2009 Haziran Anneleri!!

arzu canım bizim oto koltuğu chicconun içinde minder gibi bişeyi var ergos system diye geciyo ilk 6 ay öyle kullanılıyo çocuk büyüyünce cıkarıyosun diğer türlü çok çukur oluyo
netten bak istersen en azından minderini al derim
benim kızım ne güzel dönüyodu sonra kolu altta sıkıştı bende mutfaktaydım tersinemi geldi ne çok agladı iççeke çeke
ogün bugün dönmüyo korktu sanırım

kızlar buhar makinası almak istiorum..

chicconun var bitane soğuk buhar makinası..

siz ne öneririsinizz..

selam fıstıklar albume yeni resimlerimizi ekledik.çok hareketlendi benimkide gözüm üstünde hep düşecek diye ödüm kopuyoakannehir

kızlar buhar makinası almak istiorum..

chicconun var bitane soğuk buhar makinası..

siz ne öneririsinizz..

İlkecim dun dr vardı DOKTORUM programında kesınlıkle çocuğun odasına koymayın buhar makınesı çok zararlı astıma sebep oluyo ilerıde dedi.onun yerıne bı kabın içine suyun koyup kalorıferın uzerıne koyun dedı.biz de alacaktık vazgeçtik.opuyorumnanaktan

RUH HALİNİ yerim senin:)))

naber fıstığım seni tekrar görmek ne gzl özlettn kendini be...
çatodan naber
öp bnm yerime...

bide kızlar kan ilacını verenler bebeğine almıyorsa bebeğiniz aç iken deneyin
ben ireme suyla veriyorum açken öyle bir içiyorki kaşık kaşık :)

ben gobegıme oturtuyorum doktor sakınca gormedı ama gıdıpte koltuga koymuorum ayrıca ayaklarının ustune basmaya calısıo yataga felan bastırınca resmen adım atıo doktor bundada sakınca gormedı zaten d vıtamını ve gunes verıoruz kemıklerı guclu bısey olcagını sanmıorum ben.

benımde cok sacım dokuluyor ya bıde dumduz oldular gucsuzlestıler resmen buhafta unlu bı markanın sampuan ve kremını aldım bakıım ıns ıı gelır bıraz olsa azalsa ıyıdır ya

Merhaba haziran bebeklerinin güzel anneleri
Ben hamileligimde saniyorum birkac defa yazmistim forumunuza ama sonradan bir sekilde ihmal ettim ve arkasi gelmedi malesef.

Ben yine kendimi tanitmak istiyorum kisaca.Adim Nazan,30yasindayim.Isvicrede yasiyoruz.Bir prensesim birde minik prensim var.Kizim Aysu 4 yasini dolduracak 3 gün sonra.Oglum Alkan 16 haziran 2009 dogumlu.Ben tr den matematik ögretmeniyim aslinda ama malesef 7 senedir burda meslegimi yapamiyorum.Evde cocuklarimla ilgileniyorum.
Umarim bundan sonrasinda güzel paylasimlarda bulunuruz.Benim ve cocuklarim hakkinda merak ettiginiz birseyler varsa seve seve cevaplarim.
bundan sonra takipcinizim :)yerimseniben

hoşgeldin aramıza canıma.s.

hoşgeldin cnm paylaşımlarınızı bekliyoruz a.s.

Selam kızlar nasılsınız?
Benim oğlumda yarı beline kadar kalmak istiyor, inanılmaz güç harcıyor kalkmak için :)

slm kızlar uykusuz bebişlere allah uyku annelerınede güc ve sabır versin.
bızımkınınde uyku düzenı sağıtmaya basladı.
saadetcim nerelerdesın sende benım gıbı kayıplaramı karıstın;?
bende samsundaydım yenı geldım evıme şimdide iş güc bıraz derken az gelıyorum.
işlerimi yoluna koyayım daha sık gelırım insallah.
kızlar yaaa benım kızım fazla kilo almıyor 4 ayı yenı bitti ama 5.700 kilosu.
cok canım sıkılıyor.kasık mamasına gectı dru.gercı dogum kılosu azdı ama yınede az kılosu of ne yapsam acaba bana bır akıl verın ne olurrr?

canım 4 aylık kontrolümüzde dr kucağınıda oturtabilirsiniz ama yanına yastıkla destek yapıp oturmayın onun için erken dedi

selam kıslar nasılsınız bayadır giremiyorum yarın kocişim geliyo pazar günüde eve dönüyoruz.
dün çok hastaydım ateşim 39 du nefes alamdım cğerlerim battı nefes alırken.ciğerlerimi üşütmüşüm.
iyiki annemlerin yanındaydım zeynebi bile zor emzirdim bügün daha iyiyim..
kızlar bişey sorcam ilk aylarda sütüm çok geliyodu benim bende sagıp dondurucuya atmıştım 25-30 tane var süt eve gidince ara öğünlerde çözdüreyimde vereyim diyorum ama nasıl kullancam o sütleri bilmiyorum bileniniz varmı.
galiba önce dondurucudan alıp dalaba koymak lazımmış sonra çözüldükten sonra çeşmenin altında tutmak lazımmış ama tam bilmiyorum nasıl yapcam o sütleri.

ben hemen cevap vereyım şekerim dolaptan çıkarınca sıcak su olan bı kabın içine oturt zaten 10 dk içinde çözülüp ısınıyo ben bazen doşarıda emzıremıycek yerde falansam çözdürüp verıyorum bıberonla.ama beklıyeyım de oda sıcaklığında çözülsün falan deme onu tavsıye etmıyo doktorlar.

canım bizim oyun halımızın üstünde +6 aylşık yazıyor bence geç kalamıssın bizimki yeni yeni duruyor üstünde 6 aylık falan olunca başlar oyuncakları çekmeye

canım anlamadım ya.yani almak için geç kalmışmıyım.yoksa alayımmı???
şimdi okudumda bebeişler uzanmaya başlamış.bizim kız daha kendi uzanıpda oyuncakları tutmuyo.ben yönlendirirsem yapıyo

iim cnm bende yoktum işte 1 haftadır gremedm kkya..
sanada tatil ii gelmiştir
bebişede..cnm bnm kızda 2600 doğmuştu 2.gün 2400 e düşmüştü
anne sütü alıyor topladı yanii..
cnm sağlıklı olsunlarda kg nn ne önemi var

zuzucum aynen bende böle yazcaktım.biliosun bende sağarak veriyorum ireme dolaba koyduktan sonra fazla sütü sıcak suyun içinde ısıtarak veriyorum..
bu arada cnm geçmiş olsun aman dikkat et kendne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…