- 30 Temmuz 2008
- 1.454
- 74
- 683
kızlar buhar makinası almak istiorum..
chicconun var bitane soğuk buhar makinası..
siz ne öneririsinizz..
Kızlar ben de şu oturma konusuna merak sardım bu aralar. NE zaman oturcak bu minnoşlar? Doktoruna soran var mı? Bizim kız pek meraklı oturmaya yattığı yerden yarı beline kadar kaldırıyo kendini , kucağımızda da sürekli öne atlıyo. Daha dönmeyi beceremedi koca popo. Oturcam diye uğraşıo.
Daha erken dimi gerçi?
ya kıslar ek gıda demişsiniz
ilk 6 ay sadece anne sütü diyo benim dr
asla bişe verme dedi
su bile
zaten suyu almıyo da sevmedi
ama geçen bende sado gibi üzüm verdim çok kızdı drr
bende bida vermicemmm
bende oturtmuyom
ayaklarıyla basmak istiyo ona bile izin vermiyom
çağatay 2 aylıkken dönmeye başlamıştı şimdi oyun yapıyo bi yüzüstü bi sırt üstü
ne bulsa ağzında hep ısırıyo sinirli sinirli emziği tutmayı öğrendi ağzına götürüp resmen kemiriyo
ama diş belirtisi yok dedi dr
kabızlığı atlattık öğrendi şükürrrrr
hoşgeldin aramıza canıma.s.Merhaba haziran bebeklerinin güzel anneleri
Ben hamileligimde saniyorum birkac defa yazmistim forumunuza ama sonradan bir sekilde ihmal ettim ve arkasi gelmedi malesef.
Ben yine kendimi tanitmak istiyorum kisaca.Adim Nazan,30yasindayim.Isvicrede yasiyoruz.Bir prensesim birde minik prensim var.Kizim Aysu 4 yasini dolduracak 3 gün sonra.Oglum Alkan 16 haziran 2009 dogumlu.Ben tr den matematik ögretmeniyim aslinda ama malesef 7 senedir burda meslegimi yapamiyorum.Evde cocuklarimla ilgileniyorum.
Umarim bundan sonrasinda güzel paylasimlarda bulunuruz.Benim ve cocuklarim hakkinda merak ettiginiz birseyler varsa seve seve cevaplarim.
bundan sonra takipcinizim :)yerimseniben
Merhaba haziran bebeklerinin güzel anneleri
Ben hamileligimde saniyorum birkac defa yazmistim forumunuza ama sonradan bir sekilde ihmal ettim ve arkasi gelmedi malesef.
Ben yine kendimi tanitmak istiyorum kisaca.Adim Nazan,30yasindayim.Isvicrede yasiyoruz.Bir prensesim birde minik prensim var.Kizim Aysu 4 yasini dolduracak 3 gün sonra.Oglum Alkan 16 haziran 2009 dogumlu.Ben tr den matematik ögretmeniyim aslinda ama malesef 7 senedir burda meslegimi yapamiyorum.Evde cocuklarimla ilgileniyorum.
Umarim bundan sonrasinda güzel paylasimlarda bulunuruz.Benim ve cocuklarim hakkinda merak ettiginiz birseyler varsa seve seve cevaplarim.
bundan sonra takipcinizim :)yerimseniben
Kızlar ben de şu oturma konusuna merak sardım bu aralar. NE zaman oturcak bu minnoşlar? Doktoruna soran var mı? Bizim kız pek meraklı oturmaya yattığı yerden yarı beline kadar kaldırıyo kendini , kucağımızda da sürekli öne atlıyo. Daha dönmeyi beceremedi koca popo. Oturcam diye uğraşıo.
Daha erken dimi gerçi?
selam kıslar nasılsınız bayadır giremiyorum yarın kocişim geliyo pazar günüde eve dönüyoruz.
dün çok hastaydım ateşim 39 du nefes alamdım cğerlerim battı nefes alırken.ciğerlerimi üşütmüşüm.
iyiki annemlerin yanındaydım zeynebi bile zor emzirdim bügün daha iyiyim..
kızlar bişey sorcam ilk aylarda sütüm çok geliyodu benim bende sagıp dondurucuya atmıştım 25-30 tane var süt eve gidince ara öğünlerde çözdüreyimde vereyim diyorum ama nasıl kullancam o sütleri bilmiyorum bileniniz varmı.
galiba önce dondurucudan alıp dalaba koymak lazımmış sonra çözüldükten sonra çeşmenin altında tutmak lazımmış ama tam bilmiyorum nasıl yapcam o sütleri.
canım bizim oyun halımızın üstünde +6 aylşık yazıyor bence geç kalamıssın bizimki yeni yeni duruyor üstünde 6 aylık falan olunca başlar oyuncakları çekmeye
iim cnm bende yoktum işte 1 haftadır gremedm kkya..slm kızlar uykusuz bebişlere allah uyku annelerınede güc ve sabır versin.
bızımkınınde uyku düzenı sağıtmaya basladı.
saadetcim nerelerdesın sende benım gıbı kayıplaramı karıstın;?
bende samsundaydım yenı geldım evıme şimdide iş güc bıraz derken az gelıyorum.
işlerimi yoluna koyayım daha sık gelırım insallah.
kızlar yaaa benım kızım fazla kilo almıyor 4 ayı yenı bitti ama 5.700 kilosu.
cok canım sıkılıyor.kasık mamasına gectı dru.gercı dogum kılosu azdı ama yınede az kılosu of ne yapsam acaba bana bır akıl verın ne olurrr?
ben hemen cevap vereyım şekerim dolaptan çıkarınca sıcak su olan bı kabın içine oturt zaten 10 dk içinde çözülüp ısınıyo ben bazen doşarıda emzıremıycek yerde falansam çözdürüp verıyorum bıberonla.ama beklıyeyım de oda sıcaklığında çözülsün falan deme onu tavsıye etmıyo doktorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?