmez inş sütüm var ama emmiyo şimdi emmeyede başladı eskisi gibide değil düzelecek galiba

dünür insallah psikolojıktir..benim geline kardeş geliyor olmasın..
mama olarak ben de sma kullanıyorum..hangi eczaneye sorduysak onu tavsiye ettiler..

kızlar bu arada eşim müşavir benim, kendi bürosunu açacak artık, inşallah işler yolunda giderse ben de işten ayrılıp büro işlerini takip etmeye başlıcam, büronun bir odasına park yatak alıcaz ,kendi işimiz sonuçta, hem oğlumdan ayrılmamış olcam, hemde geç kaldın yok izin alma derdi yok, çok seviniyorum,
Dua edin kızlar bu kriz bitsin işler açılsın yoksa mecbur gene bırakçam kuzumu gitçem :((

dünürüm çok sevindim ya negüzel olur aile şirketi.
dualarım seninle canım herşey çok güzel olacak

Canlarım saolun ama iptal oldu çünkü 2 hafta sonra izmirdede olacakmış seminer çok üzüldüm gezecektim ne güzel...istanbuluda çok özlemiştim...bu arada özlemcim aralık sonunda biz istanbula gelicez görüşürüz inşallah orada...

saglik olsun canm..
ben cok isterim gorusmeyi nidacimlada konusmustuk aralik gibi istanbulda bulusmayi..
ins olur canim..ben sirf bulusma icinde gelirim bi mani cikmazsayerimseniben

saglik olsun canm..
ben cok isterim gorusmeyi nidacimlada konusmustuk aralik gibi istanbulda bulusmayi..
ins olur canim..ben sirf bulusma icinde gelirim bi mani cikmazsayerimseniben

Özlemcim ben markete bile gidemiyorum çocukla
maşallah siz ülke değiştiriyorsunuz kaydirigubbakcemile3

kızlar su verirken kaynamış sogutyulmuş su mu veriyosunuz yoksa hazır su mu veriyosunuz ben daha vermedim hiç

ben hazır su veriyorum canım, ama biberonda soğuk olur diye , kettledan kaynamış sudan biraz karıştırıyorum , ılık olunca içiyo yusuf kayra, soğuksa içmiyor

dünür insallah psikolojıktir..benim geline kardeş geliyor olmasın..
mama olarak ben de sma kullanıyorum..hangi eczaneye sorduysak onu tavsiye ettiler..
inşallah canım yok daha çok erken birini büyütmeden diğeri pek sıcak gelmiyo bana bunla zor uğraşıyorum bi tane bücür daha ayy düşünmek bile istemiyorum allahım hayırlısını versinde şuan değil ilerde inşallah evet canım o mamayı kullanıyorum gerçekten fark etti benim damadım nasıl yeni resimlerini koyda bi görem yaa damadımı yahu kızımda görsün zevcesini

kızlar su verirken kaynamış sogutyulmuş su mu veriyosunuz yoksa hazır su mu veriyosunuz ben daha vermedim hiç
ben mama için su kaynatıyorum zaten fazla su koyuyorum mamayı yedirene kadar soğuyo zaten kaynamış su içiriyorum yani hazır su ama kaynatıyorum onun bünyesi bizim gbi değil çok hassas

ben de hazır suyu kaynatarak veriyoum havvacım, hazır sular da ne kadar olsa tamamen güvenilir gelmiyo bana

kızlar geceleri bebişlere şepka takıyor musunuz demiştim ama olimpostan başka cevap veren olmadı, :((

yeni gördüm adrenalcim ben takmıyorum
o derece soğuk değil ev..
bi kere banyodan sonra kısa süreliğine takım dedim de
kıyamaeti kpardı hanımefendi

mama verenler için tabiki su şart ama sadece emzirenler için bencede erken.ama arada birşeyler tattırıyorsanız biraz suda verebilirsiniz ben öyle yapıyorum.

şu su konusu her doktorun görüşüne göre değişiyo galiba
kmnnki ver kmnki verme diyor çnküü...

Back
X