Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arzu ben manuel değil elektrikli kullanıyorum ameda 2 pompalı fiyatı pahalı ama mükemmel istersen incele bi
gülincim eşin niye sizle gezmio yazık ya gezin biraz
semayla gün aşırı görüşüyoruz ii maşalla selamı var
geçen bir yerde okumuştum sizlede paylaşayım kadının biri oğlu ilk aylarda gazdan dolayı hiç uyumuyormuş habire emiyormuş gece uykususz uykusuz kalkıp emziriomuş yine ağladıgı bir sıra kalkmış memesini açmış ağzına vermiş kocasıda istersen oğlana ver memeni benim ağzımdan cek hala ağlıo bak demiş
zavallı kocasının agzına dayamış :))))
haklısın benim ilk ay süt düğümlenmesi oldu ve manueller sadece ön kısımdaki sütü cektiği için almak zorunda kaldım iikide almışım cünkü kızımın emmesi cok kötü hep 2 cekio bırakıo tamamen bitirmio gögsümdeki sütü bende kalanı sağıp uyurken veriorum cünkü uyanıkken biberonu mamayı da almıo
ne kadar süt içmesi lazım bilmiorum ama benm sütüm yaglı değil hiç su gibi pek yartamıo onun için
3 saatte bi 100 yada 70 cc cıkıo zaten sağ gögsümden emmeye emmeye köreldi
ondan cok az gelio tek gögüsle idare edioz işte![]()
arzu ben manuel değil elektrikli kullanıyorum ameda 2 pompalı fiyatı pahalı ama mükemmel istersen incele bi
gülincim eşin niye sizle gezmio yazık ya gezin biraz
semayla gün aşırı görüşüyoruz ii maşalla selamı var
geçen bir yerde okumuştum sizlede paylaşayım kadının biri oğlu ilk aylarda gazdan dolayı hiç uyumuyormuş habire emiyormuş gece uykususz uykusuz kalkıp emziriomuş yine ağladıgı bir sıra kalkmış memesini açmış ağzına vermiş kocasıda istersen oğlana ver memeni benim ağzımdan cek hala ağlıo bak demiş
zavallı kocasının agzına dayamış :))))
çok dogru diyosun canım.bende mama ek gıda vermek istemiyorum.anne sütünü alsın istiyorum.memeden emmese bile biberonla vermeye çalışıcam.hatta 1yaşına kadar anne sütü alsın diyorum.nede olsa çalışmıcam evdeyim.6aydan sonra ek gıdaya başlarım ama anne sütünede inşllh devam ederiz.hepimizin sütü bol bol olsun inşllhbir de toplum olarak kilolu bbek hastasıyız nedense
kilolu olması sağlıklı olması anlamına gelmio ne yazıkki bi arkadasım var sütüm az die muhallabiler gece cayları ek gıdalar verdi 3 haziranda doğmuştu kızı 7 kilo olmuş 3. ayda ve dru diyet verdi sen naptın bu cocuga dönemio bile die
şimdi sadece meyve suyu ve yourda izin var mama yasak ne yazıkki
kalp seker ve tansiyon hastası olmasını tetiklio kilo gereksiz yere midesini genişletmek cok sacma
çünkü bebekken olusan yağ dokularından ömür boyu kurtulmanın imkanı yok
ha haklısın bebeğimiz kilolu olsun hepimiz isteriz azma su koşullarıda bi göz önüne almak gerekir die düşnüyorum ben
bir de toplum olarak kilolu bbek hastasıyız nedense
kilolu olması sağlıklı olması anlamına gelmio ne yazıkki bi arkadasım var sütüm az die muhallabiler gece cayları ek gıdalar verdi 3 haziranda doğmuştu kızı 7 kilo olmuş 3. ayda ve dru diyet verdi sen naptın bu cocuga dönemio bile die
şimdi sadece meyve suyu ve yourda izin var mama yasak ne yazıkki
kalp seker ve tansiyon hastası olmasını tetiklio kilo gereksiz yere midesini genişletmek cok sacma
çünkü bebekken olusan yağ dokularından ömür boyu kurtulmanın imkanı yok
ha haklısın bebeğimiz kilolu olsun hepimiz isteriz azma su koşullarıda bi göz önüne almak gerekir die düşnüyorum ben
pınarcım hoşgeldin canım .. nbr naılsın??çıkmışsın amaMerhaba ben sİteye yaklaŞık 1 yıldır Üyeyİm ama tam anlamadıĞım İÇİn gİrmİyorum..4 mayıs doĞumlu kızım var İsmİ elİf naz.
Bu sİteden armaĞanımın arkadaŞıyım. İsmİn pınar zİmİrde oturuyorum